P
peri1616
Ziyaretçi
- Konu Sahibi peri1616
-
hayır arkadaşım tabiki böyle birşeyin gerçekleşmesi mümkün değil görümcem ailemde bir çok dr var bu konuda bilgiliyim senin için araştırabilirimde
ah canım korkma bu kadar biz neler yapıyoruz da hamile kalamıyoruz hiç zannetmiyorum hamile kalamassın yani sadece sürtünme oldugundan öyle bişey olmaz gönlünü ferah tutlmaz:
canım benim spermler dış ortamdada yaşabiliyorlar ve spermler vajina içinde rahim içinde ve ve döl yolunda uzun süre canlı kalabiliyorlar eğer senin yumurtlama gününe yani relg dönemine denk gelmişse ve vajinanın içine spermler girmişse hamile kalma riskin oldukça yükselmiş oluyor ve spermler vajinaya girince hamile kalma riski artmış oluyor spermler vajinadan döl yoluna ve döl yolundan yumurtalıklara gidebiliyorlar ve yumurtayı döllüyorlar ve döllenmiş yumurta bölünüyor bölünüyor ve rahme doğru yol alıyor rahme yapışıyor sonra embriyo fetüs ve bebek dönemlerinden geçiyor
Var. Adetten sonra kaçıncı günün olduğuna da bağlı. Ama spermler 5 gün falan yaşayabilirler içeride. Dışarı akan onların taşıyıcı sıvısı ve hareket problemi olan spermler. İdeal şartlarda hareket problemi olmayanlar vıııın diye gidiyolar. Ama diğer arkadaşların da dediği gibi zor. Her ikiniz de sağlıklı olsanız da (inşallah), tam gününde, ideal zamanda ilişki olsa da hamilelik ihtimali 30 yaş altı için yüzde 20, 30 yaş üstü için yüzde 15 (moral bozucu rakamlar gıcık oluyorum). Yani zor, ama ihtimal var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?