yardım edin :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi peri1616
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
P

peri1616

Ziyaretçi
herkese merhaba.. ben bişe sormak istiyorum.. nişanlımla bundan 1 ay önce sürtünerek bi ilişki yaşadık kesinlikle vajinamdan içeri girmedi fakat zevk suyunun o bölgeme temas edip etmediğini bilmiyorum oda hatırlamıyor bir çok internet sitesinde zevk suyundan hamile kalınır gibi bilgilere rastladım psikolojim alt üst oldu buradaki insanların çoğu gördüğüm kadarıyla evli bana bu konuda yardımcı oalbilirmisiniz zevk suyu hamile bırakırmı mirmirmirmir

Canım öncelikle hamile kalabilmen için belli başlı günler var yani yumurtanın gelişip çatladığı günler bu gün beklenen adet tarihinden yaklaşık olarak 14 gün öncesidir. Kaldı ki o günlerde normal ilişkiye girilse bile hamile kalma şansı her kadında %25tir.
Sen tam bir ilişki kurulmadığını sadece sürtünme olduğunu söylemişsin... bu şekilde vajinana zevk suyu deyse bile hamile kalabileceğini sanmıyorum... çok ama çok düşük bir ihtimal yani
Adet tarihini bekle eğer 3-4 gün gecikme olursa kendini rahatlatmak için gebelik testi al ve yap.
Şimdi sen çok strese girmişsin muhtemelen adetin gecikir bu nedenle... kendini bu kadar kasma...

o gün benim adetimin son günleriydi.. ozaman hamile kalma riskim çok düşük.. ki ilişkiye bile girmedik sadece zevk suyu değmiş olabilr diye korkuyorum

kafayı yicem yemin ediyorum ilişkiye girsek gam yemicem hiç bişe bile olmadı sadece zevk suyundan korkuyorum

umarım değilsindir ama bu şekilde hamile kalan biri vardı üniversitedeyken

hayır arkadaşım tabiki böyle birşeyin gerçekleşmesi mümkün değil görümcem ailemde bir çok dr var bu konuda bilgiliyim senin için araştırabilirimde

hayır arkadaşım tabiki böyle birşeyin gerçekleşmesi mümkün değil görümcem ailemde bir çok dr var bu konuda bilgiliyim senin için araştırabilirimde

araştırırsanız çok sevinirim çok korkuyorum ama zevk suyunun bana deyip değmediğinide bilmiyorum çok korkuyorum

ah canım korkma bu kadar biz neler yapıyoruz da hamile kalamıyoruz hiç zannetmiyorum hamile kalamassın yani sadece sürtünme oldugundan öyle bişey olmaz gönlünü ferah tut lmaz:

endişen ne kadar da yersiz yaa
burda o kadar çok hamile kalmak için uğraşan arkadaşlar varki onlar bile tam gününde ve ilişkiye girmesi halinde bile hamile kalamayabiliyo kaldıki sen o şekilde hamile kalmassın merak etme yukarıdaki arkadaş çok güzel izaah etmiş her kadında tam gününde ilişkiye girsek bile gebelik gerçekleşmeyebiliyo gerçekten de öyle
kaldıkli biz düz yatıyoruz ters yatıyoruz yine de kalamıyoruz:))

ah canım korkma bu kadar biz neler yapıyoruz da hamile kalamıyoruz hiç zannetmiyorum hamile kalamassın yani sadece sürtünme oldugundan öyle bişey olmaz gönlünü ferah tut lmaz:

ahh canım nasılda anlıyorum seni aynen bende öleyim neler neler yapıyorumda kalamıyorum
benim dertli bacım:))):1hug:

çok teşekkür ederim içimi öyle rahatlattınız ki :) ama bir çok internet sitesinde çoğu insan kalınabilir demiş daha evlenmemize 14 ay var nişanlım askerde psikolojim alt üst oldu benim

test almaya korkuyorum en iyisi kendimi öldürmek mi ?? oda basit insanları işidir ama ailem duyarsa zaten beni öldürür.. o kadar gerizekalıyım ki daha evlenmemize 14 ay var niye birbirimize yaklaşıyoruz ki öleyim ben öleyim

test aldım yaptım negatif çıktı :):) çok şükür Allahım.. bu korku bana bin yıl yeter..

canım bencede bu korku sana yeter dikkat et sende insan çok sevince bazen rahat duramıyo heralde.... tabi herkes farklı düşünür ama bence herşeyin bi vakti var o anı yaşamanında hamile kalmanında bence dikkatli ol ve sabret daha güzel olacak em,inim herşey.. bide babaannem derki hep evlenirsin kırk yıl çocuğun olmaz nişanlıyken aksilikya bi defada tutar seni zora sokarr...

ben bugun esimle birlikte oldum ve icime bosaldi sonra tekrar devam etti ve kalkti ustumden sonra yataga baktigimda doller hep akmisti yataga...acaba hamile kalma risk varmi bu durumda????

Var. Adetten sonra kaçıncı günün olduğuna da bağlı. Ama spermler 5 gün falan yaşayabilirler içeride. Dışarı akan onların taşıyıcı sıvısı ve hareket problemi olan spermler. ıdeal şartlarda hareket problemi olmayanlar vıııın diye gidiyolar. Ama diğer arkadaşların da dediği gibi zor. Her ikiniz de sağlıklı olsanız da (inşallah), tam gününde, ideal zamanda ilişki olsa da hamilelik ihtimali 30 yaş altı için yüzde 20, 30 yaş üstü için yüzde 15 (moral bozucu rakamlar gıcık oluyorum). Yani zor, ama ihtimal var.

benim yasim 26 ve adetim bittikden bir hafta sonra calismalara basladik bu ay.....beklendik adetim 1 ocak

ilk denemesinda hamile kalanlar nekadar sansli yaa....benimde bu ay ilk denemem ve bakalim bende o sanslilarin arasinda olucakmiyim :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…