• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardım edin:((

Ben şaşırıyorum bu salya sümük ağlayan erkekleri okuyunca :delphin:

Hangi konuya baksam salya sümük ağlıyordu yalvarıyordu ayrılmamak için felan :delphin:

Erkek dediğinde azcık gurur olmalı onur olmalı bence.

Madem ağlayası geldi o zaman sümüklerini salyalarını göstermeden kıyıda köşede ağla bari :umursamaz:

Konu sahibi,zamanla unutursun.Madem kıskançlık hastası idi iyiki kurtulmuşsun o zaman..

Ben şaşırıyorum bu salya sümük ağlayan erkekleri okuyunca :delphin:

Hangi konuya baksam salya sümük ağlıyordu yalvarıyordu ayrılmamak için felan :delphin:

Erkek dediğinde azcık gurur olmalı onur olmalı bence.

Madem ağlayası geldi o zaman sümüklerini salyalarını göstermeden kıyıda köşede ağla bari :umursamaz:

Konu sahibi,zamanla unutursun.Madem kıskançlık hastası idi iyiki kurtulmuşsun o zaman..

evet ya bende gıcık oluyodum o ağladığı zamanlarda.erkek dediğinde gurur olurr.ama ağlayıp ağlayıp sora bölede bırakılmazki kardeşim..bukadar ağır laflar.

Arkadaşında kalmak istedin diye mi oldu bütün bunlar ?
Bir yerde bir yanlış var ama ben anlayamadım...
Bu sebepten kimse kimseden nefret etmez...

Arkadaşında kalmak istedin diye mi oldu bütün bunlar ?
Bir yerde bir yanlış var ama ben anlayamadım...
Bu sebepten kimse kimseden nefret etmez...

yookk.iki seninin birikimiymişş.ben nabtıysam artık ona.biranda nefret eder oldu benden.nefret ediyorum diyoya.ertesi günü seni çok seviyorum ama barışmıjam diyo.son nefesmnde senn adını söylesem bile barışmıjam diyo.tabi ben busefer salya sümük modunda...yanne bende hiçbişe anlamadımm

ben onu istemezken çok seviyodu nezaman benonun üstüne düştüm barışmaya çalıştım nefrete eder oldu?mantıksızlık burda galibaa:)

"seviyordu" sevgi miydi sana gösterdiği ilginin sebebi

yoksa terkedilmenin acısı mıydı peşinden koşturan. kaçan kovalanır ...

mantıksızlık yaşadığın her şeyde mantık aramaksempatiksalakcinni

kurtulduğuna sevin. bir daha da bulaşma bu adama.:sm_cool:

"seviyordu" sevgi miydi sana gösterdiği ilginin sebebi

yoksa terkedilmenin acısı mıydı peşinden koşturan. kaçan kovalanır ...

mantıksızlık yaşadığın her şeyde mantık aramaksempatiksalakcinni

kurtulduğuna sevin. bir daha da bulaşma bu adama.:sm_cool:

kıymızıada güldürmeyi başardın beni sabahtan beri hiç gülmüyodum.saolsun.eed her yaşadığım şeyde mantık aramak saçma galibaa...neler yabtı ya şimdi düşünüyorumda.telefonuma dinleme cihazı bile koydu ama ben onu yineden afeetim aptal kafam ahh..:olmaz:

yookk.iki seninin birikimiymişş.ben nabtıysam artık ona.biranda nefret eder oldu benden.nefret ediyorum diyoya.ertesi günü seni çok seviyorum ama barışmıjam diyo.son nefesmnde senn adını söylesem bile barışmıjam diyo.tabi ben busefer salya sümük modunda...yanne bende hiçbişe anlamadımm

canım bişey dicem kusura bakma ama bu insan senden ayrılmak için bahane arıyormuş. En ufak bişeyi de görünce ortalıgı karıştırmış. Bu ağlama olayı da bana rol yapıyo gibi geldi. Yani madem nefret ediyosun neden ağlıyosun ? Hatan yok ki ortada. Severek ayrılıyorum deyip sana vicdan yaptırıp kendi vicdanını rahatlatmak amacında....

canım bişey dicem kusura bakma ama bu insan senden ayrılmak için bahane arıyormuş. En ufak bişeyi de görünce ortalıgı karıştırmış. Bu ağlama olayı da bana rol yapıyo gibi geldi. Yani madem nefret ediyosun neden ağlıyosun ? Hatan yok ki ortada. Severek ayrılıyorum deyip sana vicdan yaptırıp kendi vicdanını rahatlatmak amacında....

yaa aslında bahane yapmasına hiç gerek yok çünkü ben ondn ayrılmak istedigim zaman bırakmıyodu ozaman gitseymiş ozaman.bi onunla arkadasımda kalmak istiyorum diye tartıştık sora 1ay filan görüşmedik.soradan çıktı bu nefret etmeler.şuanda gece gündüz arkadaşlarıyla vakit geçiriyo.bazı geceler msj atıyo.en son benm hattım onun üzerineydi hattıda kapattırdı.geceleri msj atmamk içinmiş.şuanda hiç görüşmüyoruz konuşmuyoruz.:kızgın:

yaa aslında bahane yapmasına hiç gerek yok çünkü ben ondn ayrılmak istedigim zaman bırakmıyodu ozaman gitseymiş ozaman.bi onunla arkadasımda kalmak istiyorum diye tartıştık sora 1ay filan görüşmedik.soradan çıktı bu nefret etmeler.şuanda gece gündüz arkadaşlarıyla vakit geçiriyo.bazı geceler msj atıyo.en son benm hattım onun üzerineydi hattıda kapattırdı.geceleri msj atmamk içinmiş.şuanda hiç görüşmüyoruz konuşmuyoruz.:kızgın:

bir dengesizlik söz konusu valla... :S:S

Back
X