Benim eski eşim de bana hazır değilim demişti, 5 yıldır birlikteydik o zaman. Ama ben anlamak istemedim. Adam cidden hazır değildi, evliliği bana da kendine de zindan etti.
Gerçekten hazır değilmiş. Siz de böyle bakın ne olur, adam sevdiği kadını niye oyalasın ki?
çok haklısınız ben de bu şekilde düşünmek istiyorum ama işte içimde sebebini bilmediğim bi merak var. Neden demekten kendimi alamıyorum. Artı korkuyorum 2 senem zaten geçti benim bu insanla bi 2 sene daha verip sonra bitmesinden.
Benim de merakım bu yönde tepki mi vermem lazım, tepkisiz mi kalmalıyım ona karar veremiyorum. Ama evlilik konusunun bir daha açılmayacağı kesin, en azından benim tarafımdan. Zaman ne getircek bakalım.
bence de maddi sıkıntıdan dolayı istemiyosa olsa söylerdi açıklamasını güzelde yapardı
burdaki durum başka bence henüz evlilik istememesinin sebebi
erkeklerin şu çapkınlık yapma merakı da olabilir
hayatımızı yaşayalım sonra evlenelim mantığı da olabilir
ya da konu sahibiyle bi sıkıntısı da olabilir
belki sevgilidir ama evlenmek istemiyodur
sonuçta biz önce biriyle çıkıyoruz gezip tozmaktan hoşlanıyoruz ama
sonrasında evlilik düşünmeyebiliyoruz o kişiyle
benimle ilgili bi sorun olduğunu düşünmüyorum onun açıklamasını da kendince kalıp bi cümleyle yaptı sağolsun 'sorun sen de değil ben de ' :)
benimle ilgili bi sorun olduğunu düşünmüyorum onun açıklamasını da kendince kalıp bi cümleyle yaptı sağolsun 'sorun sen de değil ben de ' :)
Aslında şu hazır hissetmeme mevzusu birazda bayana bağlı..
Genel olarak evlenmek konusunda baskın davranan bayanların böyle tepki aldığını düşünüyorum.
Bırakın birazda onlar uğraşssın, kendini yesin bitirsin..
Bir erkeğin evliliğe hazır değilim lafı, seninle evlenmek istemiyorum demektir.
Yok efendim gerçekten hazır değilim sorun annemde komşumda vs vs lafları oyalama uzaklaşma sorundan kaçma demektir. Gerçekten aşık olan bir adam durup düşünüp de evliliğe hazır olmadığına karar vermez. Elindeki kadını kaçırmamak için artı eksi düşünmeden gerekeni yapar. Çünkü zaten aşkta düşünce hazırlık vs yoktur ki. Kim aşık olduğunda onu her zaman görmek istediğinde sabah onla uyanmak istediğini düşünürken evliliği bir engel görür?
Geçelim bunları bu adam bence ( ki umarım yanılırım ) evlenmeyi düşünmüyor sizinle. :26:
o ne kadar hazır olmadığını söylüyorsa siz ondan bir fazla hazır değilim evliliğe diyin ters etki yapar :)
o ne kadar umursamazsa sizde o kadar umursamaz davranın üstüne gittikçe geri çekiliyor bu erkek milleti
o ne kadar hazır olmadığını söylüyorsa siz ondan bir fazla hazır değilim evliliğe diyin ters etki yapar :)
o ne kadar umursamazsa sizde o kadar umursamaz davranın üstüne gittikçe geri çekiliyor bu erkek milleti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?