Yardım Edin :(

çok haklısınız ben de bu şekilde düşünmek istiyorum ama işte içimde sebebini bilmediğim bi merak var. Neden demekten kendimi alamıyorum. Artı korkuyorum 2 senem zaten geçti benim bu insanla bi 2 sene daha verip sonra bitmesinden.

bence de maddi sıkıntıdan dolayı istemiyosa olsa söylerdi açıklamasını güzelde yapardı

burdaki durum başka bence henüz evlilik istememesinin sebebi
erkeklerin şu çapkınlık yapma merakı da olabilir
hayatımızı yaşayalım sonra evlenelim mantığı da olabilir

ya da konu sahibiyle bi sıkıntısı da olabilir
belki sevgilidir ama evlenmek istemiyodur

sonuçta biz önce biriyle çıkıyoruz gezip tozmaktan hoşlanıyoruz ama
sonrasında evlilik düşünmeyebiliyoruz o kişiyle

Evliyken bitmesindense sevgiliyken bitsin. Biraz zaman ver, sonra usulünce sorarsın. Neye hazır olmadığını, endişelerini vs...

Benim de merakım bu yönde tepki mi vermem lazım, tepkisiz mi kalmalıyım ona karar veremiyorum. Ama evlilik konusunun bir daha açılmayacağı kesin, en azından benim tarafımdan. Zaman ne getircek bakalım.

bence tepkisiz kal,hani arkadaş ortamında falan bulunduğunuz da evlilik konusu geçtiğinde hazır değilim de,ikimizde şuan düşünmüyoruz de...seninde onun gibi tepki vermen en mantıklısı....

benimle ilgili bi sorun olduğunu düşünmüyorum onun açıklamasını da kendince kalıp bi cümleyle yaptı sağolsun 'sorun sen de değil ben de ' :)

benimle ilgili bi sorun olduğunu düşünmüyorum onun açıklamasını da kendince kalıp bi cümleyle yaptı sağolsun 'sorun sen de değil ben de ' :)

canım sende bi sorun olmasından kastım
bazen anlaşsan da evlilik düşünmezsin ya o yüzden söyledim

Aslında şu hazır hissetmeme mevzusu birazda bayana bağlı..
Genel olarak evlenmek konusunda baskın davranan bayanların böyle tepki aldığını düşünüyorum.
Bırakın birazda onlar uğraşssın, kendini yesin bitirsin..

Bu 'sorun sende değil bende kelimesi' de klasiklerden.. Tıpkı çok iyi birisin ama ben seni haketmiyorum gini

Bir erkek evliliğe hazır değilim diyorsa vardır bir bildiği.
Hazırım diyenlerin başının altından neler cıkıyor.
Bence ısrarcı olma geri çekil izlemeye al

hazir degilse sakin üsteleme
sonra daha kötü olur
erkekler bize benzemiyor
onalrin hayatinda hersey siyah beyaz kadar acik

Bir erkeğin evliliğe hazır değilim lafı, seninle evlenmek istemiyorum demektir.

Yok efendim gerçekten hazır değilim sorun annemde komşumda vs vs lafları oyalama uzaklaşma sorundan kaçma demektir. Gerçekten aşık olan bir adam durup düşünüp de evliliğe hazır olmadığına karar vermez. Elindeki kadını kaçırmamak için artı eksi düşünmeden gerekeni yapar. Çünkü zaten aşkta düşünce hazırlık vs yoktur ki. Kim aşık olduğunda onu her zaman görmek istediğinde sabah onla uyanmak istediğini düşünürken evliliği bir engel görür?

Geçelim bunları bu adam bence ( ki umarım yanılırım ) evlenmeyi düşünmüyor sizinle. :26:

bir erkek hazır değilim diyoprsa üsteleme.burada onlarca konu açıldı bu şekilde.hayatını karartırsın

2 senedir berabermişsin belli ki seviyosun ayrılmak istemezsin ama biraz kendini çek istersen test etmiş olursun gerçekten hazır mı değil yoksa seni mi istemiyor

birazda suç bizlerde evlenmeden her an elinin altında oldugunu bilince bide her isteğide yerine geitirilince adamlarda amaç kalmıyor kendinizi kasın biraz ulaşamasın bakalım nolcak

o ne kadar hazır olmadığını söylüyorsa siz ondan bir fazla hazır değilim evliliğe diyin ters etki yapar :)

o ne kadar umursamazsa sizde o kadar umursamaz davranın üstüne gittikçe geri çekiliyor bu erkek milleti

aslında baskın davranmadım laf lafı açar dedikleri şekilde oldu hep konunun açılması, bundan böyle açmak yok zaten kendisi açana kadar.

Arkadaş açık konuşmuş ama doğru konuşmuş..
Eşim evlenmek için nasıl çaba harcamıştı.. Ben nişanlılık süresini uzatalım falan dedikçe elinden geleni yaptı ikna etmek için..

Herkez aynı değil canım elbette ama biraz çaba yoksa konu ne olursa olsun yeterince önemsenmeyen bişeydir demek ki :26:
Bie söz var dı istemekle ilgili ama hatrlayamamdım şuan

Kesinlikle takıylıyorum. Örneğini vermiştim zaten. Ben uzatmaya çalıştıkca eşim daha fazla istedi, ben evlilik lafını kapattıkca, konuşmadıkca daha çok açtı.. evlenme teklifi ettiğin de ciddiye bile almamıştım, bir süre sonra artık gelelim istemeye demeye başlamıştı.. evet erkek milleti böyle

off offfffffffffff bende aynı dertten muzdaripimm
bizimkide maddi olarakk hazır değilim diyooo hos maddi anlamda bi hazırlıkda yok yani çook savurgan kendileri
bende açmiyorum konuyu o açana kadar yok artıkk yaza nişan yaparız dedi 2014 de düğünn
ben bu yaz düğün olur diyodum yanıldimm
ne olurdu şöyle beni evlenmeye ikna etcek birisi olaydı hayatımdaaaa
evlenme teklifi gelseydi şöyle ummadık zamanda
neyse fazla hayal kurdumm
elden bişey gelmez kaderimiz böle arkadaşımmm
zaman zaman zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…