kızlar iki tane gebelik testi yaptım ilk testte var ile yok arası bir çizgi çıktı. ertesi gün bir test daha yaptım çizgi daha da belirginleşti. adetim 4 gun gecıktı aynı zamanda beyaz bır akıntım ve bel ağrım var. sizce hamile olabılır mıyım ? hamileysem ilk ay da ne gibi belirtilere rastlanır ?:18:
Muhtemelen hamilesin kan örneği ver kafanda soru işaretı hıc kalmaz bende de önce varla yok arasındaydı ertesı gun dha belırgınleşti.
Kasık agrın olabılır hafıften herkeste farklı belırtıler oluyor sımdıden gözun aydın dıyeyım.
Muhtemelen hamilesin idrar örneği ver kafanda soru işaretı hıc kalmaz bende de önce varla yok arasındaydı ertesı gun dha belırgınleşti.
Kasık agrın olabılır hafıften herkeste farklı belırtıler oluyor sımdıden gözun aydın dıyeyım.
Teşekkür ederim sonunda cevap veren birine rastladım :) bu hafta içi bir gebelik testi daha yapıp ondan sonra kan vermek ıstıyorum acıkcası emin olmak istiyorum..
Teşekkür ederim sonunda cevap veren birine rastladım :) bu hafta içi bir gebelik testi daha yapıp ondan sonra kan vermek ıstıyorum acıkcası emin olmak istiyorum..