Yardım Edin!

melek02468

Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2015
90
94
18
32
Arkadaslar bir problemim var ve sizin yardiminiza da ihtiyacim var. Ben okula gidiyorum. 17 yasindayim ve 92 kiloyum zayiflamak istiyorum. Bunun icin ilk olarak yaklasik bir ay kadar elma sirkesi ve bal kurunu denedim fakat pek bir sonuc alamadim. Onu biraktiktan sonra yuruyuse basladim yaklasik 3 haftadir okula servisle gitmek yerine yuruyerek gidiyorum. Gunde toplam 1 saat yuruyorum. Fakat bundan da bir sonuc alamadim. Alamadigim gibi bacaklarim acaip derecede kalinlasti. Yardim edin

canım öncelikle beslenmene dıkkat etmen lazım. kantinde neler yiyorsun mesela ?

bol bol su iç 10 12 bardak mesela suyun çok faydası oluyor ben denedim.
sürekli su içtiğin için miden dolu oluyo ve çabuk acıkmıyorsun.
gün içinde belli aralıklarla yemek ye.
mesela 3 saat arayla bişeyler girsin midene
yeme düzenini değiştirdiğinde bile kilo vermeye başlıyosun.
yürüyüşle sadece kilo veremezsin sadece vücudun şekle girmeye başlıyor.
yürümeye başlamıştım ben 1 hafta her gün 40 dk yürüdüm herkes kilo vermişssin demeye başladı. ama 1 gr vermemiştim

Peki ara ogunlerde ne yemeliyim yada kahvalti ogle aksam gibi yemek duzenini nasil degistirmeyilim ?

Peki ara ogunlerde ne yemeliyim yada kahvalti ogle aksam gibi yemek duzenini nasil degistirmeyilim ?
mesela ben bi ara diyetisyene gitmiştim. sabah 7de kahvaltı yapıyordum 10da ara öğün olarak meyve yiyordum. kışın yaptığımdan dolayı mandalina yada portakal yiyordum çok büyük olmamak şartıyla.
öğlen yemeğimin yanında mutlaka yoğurt bulunuyordu. yemek yemeden önce 1 bardak su iç mesela daha çabuk doyuyorsun. ara öğünlerde meyve olabilir, meyveli yoğurtta yiebilrisin diyet büskivi, galeta ve ayran. yeme düzeninde mesela et daha fazla yiyorsan sebzeye ağırlık ver. et yemiyorrsan sebze yani. etler yumurta büyüklüğünde olmalı ama.
ben bu listeyle nasıl kilo vericem dedim bide yürüyüşleri uygulamıyordum. 10 günde 3 kilo vermiştim sanırım 64 kiloydum. sonra bıraktım. 3 ay oldu mesela daha yeni yeni aldım 0 3 kiloyu

Tesekkur ederim soylediklerini uygulamaya baslayacagim :)

Ben kendimi durduramiyorum yani mesela tabagima az alim tamam o kadar yerim ama onumde de yemek varsa son damlasina kadar yiyorum
Az al hepsini ye o zaman canım
Üzgünüm ama kilo vermek istiyosan irade li olmak ve kendini durdurmak zorundasin:)
Evet yediğimiz zararlı şeylerin tadı çok güzel olabilir,ama yazın şortu etekli kızlara selulitsiz bacaklara bakarken iç çekmekten iyidir

haklisin sanirim :/ biraz iradeli olursam basaracagimi umuyorum insallah :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…