Yardım edin :(

Lockam46

Guru
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2014
3.165
2.263
Kızlar Selamlar. Umarım doğru bir blüme konu açmışımdır... Size bir şey danışmak istiyorum. Geçen misafirlikteyken,arkaşıma bulaşık yıkarken yardım ediyordum. O da yanlışlıkla bulaşık leğenini benıkm üstüme döktü. Eli kaydı.İçinde de çamaşır suyu vardııııııı. Bir de bu ucuz olanlardan.. eteğim krem rengiydi. bir döküldü. rengi daha da açıldı. Hemen suya falan tuttuk.. Ama yok faydası olmadı. Sizde ben evde kendim ne yapabilirim. Anneme danıştım. Annemde,kumaş boyasıyla böyle elbiseleri,etekleri boyayan firmalar var dedi. Ama siz ne öneriyorsunuz alternatif olarak ? Bilginiz varsa paylaşırmısınız. Şimdiden teşekkür ederim.. ://

Üniversitedeyken bir arkadaşım kıyafetlerini tek parça halinde çamaşır makinasına atıp, deterjan gözüne kumaş boyası ekleyip boyuyordu. Düz renkli, desenli olmayan pantolonları falan boyuyordu bu şekilde.Makineyi sonrasında boş deterjanla çalıştırıyordu. Hem ucuz hem temiz oluyor diyordu ama yinede makineyi riske atmaya değer mi bilmiyorum.

Üniversitedeyken bir arkadaşım kıyafetlerini tek parça halinde çamaşır makinasına atıp, deterjan gözüne kumaş boyası ekleyip boyuyordu. Düz renkli, desenli olmayan pantolonları falan boyuyordu bu şekilde.Makineyi sonrasında boş deterjanla çalıştırıyordu. Hem ucuz hem temiz oluyor diyordu ama yinede makineyi riske atmaya değer mi bilmiyorum.
Direk bu işi yapan insanlar var. Eğer pratik bir şey bulamazsam evde. Bulup vericem artk :/

Etegi boyasan renk tonu tutmaz.makinede boyasan ayrica makine cok fena batiyor.Ayrica normal camasirlariboyuyor sonradan.Kaynatsan eteklik kumas kaynamaz.
boncuk islemeli dsnteller var hazir.modelli bir dikim yapabilirsin

Etegi boyasan renk tonu tutmaz.makinede boyasan ayrica makine cok fena batiyor.Ayrica normal camasirlariboyuyor sonradan.Kaynatsan eteklik kumas kaynamaz.
boncuk islemeli dsnteller var hazir.modelli bir dikim yapabilirsin
Eteğin tamamını kumaş boyasına batırıyorlar. Rengi uç bir renk degıl zaten krem rengi. Görünüşe göre bu çamaşır suyu lekesının hıc bır kolaylığı yok :/

Toptan eteği çöpe atmak zorunda kalırım sanırım, bu sefer... / :)

Bence sıkıntı olmaz , suan zaten içine sinmiyor . bu durumdan daha kotu olacagını sanmıyorum . kumas boyamada renk esıtsızlıgı olabılır.

X