Yardım edın

Zuzu0909

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2015
14
1
40
Haftasonu kayınvalıdeme gonderdım cocugu ısım var dıye gorumcemde gelmışşşşş torunu ıle bırlıkte torunu hasta ee tabı benımkıde havadan nem kapanlardan akşamına oksurmeye başladı. Gece eşim uyandı ne oluyor dıye bende sanırım cocuktan geçit dedım anam demez olaydım sen zaten boyle yapıyorsun bızımkıler ıyı bakamadı demeye mı getırıyorsun ne alaka sımdı ben oyle mı dedım dıye zerzenıste bulundum konuştu bağırdı çağırdı falan neyse sabah oldu kahvaltı falan geçit yapmadı tabı aksamdan tepkılı yaa öğlen gorumcemde aradı bende cocugu sordu bende bıraz rahatsızlandı cocuk bu sanırım kıçdan bulaştı dedım olur yanı yapacak bısı yok dedım esımın sıtemını de anlatım yersiz olduğunu da söylerdim sonra bı baktım eritesi gün en büyükleri benım arıyor aaaa cok ayıp etin bız cocuğa goZumuz gıbı baktık nıye hasta edelım falan filan hesap sorar gıbı neyse su ana müsait degılım dedım kapsadım esime sordum senı aradılar mı dıye evet dedı nıye sordun dedı benıde aradı da ondan dedım tabı ararlar söylendiklerinden falan dedı yanı benı aradığından bana söylediklerinden haberi var cok sınır oldum yaaaa bu ne boyle net gereksiz seyler esım benımle hesap sorar gıbı konuşmasına nasıl müsaade eder anlamıyorum neye nasıl tepkı vermeme gerektiğini bılmıyorum ve sızde nasıl davranmalıyım

Haftasonu kayınvalıdeme gonderdım cocugu ısım var dıye gorumcemde gelmışşşşş torunu ıle bırlıkte torunu hasta ee tabı benımkıde havadan nem kapanlardan akşamına oksurmeye başladı. Gece eşim uyandı ne oluyor dıye bende sanırım cocuktan geçit dedım anam demez olaydım sen zaten boyle yapıyorsun bızımkıler ıyı bakamadı demeye mı getırıyorsun ne alaka sımdı ben oyle mı dedım dıye zerzenıste bulundum konuştu bağırdı çağırdı falan neyse sabah oldu kahvaltı falan geçit yapmadı tabı aksamdan tepkılı yaa öğlen gorumcemde aradı bende cocugu sordu bende bıraz rahatsızlandı cocuk bu sanırım kıçdan bulaştı dedım olur yanı yapacak bısı yok dedım esımın sıtemını de anlatım yersiz olduğunu da söylerdim sonra bı baktım eritesi gün en büyükleri benım arıyor aaaa cok ayıp etin bız cocuğa goZumuz gıbı baktık nıye hasta edelım falan filan hesap sorar gıbı neyse su ana müsait degılım dedım kapsadım esime sordum senı aradılar mı dıye evet dedı nıye sordun dedı benıde aradı da ondan dedım tabı ararlar söylendiklerinden falan dedı yanı benı aradığından bana söylediklerinden haberi var cok sınır oldum yaaaa bu ne boyle net gereksiz seyler esım benımle hesap sorar gıbı konuşmasına nasıl müsaade eder anlamıyorum neye nasıl tepkı vermeme gerektiğini bılmıyorum ve sızde nasıl davranmalıyım
görümceyi sevmiyor musun??

Kızlar bı ses verın kendımı cok kotu hissediyorum sanki sahıpsızmısım gibi bana sahip çıkmamasına mı sinirleniyim yoksa görümcemin söylediklerine mi

tam emin değilim ama
1 gün önce geçen hastalık ertesi gün, hatta o gece hemen etkisini gösterir mi acaba?
yani birinden bulaşırsa 1-2 gün kuluçka süresi olmaz mı?
acaba çok mu çabuk onlara malettiniz de tepki aldınız?

Imali imali soylediyseniz o sekilde anlamis olabilir cocuk bu hasta ola ola buyuyucek kimden bulastiginin onemi yok ki bilerek yapmamislardir daha oncesinde gorumceniz hakkinda olumsuz konustuysaniz ki yazdiklariniza bakarak soyluyorum bayagi bi konusmussunuz esinizde bu durumda sıkılmıs ve patlayivermis esinizde problem yok bence

E bulamışsa bulaşmış canım kasıtlı olarak hasta etmediler ya çocuğu. Sen eşine gidip öyle söylersen o da kasıt arar, diğerleri de rahatsızlık duyar ve alınır. Sonuçta kız vebalı değilmiş, iyileşirdi çocuğunuz. İnsanlar haklı olarak alınır, hem çocuğunu başımıza atıyor hem de hasta ettiniz diyor der. Ne yapacaklar gelene gelme mi diyecekler. Çocuk bu. Hastalanacak da, iyi de olacak... Sen hastalanmış deseydin, çocukta geçtiğini belirtmeseydin eşin de art niyet aramazdı herhalde.

Hastaligin kulucka suresi vardir.Belli ki cocugunuz zaten hasta olmak uzereymis.Kaldi ki kizdan bulasti , soylemenizz yersiz olmus.

tam emin değilim ama
1 gün önce geçen hastalık ertesi gün, hatta o gece hemen etkisini gösterir mi acaba?
yani birinden bulaşırsa 1-2 gün kuluçka süresi olmaz mı?
acaba çok mu çabuk onlara malettiniz de tepki aldınız?
Gripse 2 gün sonra gösteriyormuş belirtilerini. Tamamen haklısınız bu konuda.

Çocuklar bazen kuluçka donemi olmadan hastalığı kapabiliyorlar. Bir çocuk hastaysa başka çocuğa yaklaştırılmamalı.

Eşiniz , ailesine karşı olan tepkinizi bildiğinden dolayı fevri davranmış. Laf söyletmesine kızmayın belki arkanızdan " niye aradınız " diye kızmıştır.
İçerlenmeyin eşinize.

Muzurtilki belkide haklısın ama ne olursa olsun eşimin bana söz söyletmemeli gerekmez miydi

canım buna yorum yapamam
çünkü, onları suçlamakta haklı mısın haksız mısın bilmiyorum
bunu hep yapıyor musun yapmıyor musun bilmiyorum
bardak doldu mu dolmadı mı bilmiyorum

yani eşlerimiz ne olursa olsun, haksız bile olsak (ki haksızsın demiyorum) bizi savunamaz ki
belki o da doldu...
haaa, geçiştirebilirdi belki, üstünü kapatmaya çalışabilirdi...

huylarını biliyorsanız söylemicektiniz..çocuk bu sonuçta senin yanındada hastalanabilirdi..tamam söylemende birşey yok ama eşin ve ailesi bu duruma alınıyor demekki..

abartı bir tepki olmuş görümcenizi sevmediğiniz için böyle demişsiniz sevseniz bi şey demezdiniz bizim abimlede çocuklarımız arası 4 ay inan hep beraberler hastalıkta sağlıkta kızım su çiçeği oldu sonra farkettik beraberlerdi yengem napalım çocuk bu olacaksa olacak dedi 6. hastalık geçirdik bizden ona bulaştı bi kerede kalkıp bana öyle demedi çocuk bu ben bulaştırmak istermiyim istemem ama oluyor işte

ya bizimde gelin arasa sizden buşatı dese çok fena kızradım üzülrüdüm,ve dahada görüşmezdım,ağır olmuş,öle olmuş olabilir yollamayacaksın ama eşinlede sorun çıkmasın dıye demeycektın,eşinde düşünürdü zaten bunu,ama ona o payı vermemişsin,evlilik uzun yolculuk

X