Haftasonu kayınvalıdeme gonderdım cocugu ısım var dıye gorumcemde gelmışşşşş torunu ıle bırlıkte torunu hasta ee tabı benımkıde havadan nem kapanlardan akşamına oksurmeye başladı. Gece eşim uyandı ne oluyor dıye bende sanırım cocuktan geçit dedım anam demez olaydım sen zaten boyle yapıyorsun bızımkıler ıyı bakamadı demeye mı getırıyorsun ne alaka sımdı ben oyle mı dedım dıye zerzenıste bulundum konuştu bağırdı çağırdı falan neyse sabah oldu kahvaltı falan geçit yapmadı tabı aksamdan tepkılı yaa öğlen gorumcemde aradı bende cocugu sordu bende bıraz rahatsızlandı cocuk bu sanırım kıçdan bulaştı dedım olur yanı yapacak bısı yok dedım esımın sıtemını de anlatım yersiz olduğunu da söylerdim sonra bı baktım eritesi gün en büyükleri benım arıyor aaaa cok ayıp etin bız cocuğa goZumuz gıbı baktık nıye hasta edelım falan filan hesap sorar gıbı neyse su ana müsait degılım dedım kapsadım esime sordum senı aradılar mı dıye evet dedı nıye sordun dedı benıde aradı da ondan dedım tabı ararlar söylendiklerinden falan dedı yanı benı aradığından bana söylediklerinden haberi var cok sınır oldum yaaaa bu ne boyle net gereksiz seyler esım benımle hesap sorar gıbı konuşmasına nasıl müsaade eder anlamıyorum neye nasıl tepkı vermeme gerektiğini bılmıyorum ve sızde nasıl davranmalıyım