- 30 Nisan 2015
- 98
- 11
- 28
- Konu Sahibi bir hayaldi
Kızlar benim kndime ozguvenim yok cok cekingen utangac bi yapim var ve bu bi beni cok rahatsiz ediyor nasil atlatabilirim bu durumu oneriniz varmi bnim durumm da olanlar var mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tsklerkendini eve kapatma canım dışarı çık nebileyim aktiviteler bul arkadaş edin..zamanla atlatirsin..
Tesk ederim denicmKendini ifade etme becerilerini geliştirmek adına diksiyon,tiyatro özellikle drama(Çünkü insanın kendini ifade etmesiyle ilgilidir.)kurslarına gitmen özgüveninin artması konusunda sana yardımı olacaktır.Hem ortak zevkleri olan arkadaşlar edineceğin için,sosyalleşmen artacaktır.
Cokkk tsk ederim bu durumdan inslbundan yaklasık dort bes ay once bende senın gıbıydım arkadasım hatta okadar kotuydum kı kendımden nefret etmeye baslamıstım kımseyle rahatca sohbet edemez karsımdakını bıle dınleyemez olmustum.karsımda bırısı konusurken acaba bana gercekten deger verdıgı ıcın mı benmle konusuyo anlattıklarına mantıklı cevap vermezsem bıdaha benmle konusmaz vs gıbı sacma sapan bırsuru dusunceler gecırıyordum beynımde..ama bıgun oturdum dusundum ben eskıden boyle degıldım ne olduda bu hale geldım dıye ve kendıme onemlı ozel bırı oldugumu ınsanların benmle ıyı vakıt gecırdıgını sureklı hatırlattm tabı esımın de faydası var bu konuda cok destek oldu bana..ne doktor ne kısılık gelıstırme kıtapları hersey senın kendı beynınde olabılecek seyler kendını bu hale getıren de sensın duzeltecek olan da sensın..cok zor oluyo senı suan cok cok ıyı anlıyorum ama kendine bakım yap vakıt ayır kendıne bolca aynaya cok sık bak emın ol en buyuk adımı atmıs olacaksın..yanı ben oyle kendımı duzelttım denemekten zarar gelmez bnce dene