YARDIM EDin!!

Sevimli4141

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2015
2
0
24
Ben ergenlik donemindeyim.15 yasindayim.Yuzumde benim hic sivilcem falan cikmazdi ama son 2 aydir biri bitmeden diğeri basliyo.Doğal yontemleri falan denedim hergun sabunla yuzumu yikadim ama tık yok..Bunun yanı sıra burnumda kıl kökü gibi siyah noktalar var.Sivilcelerim de yara izi gibi kaldı ne önerirsiniz acil yardim lütfen ablalarim

Çok normal.. Bunu dert etmene gerek yok. İlaç kullanayım falan da deme sakın. Senin yaşında olması gerekenler bunlar.

Yüzünü temiz tut ve elinle oynma mikrop kapmasın. Ergenlikte bu durum normal, kişiden kişiye genetik olarak da değişebiliyor benim mesela alnımda bir tane çıkmıştı ergenlikte o da 3 gün sürdü sürmedi

cilt temizliğini ihmal etme, dermotologa git. sivilcelerini mıncırma. bir süre sonra geçer, bu bir dönem, zamana ihtiyacın var.
bir de karaciğer enzimlerine bakmazsa doktor, karaciğer testi de iste. karaciğer sorunları da ciltte problem yapabiliyor. testler temiz çıkarsa zaten ergenlikten çıkınca sorunun bitecek, sabır, güzelim.

Sivilcelere sakin dokunma izleri kaliyor, kendimden biliyorum. Kukurtlu sabun yagli ve sivilceli ciltler icin cok iyi yuzunu onunla sabah aksam yika.

X