yardim edin

denizmavisi123

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2014
1.292
598
ayda 1650 alan birinin ev kira degil bu arada esine 150 tele harclik vermesi cokmu bide cocuk yok evin ihtiyaclari her sey dahil 500 lirayi gecmiyo

Senin esinin elinden maasini alip ona harclik vermen gerekiyor. Ya da evde durup belli miktar almasi.
saka yapmiyorum en sagliklisi bu.
para kadinda durmali.
ayda 150 tl de cok cok az. Gunluk 5 tl saka mi?

harçlık ne yaaaa o da kötü bişey bende şuan çalışmıyorum kızımı büyütüyorum eşim aylık mutfak gider parasını verir bana canım birlikte mutfak alışverişi yaparız canım isterse parfüm alırım , ruj alırım kıyafet alırım ne öyle harçlık anlamadım... yani öyle ayrı paraya hiç ihtiyacım olmadı benim kuaföre gidersem giderim yani harçlık ne onu anlamadım açıkcası...

Keşke kadınlar harçlık alacak durumda olmasalar,kendi işleri olsa çalışsalar,koca eline bakmasalar...
Konuya yorum : O kadar harçlık az

Calisalim iyi guzel. 3 aydir calismiyorum evde oturmaktan bunaldim ki 3 aydir evde oturdugum gun sayisi da 10 degildir yani. Ama calismiyorum diye kocamdan para mi almamaliyim ona yuk oluyorum eline bakiyorum diye bir sey yok.
Ben de sizin gibi dusunuyordum. Ama esim "ben evlendiysem bu evi gecindirmek, karima ve ileride cocuguma istedigini almak, hicbir seyini eksik birakmamak benim gorevimdir" kafasinda. Senin parana guvenip seninle evlenmedim. Benim calistigim sana, senin calistigin kendine der.

Konu sahibinin durumu harclik almak evet. Ama kocasi da sorumlulugunu bilmeli. Ev gecindirmenin adi harclik vermek degil.

Calisalim iyi guzel. 3 aydir calismiyorum evde oturmaktan bunaldim ki 3 aydir evde oturdugum gun sayisi da 10 degildir yani. Ama calismiyorum diye kocamdan para mi almamaliyim ona yuk oluyorum eline bakiyorum diye bir sey yok.
Ben de sizin gibi dusunuyordum. Ama esim "ben evlendiysem bu evi gecindirmek, karima ve ileride cocuguma istedigini almak, hicbir seyini eksik birakmamak benim gorevimdir" kafasinda. Senin parana guvenip seninle evlenmedim. Benim calistigim sana, senin calistigin kendine der.

Konu sahibinin durumu harclik almak evet. Ama kocasi da sorumlulugunu bilmeli. Ev gecindirmenin adi harclik vermek degil.
İşte herkes sizin eşiniz gibi anlayışlı değil maalesef...
Aklı başında bir adam aylık 150 liranın mantıksızlığını bilir.
Bugün Türkiye koşullarında dışarı adım atmanız minimum 20-30 lira ki bu söylediğim sadece ulaşım ve bir iki ufak atıştırmalık için olağan tutar.

bn 19 yaşındayım babam bana haftada 150 veriyor yinede yetmiyor ayda 150 nedir canın bişey yemek istese min 20 tl zaten

İşte herkes sizin eşiniz gibi anlayışlı değil maalesef...
Aklı başında bir adam aylık 150 liranın mantıksızlığını bilir.
Bugün Türkiye koşullarında dışarı adım atmanız minimum 20-30 lira ki bu söylediğim sadece ulaşım ve bir iki ufak atıştırmalık için olağan tutar.

Demek istedigim suydu, konu sahibi tabiri caizse kocasinin eline bakmamak icin calisip kendi kendine gecindirecekse ne diye evli kalsin ki? Eşiyle konusup o 150 meselesini halletmesi gerek. Sigara kullaniyorsa ona bile yetmez o para.

Yani bu kadın hiç kuaföre gitmeyecek mi hiç kendine bi dvd bi kitap alıp okumayacak mı elbise ayakkabı alamayacak mı arkadasları ile kahve icmeye cıkamayacak mı hangi birine hangi parayı yetistirecek bu kadın düsünen yook

Demek istedigim suydu, konu sahibi tabiri caizse kocasinin eline bakmamak icin calisip kendi kendine gecindirecekse ne diye evli kalsin ki? Eşiyle konusup o 150 meselesini halletmesi gerek. Sigara kullaniyorsa ona bile yetmez o para.
canim ezkiden onu bile vermek cokdu onun icin is meselesine gelince melasef is bulamiyorum basvurmadigim yer kalmadi yok

Yani bu kadın hiç kuaföre gitmeyecek mi hiç kendine bi dvd bi kitap alıp okumayacak mı elbise ayakkabı alamayacak mı arkadasları ile kahve icmeye cıkamayacak mı hangi birine hangi parayı yetistirecek bu kadın düsünen yook
aslinda esimin sadece bu ozelligi kotu onun disinda cok iyi bir koca ailesine beni hic ezdirmez bide aileme cok iyi davrabir ozel gunlerde hediye alir ben hasta olsam corba yapar bana cocuk gibi iyi bakar. beni hic kisitlamaz geldigime gitdigime karismaz. sunda kaynaklandiginu disunuyorum bakarken issiz kalmis anne baba sahip cikmamis cok ac yatmis para yetmiyecek pdikolojisi var

aslinda esimin sadece bu ozelligi kotu onun disinda cok iyi bir koca ailesine beni hic ezdirmez bide aileme cok iyi davrabir ozel gunlerde hediye alir ben hasta olsam corba yapar bana cocuk gibi iyi bakar. beni hic kisitlamaz geldigime gitdigime karismaz. sunda kaynaklandiginu disunuyorum bakarken issiz kalmis anne baba sahip cikmamis cok ac yatmis para yetmiyecek pdikolojisi var
150 lirayı sırf elinde dursun canın ne isterse yap diyip ev için ayrı bir meblağ veriyorsa olabilirde..ama o parayla evin ekmeğini suyunu pazarını gör diye veriyorsa buyuk sıkıntı.

X