yardım edin

byby69

hayat zor çok hemde....
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2014
490
37
43
30
Dün test yaptım böyle 3 çizgi çıktı hamilemiyim örf :(

Eklentiler

• Snapchat-6571634708568380734.webp
    Snapchat-6571634708568380734.webp
    1,7 KB · Görüntüleme: 436
Çift çizgi olması gerekmiyor mu? Ben mi göremiyorum.

Çift çizgi olması gerekmiyor mu? Ben mi göremiyorum.
Bi tanesi kırmızı çıktı iki tane daha çizgi var yanında bu testi yapmadan önce böle çizgi oluyormu acaba sonradanmı kırmzilasiyor yani kendiliğinden de var mi o renksiz cizgiler

Bi tanesi kırmızı çıktı iki tane daha çizgi var yanında bu testi yapmadan önce böle çizgi oluyormu acaba sonradanmı kırmzilasiyor yani kendiliğinden de var mi o renksiz cizgiler

ilk defa 3 çizgi duyuyorum ki negatif çizgisi çok belirgin ya. Hamile değilsin gibi.
Tekrarlamanı öneririm

hamile degilsiniz.. 3 cizgi gorunmuyor.. eger 3 cizgiyse zaten test bozuktur

1 tanesi kırmızı çizgi diğer ikisi aşırı silik iki çizgi, dikkatli bakınca gözüküyor.
Normalde 3. çizgiye yer olmaması gerek aldığınız test bozuk olabilir mi.
Yeni bir test alın veya kan tahlili yaptırın.

Fazla çizgi var. Dün yaptığınız testin bugünkü görüntüsü ise zaten hiç itibar etmeyin. Ya da direk yenisini yapın.

Çok korkuyorum ya bebeğim 8 aylık daha ya hamileyim diye yandım tutusdum görünce çizgiyi ama 2 tane silik var

Başına böyle gelen varmı arkadslra adetin geceli 18 gün oluyor ama kortizon ilacı kullanıyorum 1 aydır hormanları etkiliyor

Offf arkadalsr neden yardımcı olmak yerine böyle yapıyonuz :(

Ondan sonrada adam olacak kız korunmaya takık oluyo adı, korunmaya değil korunmayıp ayy hamile miyim tribine takık adam olacak kiz

Hani korundugumuz halde oldu bebek Allah verdi diyorlar ya. Iste hepsi bundan. Sene 2015... Tv radyoyu gectim internet gibi bir nimetle ic iceyiz. Dusun buna ragmen...

test bozuktur tekrarlayın olmazsa..
3 çizgi ne ya :)

Back
X