Offf arkadalsr neden yardımcı olmak yerine böyle yapıyonuz
Arkadaşım anlamıyormusun ben geven sende kortizon ilacı kullanmış tim ozaman da ozamamsa adetin düzensiz olmuştu adetlerinAlmak isteyene yardımcı olduk bile, geri çekilme korunma yöntemi değildir,değildir geri çekilme bir korunma yöntemi, değildir değildir al sana yardım
Testte de 3 çizgi diye birşey olmaz al başka bir test tekrarla, zaten 18 gün gecikti diyorsun şimdiye kan testi yaptırman gerekiyordu
Degilsin canim cok acik gorunuyo zaten tek cizgi negatifdir..gunun ne kadar gecti peki?Dün test yaptım böyle 3 çizgi çıktı hamilemiyim örf
Arkadaşım anlamıyormusun ben geven sende kortizon ilacı kullanmış tim ozaman da ozamamsa adetin düzensiz olmuştu adetlerin
Arkadaşım anlamıyormusun ben geven sende kortizon ilacı kullanmış tim ozaman da ozamamsa adetin düzensiz olmuştu adetlerin
18 gün geçti su an araba yok gidemiom hastaneye kesimde isteDegilsin canim cok acik gorunuyo zaten tek cizgi negatifdir..gunun ne kadar gecti peki?
Anliyorum seni canim bu korku insani yipratiyor keske kesin bi korunma yontemi deneseydin,malesf geri cekilme bi yontem degil cok riskli..ben dogum kontrol hapi kullanmama ragmen ki hic aksatmam,ben bile azcik gecikse korkuyorum bide ben gunluk troidim icin ilac kullaniyorum hormonlarim dengesiz oldugu icin bendeki gecikme bu yuzden oluyor ama yinede korkuyorum yani dusun..mutlaka kan tahlili yaptir insallah degilsindir eger degilsen ya dogum kontrol hapi yada sprail taktir baska turlu rahat edemessin.18 gün geçti su an araba yok gidemiom hastaneye kesimde iste
Haklısın ya eşim eminim diyor ama bilmiyorum gene de bakalm iki gün sonra gene yapcam ağlıyorum ya bu test acaba yanlismi bozukmuAnliyorum seni canim bu korku insani yipratiyor keske kesin bi korunma yontemi deneseydin,malesf geri cekilme bi yontem degil cok riskli..ben dogum kontrol hapi kullanmama ragmen ki hic aksatmam,ben bile azcik gecikse korkuyorum bide ben gunluk troidim icin ilac kullaniyorum hormonlarim dengesiz oldugu icin bendeki gecikme bu yuzden oluyor ama yinede korkuyorum yani dusun..mutlaka kan tahlili yaptir insallah degilsindir eger degilsen ya dogum kontrol hapi yada sprail taktir baska turlu rahat edemessin.
Biz 7 kardeşizYani korunmuyorsun
Gecersiz bu test bidaha yap arkadasim korkma olmazsa kan testi yaptirbybytespost: 43682995 .!.:Dün test yaptım böyle 3 çizgi çıktı hamilemiyim örf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?