yardım edin

Offf arkadalsr neden yardımcı olmak yerine böyle yapıyonuz

Yardimci olmak demek zaten olmus bitmis birseye ah vah etmek degildir belki de. Ayni hatanin yapilmamasi icin gozunu acmaktir...

Offf arkadalsr neden yardımcı olmak yerine böyle yapıyonuz

Almak isteyene yardımcı olduk bile, geri çekilme korunma yöntemi değildir,değildir geri çekilme bir korunma yöntemi, değildir değildir al sana yardım

Testte de 3 çizgi diye birşey olmaz al başka bir test tekrarla, zaten 18 gün gecikti diyorsun şimdiye kan testi yaptırman gerekiyordu

Arkadaşım anlamıyormusun ben geven sende kortizon ilacı kullanmış tim ozaman da ozamamsa adetin düzensiz olmuştu adetlerin

Arkadaşım anlamıyormusun ben geven sende kortizon ilacı kullanmış tim ozaman da ozamamsa adetin düzensiz olmuştu adetlerin

Arkadaşım peki sen anlamıyor musun
Niye hep şaibeli yolları deniyorsun
Git doktora kesin bir test yaptir belli olsun
Korunma şaibeli
Yaptığın test şaibeli
Kesinlik olmadan yaşanır mi ya
Madem istemiyorsun garanti yöntemler dene

18 gun gecmis demek ,emziriyormusun peki?bence kesin bi kan tahlili yaptirman lazim canim

18 gün geçti su an araba yok gidemiom hastaneye kesimde iste
Anliyorum seni canim bu korku insani yipratiyor keske kesin bi korunma yontemi deneseydin,malesf geri cekilme bi yontem degil cok riskli..ben dogum kontrol hapi kullanmama ragmen ki hic aksatmam,ben bile azcik gecikse korkuyorum bide ben gunluk troidim icin ilac kullaniyorum hormonlarim dengesiz oldugu icin bendeki gecikme bu yuzden oluyor ama yinede korkuyorum yani dusun..mutlaka kan tahlili yaptir insallah degilsindir eger degilsen ya dogum kontrol hapi yada sprail taktir baska turlu rahat edemessin.

Haklısın ya eşim eminim diyor ama bilmiyorum gene de bakalm iki gün sonra gene yapcam ağlıyorum ya bu test acaba yanlismi bozukmu

E="byby69, post: 43682995, member: 625792"]Dün test yaptım böyle 3 çizgi çıktı hamilemiyim örf [/QUOTE]
Canim Fotodaki test bana negatif geldi hamile deglsin sanirim.Ama en kesin sonucu kan testiyle alabilirsin eger bir suphen varsa tabi.

çizikler net çıkar. silik çıkan sonuçlar bi cevap olmaz. şu halde gebelik yok

Test bozuk, bir daha tekrar edin.
Ve bu kadar korkuyosanız korunun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…