yardım edin

gulinkanal

Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2016
58
39
8
36
Merhaba hamişler

ilk gebeliğim kilolu hamile kaldım bazı yiyeceklere karşı tiksinmem oldu mesela iş yeri sayesinde yumurta yiyemiyorum çünkü mutfakta cam yok balkonun camını açınca herkes üsüyo o yumurtanın kokusu çok ağır oluyo birde ben hariç herkes sigara içiyo kokular birbirine giriyor yiyemiyorum ancak pazar günleri kendi evimde yiyorum bu sabah yine aynı olay oldu patronum yumurta yemiyorum ve kiloluyum diye senin çocugun 2,200 ancak doğar 48 cm boyu ancak olur benim eşimde kilolu hamile kaldı o öyle doğurdu dedi ben sesimi çıkarmadım sustum ben sustukca iyice saçmaladı susmadı en son benim çocugumun boyu ve kilosu yerinde dedim. Şimdi ise aklıma takıldı ya zayıf doğarsa diye aklımı kaçırmak üzereyim..

Bilinçsiz insanların söylediklerini kaileye alıp kendinizi strese sokup üzmeyin.
Herşey yumurta değil.

Merhaba hamişler

ilk gebeliğim kilolu hamile kaldım bazı yiyeceklere karşı tiksinmem oldu mesela iş yeri sayesinde yumurta yiyemiyorum çünkü mutfakta cam yok balkonun camını açınca herkes üsüyo o yumurtanın kokusu çok ağır oluyo birde ben hariç herkes sigara içiyo kokular birbirine giriyor yiyemiyorum ancak pazar günleri kendi evimde yiyorum bu sabah yine aynı olay oldu patronum yumurta yemiyorum ve kiloluyum diye senin çocugun 2,200 ancak doğar 48 cm boyu ancak olur benim eşimde kilolu hamile kaldı o öyle doğurdu dedi ben sesimi çıkarmadım sustum ben sustukca iyice saçmaladı susmadı en son benim çocugumun boyu ve kilosu yerinde dedim. Şimdi ise aklıma takıldı ya zayıf doğarsa diye aklımı kaçırmak üzereyim..
Sağlıklı doğsunda elbet doğduktan sonra kilo alıcak benim bölelerine tekme atasım gelio üzme kendini

Tahammül edemiyorum bende inanın etrafı yakıp yıkıp gidesim vardı teşekkür ederim.sizler iyi ki varsınız kendime geliyorum :KK200:
Yumurta şart değil 4zeytin 1 yumurta yerine geçio araştırın yerine geçicek besinleri yiyebileceklerinizi oyuzden takılma üzülme boşver. Kimse senin üzülüp üzülmeyeceğine bakmaz çok bilmişlik yapıp boş konuşur sen takma❤

Yumurta şart değil 4zeytin 1 yumurta yerine geçio araştırın yerine geçicek besinleri yiyebileceklerinizi oyuzden takılma üzülme boşver. Kimse senin üzülüp üzülmeyeceğine bakmaz çok bilmişlik yapıp boş konuşur sen takma❤
ceviz yiyorum o da geçiyor diye biliyorum kahvaltı da yumurta yiyemiyorsan 2 bütün ceviz ye demişti doktorum teşekkür ederim :KK200:

Merhaba hamişler

Kendi egosunu üstünde tatmin ediyor kuzum. Hiçç takma kafana. Vallahi ne zayıflar var zayıf çocuk doğuruyor. Ne kilolular var kilolu bebekleri oluyor. Herşey yumurta değil. senin gbi yiyemeyen birsürü insan var. Allahın izniyle sağlıklı ideal kiloda bi bebeğin olur. Kilo boy genetik şeyler. Eşimin ailesinde 4 kilonun altında doğan bebek yok(eşim ve amcası halası da dahil ) öyle yumurta delisi insanlar değiller üstelik :)

Ay ne sacma insanlar var ya ne alakasi var ben yumurtadan cok tiksindim hic yemedim diyebilirim sütte eh iste ictim gayette boyu kilosu iyi dogdu hiiiç takilma sen zayifta dogsa boyu kisa olsa o senin yavrun buyurde gelisirde Allahin izniyle

Ilk cocugum 2890 dogdu yumurtada yedim litrelerce sutte ictim ;)

Kendi egosunu üstünde tatmin ediyor kuzum. Hiçç takma kafana. Vallahi ne zayıflar var zayıf çocuk doğuruyor. Ne kilolular var kilolu bebekleri oluyor. Herşey yumurta değil. senin gbi yiyemeyen birsürü insan var. Allahın izniyle sağlıklı ideal kiloda bi bebeğin olur. Kilo boy genetik şeyler. Eşimin ailesinde 4 kilonun altında doğan bebek yok(eşim ve amcası halası da dahil ) öyle yumurta delisi insanlar değiller üstelik :)
ohh maşallah böyle örnekler duyunca içim rahatlıyor inşallah bütün yavrucuklar sağlıklı doğar :KK200:

benim safra kesemde taş var doktorum yumurta çikolata yağlı yemek yersen sorun yaşarsın dedi hakkatende yumurta yediğim zaman kötü oluyorum o yüzden yemiyorum pek ama bebeğimin kilosu haftasıyla uyumlu gidiyor şuan patronun saçmalamış sadece yumurtayla mı kilo alıyor bebekler

9 ay kustum doğumda bile kustum ilaç kullanıyordum ama bulantımı tetikliyordu birçok faydalı besin ben sadece karbonhidrat ağırlıklı beslendim. normal kilomun üstüne 12 kilo almışken hamile kaldım ayrıca karbonhidrat ve yediğim serumlar yüzünden yine kilo aldım. Benim bebeğim bile 3700 gram doğduysa hiç endişelenme ;)

Ay ne sacma insanlar var ya ne alakasi var ben yumurtadan cok tiksindim hic yemedim diyebilirim sütte eh iste ictim gayette boyu kilosu iyi dogdu hiiiç takilma sen zayifta dogsa boyu kisa olsa o senin yavrun buyurde gelisirde Allahin izniyle

Ilk cocugum 2890 dogdu yumurtada yedim litrelerce sutte ictim :KK66:
inşallah sağlıklı dogsun başka bir isteğim yok ilk hamilelik ilk evlat olunca çok hassas olunuyor sanırım :KK200:
teşekkür ederim

Yumurtayı ben de yiyemiyorum ama haşlayıp dilimleyip üstüne zeytinyağı, kekik, isot döküp yiyorum ya da krep yapıyorum bol yumurtalı en köyü sucuklu yumurta yapıp baharatla arayı kapatıp yiyorum. Ben de kiloluyum kızım şimdiden 1,5 kilo yok öyle bi şey salak salak konuşmasın söyle ona.

Merhaba hamişler

Oyle densiz densiz konusanlari takma canım kafana. Bende cok kilolu hamile kaldim. Bende yesillikten filan cok tiksindim. Bebek sirf bunlardan kilo almiyor mesela doktora hergun sut icmiyorum unutuyorum dedigimde o es değerdeki baska besinlerdende alabilirsin demişti mesela peynir dedi. Sende doktoruna danis bence onun yerine ne yiyebilirim diye

Yumurtayı ben de yiyemiyorum ama haşlayıp dilimleyip üstüne zeytinyağı, kekik, isot döküp yiyorum ya da krep yapıyorum bol yumurtalı en köyü sucuklu yumurta yapıp baharatla arayı kapatıp yiyorum. Ben de kiloluyum kızım şimdiden 1,5 kilo yok öyle bi şey salak salak konuşmasın söyle ona.
kahkaha attım resmen :KK200: teşekkür ederim deneyeceğim önerinizi :)

Back
X