• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım edin

senaaler

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2017
21
3
1
38
Merhabalar
İnternet sitesinden bir telefon kapı aldım.ve sınav dönemim olduğu için şubeden gidip alamadım kapıda ödeme olan bir kargoydu.ve kadın yasala işlem başlatılacağını söyledi.bende maddi hasar neyse karşılayacağımı eğer kabı göndermek istemezse hesap numarasına parayı yaptırabilirimdedim cevap bile vermedi şimdide herhangi bir işlem başlayacak diye korkuyorum yardım edin

Merhabalar
İnternet sitesinden bir telefon kapı aldım.ve sınav dönemim olduğu için şubeden gidip alamadım kapıda ödeme olan bir kargoydu.ve kadın yasala işlem başlatılacağını söyledi.bende maddi hasar neyse karşılayacağımı eğer kabı göndermek istemezse hesap numarasına parayı yaptırabilirimdedim cevap bile vermedi şimdide herhangi bir işlem başlayacak diye korkuyorum yardım edin
kargoyu kabul etmek zorunda değilsiniz ki, geri iade edilir. ne yasal işlemi ?

Yok öyle birşey seni kandırmıs sakın para yollama

Çok haklısınız ve ekstradan mesaj da attım kargo ücretini ödeyebilirim hakkım kalmasın diye
Canim zaten kargoda tek senin urunun olmuyorki bi suru urun siparisi gidiyor gerci geri dondugunde belki fazladan kargo parasi verilmis oluyorlar.Ben sanmiyorum yasal islem felan olcagini kargo parasini isterse gonderirsiniz.

Canim zaten kargoda tek senin urunun olmuyorki bi suru urun siparisi gidiyor gerci geri dondugunde belki fazladan kargo parasi verilmis oluyorlar.Ben sanmiyorum yasal islem felan olcagini kargo parasini isterse gonderirsiniz.
Söyledim cevap bile vermedi geri dönüş yapmadı

o zaman siz de ürünü size teslim etmeden iadeye verdikleri için yasal işlem başlatın :KK76:

gözünüzü korkutmak istemiş başka bişi değil

Öyle bir şey yok. Kargo parası kendi cebinden çıktığı için aklı sıra korkutarak kurnazlık yapmaya çalışmış. Almayın o ürünü de sakın.

Aras kargo çalişaniyim. Hiçbir yaptirimi yok sakin korkmayin. Bu ara da yeni turedi bu tehdit edenler. Yazik geçen gün bir yaşli teyze geldi ağlaya ağlaya bu sebeple. Asla birsey yapamazlar.

Back
X