yardım edin

aysegulsivas58

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2017
73
1
1
29
Bugüne kadar sayısız kan testi yaptırdım 3 ay geçti ilişkinin üstünden kan testleri negatif dün ultrasonda birşey çıkmadı 3 kere adet oldum ikisi biraz farklıydı sizce guvenmeli miyim atamıyorum belirtileri ustumden

belirtilerden kastın %100 psikolojik! 3 ay önce ilişki olacak 3 kere adet olacaksın kanda vs. çıkmayacak.. imkansız hamile değilsin kanda çıkardı yoksa.. hormonlarına baktır ya da check up yaptır neyin var öğrenirsin. hamilelikten değil yani yaşadıkların

Alt karın bölgesinde şişlik var karnım çıktı içinde segirme de var dün u ltrasona girdim doktor bisey yok dedi ama inanamıyorum hala

Haklısınız ama doktorun ultrasonda gorememe gibi bi durumu olabilir mi kizlar
Mümkün değil. Sen 3 aylık yani ortalama 12 haftalık bir bebeğin boyunun ne kadar olacağına baktın mı hiç? Ortalama 7 8 cm. Bu büyüklükte birşeyi de doktorun görmemesi için kör olması gerekir.

Ya sen koskoca doktorlara testlere tıpa güvenmiyosunda gelip burda sana cevap verecekleremi güveniyosun ? Sen burda bu kadar insanla dalgamı geçiyosun ?

Inanın geçmiyorum yaşadığım şey kolay değil hamileliğe rağmen adet olanları duyudum kan testinin yanilabilecegini duydum

Bir de normal değil anal ilişkiden mi bu kadar ortalığı velveleye veriyorsun. Ben de ciddi ciddi sana cevap veriyorum. Bi git lütfen ya

Hiç biseyi isteyerek ve bilerek yaşamadım
Ya arkadaşım, sana niye yaşadın diyen mi var? Bana ne? Ya da benim ne yaşadığımdan kime ne? Ayrıca nasıl bilerek isteyerek değil ya? Sen bir birey değil misin de senin üzerinde başkaları istediğini yapıyor? Az ayaklarınız yere bassın lütfen. Anal ilişkiden hamile kalman mümkün mü ya az akıl ve mantığa davet ediyorum seni. Sen rahmi sperm mıknatısı mı zannediyorsun da ordan oraya sızacak da bilmem ne. Öf yani. Kendine gel biraz. Şu düşünceyi de at kafandan. HAMİLE DEĞİLSİN. NOKTA

Psikoloğa gidebilirsin, insanlarla dalga geçer gibi yazdıkların. Sen kapat bu sayfayı git bi psikologdan randevu al

Hamile değilsiniz, olsaydı testte çıkardı, sürekli bunu takıntı haline getirdiğiniz için hamilelik belirtileri gibi belirtiler yaşamanız normal.
Yalancı gebelik diye bir tabir vardır, netten araştırmanızı öneririm.
Psikolojik olarak gebeliğe yoğunlaşan kadınlarda yaşanan bir durumdur, uzman yardımı almanızı tavsiye ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…