- 9 Ocak 2017
- 73
- 1
- 1
- 29
- Konu Sahibi aysegulsivas58
-
Alt karın bölgesinde şişlik var karnım çıktı içinde segirme de var dün u ltrasona girdim doktor bisey yok dedi ama inanamıyorum halabelirtilerden kastın %100 psikolojik! 3 ay önce ilişki olacak 3 kere adet olacaksın kanda vs. çıkmayacak.. imkansız hamile değilsin kanda çıkardı yoksa.. hormonlarına baktır ya da check up yaptır neyin var öğrenirsin. hamilelikten değil yani yaşadıkların
Hissediyorum doktora gidiyorum kan testi yaptırıyorum ultrasona giriyorum yok3 aylik hamile olacaksiniz ve hissetmeyeceksiniz?
Haklısınız ama doktorun ultrasonda gorememe gibi bi durumu olabilir mi kizlarBi bitmediniz ya:) hamile olmadigina inanman icin nasil bir kanita ihtiyacin var?
Mümkün değil. Sen 3 aylık yani ortalama 12 haftalık bir bebeğin boyunun ne kadar olacağına baktın mı hiç? Ortalama 7 8 cm. Bu büyüklükte birşeyi de doktorun görmemesi için kör olması gerekir.Haklısınız ama doktorun ultrasonda gorememe gibi bi durumu olabilir mi kizlar
Hepsi de sana rastladı. Şansa bak :)Inanın geçmiyorum yaşadığım şey kolay değil hamileliğe rağmen adet olanları duyudum kan testinin yanilabilecegini duydum
O kadar şansız bi insanım ki anlatamamHepsi de sana rastladı. Şansa bak :)
Ya arkadaşım, sana niye yaşadın diyen mi var? Bana ne? Ya da benim ne yaşadığımdan kime ne? Ayrıca nasıl bilerek isteyerek değil ya? Sen bir birey değil misin de senin üzerinde başkaları istediğini yapıyor? Az ayaklarınız yere bassın lütfen. Anal ilişkiden hamile kalman mümkün mü ya az akıl ve mantığa davet ediyorum seni. Sen rahmi sperm mıknatısı mı zannediyorsun da ordan oraya sızacak da bilmem ne. Öf yani. Kendine gel biraz. Şu düşünceyi de at kafandan. HAMİLE DEĞİLSİN. NOKTAHiç biseyi isteyerek ve bilerek yaşamadım
Tabi olabilir bazen 6 . Ayda bile gorunmeyebiliyor bence kesin hamilesin belirtilerine güvenHaklısınız ama doktorun ultrasonda gorememe gibi bi durumu olabilir mi kizlar
Sen ciddi misinTabi olabilir bazen 6 . Ayda bile gorunmeyebiliyor bence kesin hamilesin belirtilerine güven
Hamile değilsiniz, olsaydı testte çıkardı, sürekli bunu takıntı haline getirdiğiniz için hamilelik belirtileri gibi belirtiler yaşamanız normal.Sen ciddi misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?