Geçen haftalarda yaptırdığım detaylı ultrasonda bebeğimin ciğerlerinde problem olduğunu söylediler. Bunun Down Sendromu bağlantısı olabileceğini ilettiler. bebeğim tam 29 haftalıktı ve artık yapılabilecek hiçbirşey yoktu.
Sonra arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine Acıbadem Maslak Hastanesine gittim. Prof. Dr. Cem Batukan' a muayne oldum. Bana detayları o kadar güzel anlattı ve muaynesini o kadar detaylı yaptıki inanın içime su serpildi. Allaha şükür bebeğimin iyi olduğunu çok sağlıklı olduğunun bilgisini aldım. Cem hocaya minnettar kaldım. Benimle ilgilenmesi sıcaklığı net ve açıklayıcı bilgiler vermesi paha biçilemez :)
Gerçekten bu zorlu gebelik sürecinde sizi anlayabilecek hemde tam manasıyla güvenebileceğiniz bir doktor arıyorsanız.
Cem hocayı canı gönülden öneririm..
Umarım hepimiz sorunsuz bir gebelik süreci geçiririz :):):):
Merhaba, inşallah güzel bir hamilelik geçirirsiniz ve bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız...
Ben de gözümü kırpmadan Prof. Dr. İbrahim Bildirici'yi tavsiye ederim, 25+1 haftalık hamileyim ve kendisi güleryüzlü, sakin, her zaman ulaşılabilir, sms , e-mail gibi yollarla acil olmayan sorularınıza da mutlaka dönüş yapan çok deneyimli bir doktor.