- Konu Sahibi pakizeates
ayrıldım haklısınız arkadaşlar
canım bıde ben herseyımı anneme derım ınan cunku anneler her zaman haklı cıktıgındandır :))) onun ıstemedıgını sende ısteme aslaa ve asla annnenne yalan deme ::)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana kızma sakın ama , eğer onunla bence dahada bırlıkde olmaya devam edıyorsan kardeşim sonun hıc ıyı degıl...
bilmiyorum bana aşık olduğunu söylüyor benmle birlikte olmak istiyor ama o cansu kafamı kurcaladı benlede tanıştırdı ama kız sürekli gece yarısı mesaj atıyor arabayla beni eve bıraktı ben indim görüşürüz mustafa dedim o hiç bişey demedi...benm psikolojim bozukmuş ama kendisi hep cinsellik istiyor ben ailemi göze alarak onunla kaldım sevişmekten başka bişey yapamıcakmıyız uykum var dedi yattı ilgisizlikten bıktım
canım yanlıs anlama sakın bıraz olsun sana yardımcı olmak amacıyla bır seyler soylemek ıstıyorum
18 yasındaymıssın..her seye ılgı ve merakın oldugu bır yas sevgılınle bır seyler yasamak onunla bır seyler paylasmak yanlıs demıyorum ama bunu yapıcaksan dogru kısıyle yap sence bu cocuk dogru ınsan mı? sadece sex ıcın bı bırlıktelıgın olmasın senınle hem ılgılenıcek hem de ozel seyler yasıcagın bırı elbet karsına cıkıcak ama bence bu ınsan dogru değil gibi geldi üzülme sakın emınım dogru ınsanla karsılasıcagına.. sadece onun kendısını mutlu edıcegı bır ılıskı olamaz bu ılıskıyı ıkınız yasıyorsunuz senın mutlulugunda onemlı...kendını dusun lutfen hic bir sey ınsanın kendısınden degerlı değildir bunu unutma![]()
Ben anlayamadım tam olarak konu sahıbı imam nıkahlı mı?sevgılı dıyo bır de seviştik dıyo tam anlayamadım orayı nasıl yanı hem de 18 yasındayım dıyo kafamı buluyo ya öyleyse hıç komık değil
merhaba arkadaşlar içime atmaktan bıktım benmi kuruntuluyum öğrenmek istiyorum.yaklaşık 6 7 aydır bir birlikteliğim var sevglim benimle kalmak istiyordu ve ben ailemden zar zor yalan söyleyerek kaldık yemek yedik seviştik ve hemen yattı benim duygularımı anlamıyor oysa ben ilk defa kalmışız sohbet etmek vakit geçirmek isterken o arkasını döndü ve yattı yatmadan önce leptopdan facesine girdi ve cansu diye bir kızla bayadır arkadaşmış kız buna mesajlar atmış bu okumadı benim yanımda çokmu alınganım bilmiyorum ben sabaha kadar onunla sohbet etmek isterdim ama o yattı sabah kalktı ve senin yüzünden uykusuz kaldım dedi o cansu denen kıza gelirsek sevgilimin fotoğraflarına hep yorum yapıyo 'her yerde bulurum seni' 'son 29 gün kaldı' fln diye ben sil diyincede o benm çocukluk arkadaşım diyor fakar cansu bana karşı bişeyler hissediyor diyor napmalıyım ?? bugün onun yatması zoruma gitti ben her gün onla kalmıyorumki benmle ilgilenebilirdi