• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardım edinn

Ben anlayamadım tam olarak konu sahıbı imam nıkahlı mı?sevgılı dıyo bır de seviştik dıyo tam anlayamadım orayı nasıl yanı hem de 18 yasındayım dıyo kafamı buluyo ya öyleyse hıç komık değil

canım yanlıs anlama sakın bıraz olsun sana yardımcı olmak amacıyla bır seyler soylemek ıstıyorum
18 yasındaymıssın..her seye ılgı ve merakın oldugu bır yas sevgılınle bır seyler yasamak onunla bır seyler paylasmak yanlıs demıyorum ama bunu yapıcaksan dogru kısıyle yap sence bu cocuk dogru ınsan mı? sadece sex ıcın bı bırlıktelıgın olmasın senınle hem ılgılenıcek hem de ozel seyler yasıcagın bırı elbet karsına cıkıcak ama bence bu ınsan dogru değil gibi geldi üzülme sakın emınım dogru ınsanla karsılasıcagına.. sadece onun kendısını mutlu edıcegı bır ılıskı olamaz bu ılıskıyı ıkınız yasıyorsunuz senın mutlulugunda onemlı...kendını dusun lutfen hic bir sey ınsanın kendısınden degerlı değildir bunu unutma :34:

Canım 18 yaşımdayım diyorsun. Bir yıldan uzun zaman önce hamile miyim diye konu açmışsın. Evlilik öncesi cinselliğe karşı değilim kesinlikle. Daha çok küçüksün. Ama başına yanlış şeyler gelmesinden endişe ediyorum şu an. İlk cinsel deneyimini kaç yaşında yaşadın?

Karşılıklı olarak sevdiğin güvendiğin bir insanla tabi ki cinsellik yaşicaksın. Sevişmek aşkın bir parçasıdır. Ama sen bunun olması gerektiği zamanı ve kişiyi ayırt edemiyorsun diye düşünüyorum ki şu yaşadığın olay da bunu gösteriyor.

Cinsel anlamda kullanıldığını hissetmek seni zamanla yıpratır, mutsuzlaştırır. Bu hissi yaşamanı istemem. 16 17 yaşında hamile miyim diye panik yaşamış olman çok acı.

Bir de bunun hastalık boyutu var canım. İyi tanımadığın insanlarla yaşadığın cinsel birliktelikte hastalık kapabilirsin. Kendine dikkat et.

bilmiyorum bana aşık olduğunu söylüyor benmle birlikte olmak istiyor ama o cansu kafamı kurcaladı benlede tanıştırdı ama kız sürekli gece yarısı mesaj atıyor arabayla beni eve bıraktı ben indim görüşürüz mustafa dedim o hiç bişey demedi...benm psikolojim bozukmuş ama kendisi hep cinsellik istiyor ben ailemi göze alarak onunla kaldım sevişmekten başka bişey yapamıcakmıyız uykum var dedi yattı ilgisizlikten bıktım

Siz ailenizden ayrimi yasiyorsunuz
yoksa ailenizle kaldiginiz evemi gizlice aldiniz

iki secenektede kinadim sizi
Hem 6 -7ay gibi tanidigin bir adamla nasil bu kadar kolay sevistim dersiniz

ben evliyim bu kelimeyi bu kadar kolay kullanamam utanirim...

Neyse ne...yorumuma gelecek olursam
ikinizde bu iliskide ciddi degilsiniz bence...

Sana tavsiyem bu tip sorunlu insanlarla gorusup caninizi sikmayin
kendinizi kullandirmayin derim

adam seni resmen kullaniyo

Senin duygularina isteklerine deger vermiyo yol ver gitsin arkadasim

Son düzenleyen: Moderatör:
canım yanlıs anlama sakın bıraz olsun sana yardımcı olmak amacıyla bır seyler soylemek ıstıyorum
18 yasındaymıssın..her seye ılgı ve merakın oldugu bır yas sevgılınle bır seyler yasamak onunla bır seyler paylasmak yanlıs demıyorum ama bunu yapıcaksan dogru kısıyle yap sence bu cocuk dogru ınsan mı? sadece sex ıcın bı bırlıktelıgın olmasın senınle hem ılgılenıcek hem de ozel seyler yasıcagın bırı elbet karsına cıkıcak ama bence bu ınsan dogru değil gibi geldi üzülme sakın emınım dogru ınsanla karsılasıcagına.. sadece onun kendısını mutlu edıcegı bır ılıskı olamaz bu ılıskıyı ıkınız yasıyorsunuz senın mutlulugunda onemlı...kendını dusun lutfen hic bir sey ınsanın kendısınden degerlı değildir bunu unutma :34:

İste soylemek istedigimde buydu aslinda
dogru kisi dogru zaman
Tabiki kimsenin ozel hayatina karisamam

ama gorusmek icin ailenize binbir yalan soyluyorsaniz
Ya yasiniz kucuktur(ki tahmin ettigim gibi cikti)
Yada aileniz o kisinin dogru kisi olmadigini dusunuyordur...

Ben anlayamadım tam olarak konu sahıbı imam nıkahlı mı?sevgılı dıyo bır de seviştik dıyo tam anlayamadım orayı nasıl yanı hem de 18 yasındayım dıyo kafamı buluyo ya öyleyse hıç komık değil

bende sizi anlamadim
imam nikahli olsa nolacak ? evli mi oluyor sizce ?

merhaba arkadaşlar içime atmaktan bıktım benmi kuruntuluyum öğrenmek istiyorum.yaklaşık 6 7 aydır bir birlikteliğim var sevglim benimle kalmak istiyordu ve ben ailemden zar zor yalan söyleyerek kaldık yemek yedik seviştik ve hemen yattı benim duygularımı anlamıyor oysa ben ilk defa kalmışız sohbet etmek vakit geçirmek isterken o arkasını döndü ve yattı yatmadan önce leptopdan facesine girdi ve cansu diye bir kızla bayadır arkadaşmış kız buna mesajlar atmış bu okumadı benim yanımda çokmu alınganım bilmiyorum ben sabaha kadar onunla sohbet etmek isterdim ama o yattı sabah kalktı ve senin yüzünden uykusuz kaldım dedi o cansu denen kıza gelirsek sevgilimin fotoğraflarına hep yorum yapıyo 'her yerde bulurum seni' 'son 29 gün kaldı' fln diye ben sil diyincede o benm çocukluk arkadaşım diyor fakar cansu bana karşı bişeyler hissediyor diyor napmalıyım ?? bugün onun yatması zoruma gitti ben her gün onla kalmıyorumki benmle ilgilenebilirdi

bas tekmeyi ,.,,

Back
X