Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin sevilmeyi o kadar ozledim ki..Ama sizi evliliğe bağlayan, karı koca yapan bir şey kalmamış ki aranızda.. Ya çabalayıp kesin iyileşmeyi deneyin ya da tümden ayrılın. Her şey bitmiş. Böyle de hayat sürmez. Allah kalbinize birbirinizin aşkını düşürsün ne diyeyim...
Defalarca konustum.. uzuldugumu dile getirdim. Saka yollu bir seyler soyledim.. yok hic umursamiyor. Ya gulup geciyor ya 'seviyorum seni' diyor.. sirf susayim diye galiba..Durumuna üzüldüm. Tek yol konuşmak ve kendini bu evlilikte ne kadar yalnız hissettiğini anlatmak diyecem ama konuşamıyoruz diyosun. Ne diyeceğimi bilemedim
Uzmandan yardim almayi kabul etmiyor. Cok dedim. Benim bir sorunum yok sen git dedi tamam ben gideyim dedigimde dua et en iyi uzman odur dedi :) ne denebilir ki..Siz evliligi yormus, yaslandirmissiniz, evlilik emek ister her iki tarafin emegi ile yürür , her kavgada bavul toplamak aliskanlik olmus , iki yabanci bir evde yasiyorsunuz yazik gencliginize sevginiz, sayģiniz bittiyse birbirinize aci vermeyin canim ya ayrilin yada uzman birinden yardim alin rabbim yardimciniz olsun
Aminn Allah razi olsun hepimiz mutlu olalim insallah..allah kalbinize en güzelini nasip etsin mutluluktan ağlarsınız inşallah
Defalarca konustum.. uzuldugumu dile getirdim. Saka yollu bir seyler soyledim.. yok hic umursamiyor. Ya gulup geciyor ya 'seviyorum seni' diyor.. sirf susayim diye galiba..
Peki karşınıza alsanız ve konuşmanızda tüm rahatsızlıklarınızı ve üzüntülerinize dile getirdikten sonra eşinize ben değişmesi için bu durumun çok çaba sarfettim ama anladım ki artık çabalamam boşa. Senin gelecek beklentin nedir? Bu evliliğin bu şekilde yürümeyeceği belli, senin beklentin nedir vs diye kararlığınızı ortaya koyan bir konuşma yapsanız işe yarar mı acaba?Defalarca konustum.. uzuldugumu dile getirdim. Saka yollu bir seyler soyledim.. yok hic umursamiyor. Ya gulup geciyor ya 'seviyorum seni' diyor.. sirf susayim diye galiba..
O kadar cok yaptim ki.. cevap hep ayni " siz kadinlara yaranilmaz zaten. Siz kadinlar hep aynisiniz. Evet haklisin yurumuyor. Ne yapsam yaranamiyorum." Sonra gecmisi aciyor bir bakmisim ben hatali olmusum olay baska bir yere gelmis ve beni suclayarak yargilayarak kavga cikarmis. Nasil olurda ben boyle bir konusma yaparken suclu olmusum buraya nasil geldik diyorum.. inanamiyorum cidden..Peki karşınıza alsanız ve konuşmanızda tüm rahatsızlıklarınızı ve üzüntülerinize dile getirdikten sonra eşinize ben değişmesi için bu durumun çok çaba sarfettim ama anladım ki artık çabalamam boşa. Senin gelecek beklentin nedir? Bu evliliğin bu şekilde yürümeyeceği belli, senin beklentin nedir vs diye kararlığınızı ortaya koyan bir konuşma yapsanız işe yarar mı acaba?
Peki karşınıza alsanız ve konuşmanızda tüm rahatsızlıklarınızı ve üzüntülerinize dile getirdikten sonra eşinize ben değişmesi için bu durumun çok çaba sarfettim ama anladım ki artık çabalamam boşa. Senin gelecek beklentin nedir? Bu evliliğin bu şekilde yürümeyeceği belli, senin beklentin nedir vs diye kararlığınızı ortaya koyan bir konuşma yapsanız işe yarar mı acaba?
Bende oyle dusunuyorum zaman zaman ama her seyi ortadadir. Ekstreleri telefobu her seyi nettir. Sifreleri hic degismez 3 senedir ayni vs vsacaba başkasımı var ki ? aklıma başka birşey gelmiyor
O sanki sizin durumu hep kabulleneceğinizi ve o ne yaparsa yapsın ona uyacağınızı düşünüyor sanırım. O nedenle çaba göstermiyor gibi geldi. Yani siz eşinizin karşısında ne kadar güçlü ve kararlı durursanız o da bir şeylerin ters gittiğini anlar gibime geliyorO kadar cok yaptim ki.. cevap hep ayni " siz kadinlara yaranilmaz zaten. Siz kadinlar hep aynisiniz. Evet haklisin yurumuyor. Ne yapsam yaranamiyorum." Sonra gecmisi aciyor bir bakmisim ben hatali olmusum olay baska bir yere gelmis ve beni suclayarak yargilayarak kavga cikarmis. Nasil olurda ben boyle bir konusma yaparken suclu olmusum buraya nasil geldik diyorum.. inanamiyorum cidden..
Onu da denedim ( okudugu bile mechul.. hic cevap vermiyor yazilmamis konusulmamis gibi hayatina devam ediyor..Evet ya da mektup yazabilir