Yardim edinn:(((

NataHuseinliiii

Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2015
136
101
Merhaba arkadawlar ben Azerbaycandan yaziyorum size burani 2-3gundur okuyorum
benimde ayni problemim var 2yildir evliyim ve iliwkiye giremiyorum doktora gitdim psixoluga gitdim ginekoluga gitdim krem falan bildiyim her wei yapdim ama durum ayniii:KK43:
artik bitirmek uzre ewim evliliyi her wey guzel ama bir bu sorun nolur yardim edin

Vajinismus oluyor değil mi sanırım bu.. Kafanı şartladığından dolayı vajinal kaslar istemli ve ya istemsiz olarak kasılıp kapanıyor.. Kafada bitirmek gerek en başta.

Koca 2 sene.. Hiç mi olmadı yani? Neden bu kadar korkuyorsun. Korkulacak bişey olsa o kadar filmler, çamaşırlar vs. olmazdı dimi bununla ilgili? Eşini sevmiyor musun öyleyse olabilir. Ama onu seviyorsan arzulaman gerekir. Yani acıcak, kanayacak gibi bakma olaya.. Öyle bir şey değil.. Gerçekten hissedince güzel. Kaç yaşındasın?

Psikolog jinekolog arkadasların hatta belki ailen yardımcı olAmadı burdakiler olcak yani? Burnuma yine kötü kokular geliyor efendiler!

Koca 2 sene.. Hiç mi olmadı yani? Neden bu kadar korkuyorsun. Korkulacak bişey olsa o kadar filmler, çamaşırlar vs. olmazdı dimi bununla ilgili? Eşini sevmiyor musun öyleyse olabilir. Ama onu seviyorsan arzulaman gerekir. Yani acıcak, kanayacak gibi bakma olaya.. Öyle bir şey değil.. Gerçekten hissedince güzel. Kaç yaşındasın?
cok seviyorum sevdik evlendik biz zaten
25 yawindayim yok olmadi yakim durdu ben kasdim geri cekildi oda artik onunda bi umudu yok oda cok kotu oluyor ne yapsam olmuyor kurtulamiyorum

her turlu yardim aldim hatta beni tutan kizlik zari korkusudur die ginekoluq onu bile acdi bana anestezi yaparak ewimin raziligi ile ama ondan sonrada denedim olmuyor ilk bawlangic iyi olay ora gelince sinir oluyorum isteksiz oluyorum alkol bile kullandim belki kendimi birakirim die ama o an alkolun bile etkisi kalmadi bende o kadar kotuyummm

cok seviyorum sevdik evlendik biz zaten
25 yawindayim yok olmadi yakim durdu ben kasdim geri cekildi oda artik onunda bi umudu yok oda cok kotu oluyor ne yapsam olmuyor kurtulamiyorum

2 sene çok uzun ya. 2 ay olsa neyse de.. Artık ikinizde soğumuşsunuzdur ne bilim. Ama böyle oraya buraya yazmakla olmaz doktorda değil her şey sende bitiyor. Bi kaç defa da olsa hazırlan jel falan al deneyin. Ama direkt yapalım diye başlama sakın. Film izlerken falan öyle başlat. Korku olabilir ama gerçekten hissettiğinde zevkli bir şey bunu düşün. Gençsin de daha yazık etme gençliğine. Eğer başarırsan üzülceksin bile nasıl daha önceden yapmadık diye :) Cesaretli olmazsan olmaz yani. Her şey sende bitiyor çünkü bu bir hastalık değil!

2 sene çok uzun ya. 2 ay olsa neyse de.. Artık ikinizde soğumuşsunuzdur ne bilim. Ama böyle oraya buraya yazmakla olmaz doktorda değil her şey sende bitiyor. Bi kaç defa da olsa hazırlan jel falan al deneyin. Ama direkt yapalım diye başlama sakın. Film izlerken falan öyle başlat. Korku olabilir ama gerçekten hissettiğinde zevkli bir şey bunu düşün. Gençsin de daha yazık etme gençliğine. Eğer başarırsan üzülceksin bile nasıl daha önceden yapmadık diye :) Cesaretli olmazsan olmaz yani. Her şey sende bitiyor çünkü bu bir hastalık değil!
evet artik her deneyiwde olmuyor ve bu benide geri itiyor istek kalmiyor ama yapmak zorundayim die acdim yardim istiyorum her kes oyle diyor benden bitiyor diyo ama ben kendimi ele alamiyorum bi turlu ne yapsam olmuyor cok kotuyum psixoloji bana coox kotu tesir edir

Canım doktor krem vericek gevşetici hap falan vericek yani. Gelip sizi ilişkiye sokmicak ki. Yani tek çarem doktor diye bakma olaya.. Bu bi hastalık değil! Korku bende de vardı ama ilk olacaktı bilmiyodum nası bişey ama öyle kaçmadım, geri çekilmedim oldu ne olacaksa ve çokta iyi oldu :KK70: Sen 2 sene nası uzatabildin hala anlayamadım. Ölüm mü var sanki ucunda :)

Canım doktor krem vericek gevşetici hap falan vericek yani. Gelip sizi ilişkiye sokmicak ki. Yani tek çarem doktor diye bakma olaya.. Bu bi hastalık değil! Korku bende de vardı ama ilk olacaktı bilmiyodum nası bişey ama öyle kaçmadım, geri çekilmedim oldu ne olacaksa ve çokta iyi oldu :KK70: Sen 2 sene nası uzatabildin hala anlayamadım. Ölüm mü var sanki ucunda :)
ne biliyim:KK43:((
her kes o doktorun yardim etdiyini yaziyo belki banada bi care olur die duwunuyorum cunki krem falan her wey denedim olmuyor
hatta az once anestol bile denedim hem uyuwmadi bendede durum ayni((

Eşin gerçekten sabırlıymış canım..
Seni gerçekten sevmiş ki 2 sene beklemiş
ve haklı olarak olmuycaksak ayrılalım diyor..
Bu iş tamamen senin kafanda bitiyor..
Bunu yapıcaksan yine sen yapıcaksın canım :KK66:

evet biliyorum oda cok sabr ediyor ama ben yapamiyorum bitiremiyorum kafamda
Dusunsene senle yapamayinca bi baskasina gidiyor cok aci bi durum ben bunu kaldiramazdim esin 2 sene boyunca sana bunu yapmamis bile gercekten tebrik ettim esini.. Olacak en kotu ihtimalleri dusun esini kaybetmek istemiyosan elinden geleni yap mutlaka bu senin evlilikteki tabii gorevin sonucta:KK66:

Dusunsene senle yapamayinca bi baskasina gidiyor cok aci bi durum ben bunu kaldiramazdim esin 2 sene boyunca sana bunu yapmamis bile gercekten tebrik ettim esini.. Olacak en kotu ihtimalleri dusun esini kaybetmek istemiyosan elinden geleni yap mutlaka bu senin evlilikteki tabii gorevin sonucta:KK66:
evet bende ewimin sabrina hayranim ALLAH dualarimi duyuyorki ona sabrda veriyor in wa ALLAH
ama her wein bir zamani var dimi?o sabr ediyor die bende rahat olmamaliyim o yuzden her gece kendi kendimi sucluyorim ya her kes yapiyor kimse olmedi die kolay bi wey hadi sende bawaracaksin die motive ediyorum kendimi ama bowaaa:KK43: parmak egzersizlerine bawlarim bu gun bakalim bi ilerleme olucakmi awmam wart :KK43:

X