Yardim edinnn bende mi sorunn:(:(

SAMXIXRA

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2007
1
0
86
Bursa
Aslinda bunu nasil söyliceğimi bilmiyorum erkek arkadaşimla çok ileri gitmemek kaydiyla bişeyler yaşiyoruz 3 senedir çikiyoruz yaklaşik 6 aydir falan artik herşeyi konuşabiliyoruzda ama söle birşey oluyor bende onun hiç hoşuna gitmiyo offf napicam ben bilmiyorumunla bişeyler yaşamayi çok istiyorum ama öle bişey oluyoki sanki onun adi orgazm mi bimiyorum ama bianda herşeye doyuyorum budurum tabiki onun hoşuna gitmiyo ayrica erkek arkadaşim öle anlayişli bir insan ki bugüne kadar birkere kirmadi beni off fikirlerinizi merak ediyorum lütfen yardimedin

Pardon ama sorunu anlamadım ben...
Erkek arkadaşınızla cinsel yakınlaşmanız var,hayatınızdan memnunsunuz,doyuma da ulaşıyormuşsunuz...:icecream:
Problem nerede?:delphin:

galıba erkenden doyuma ulaşıyorsunuz ve bu durum erkek arkadaşınız hoşuna gitmiyormu..
ve bu konuda bizden yardımmı istiyorsunuz..ben yazınızdan bunu çıkardım

o zaman bu kadınlar kulubunde bir istisna olur sanırımkaydirigubbakcemile4
genelde bayanlar gec orgazm olmaktan veya orgazm olamamaktan sikayet ederlerdi...kaydirigubbakcemile
tabi sonucta her ikisinde de memnuniyetsizlik var:delphin:

bir anda herşeye doyuyorum bunun adı orgazmı demiş orgazm olmak büyük bir ayrıcalık bunu seneler senesi olamayan var bunun neresinde bir tuhaflık var erkek arkadası neden şikayetçi anlayamadım????

bu konuda nasıl yardım edicez ki biz ? ? ?
biraz tuhaf geldi ,
zevk alıyosunda almak mı istemiyosun noooluyo yani kafamçokkarıştı

sorun sende degıl sekerım senden sonra doyuma ulasan partnerınde
bızımle degıl onunla konusman lazım.:delphin:

ben arkadaşı çok iyi anlıyorum aynı şey bende de var öpüşmeyi ve seksi çok seviyorum çünkü eşimi çok seviyorum ama orgazm olunca her şey bir anda kararıyor sanki o an eşimden utanıyorum kendimden tiksiniyorum üstüme kabus çöküyor sanki bence bu psikolojik bir sorun ben 15-16 yaşlarında mastürbasyonu kendikendime keşfetmiştim ve ilk orgazmımı yaşadığımda çok hoşuma gitmişti ama bir süre sonra utanmaya başladım bundan ailem bilse ne der vs. vs. ama devam da ediyordum yapmaya çünkü orgazm olana kadar diyorum ya çok güzel sonrasında inanlımaz bir suçluluk ve kendinden tiksinme hep bir daha yapmayacağım diyordum ama yapıyordum aradan kaç yıl geçti evlendim ama hala bu sorun devam ediyor gerçi son zamanlarda azaldı ama yine de garip bir his oluyor cinselliği ayıp günah olarak beynimize sokan ve psikolojimizi bozan toplumumuza teşekkür etmeyi bir borç bilirim!!

ben arkadaşı çok iyi anlıyorum aynı şey bende de var öpüşmeyi ve seksi çok seviyorum çünkü eşimi çok seviyorum ama orgazm olunca her şey bir anda kararıyor sanki o an eşimden utanıyorum kendimden tiksiniyorum üstüme kabus çöküyor sanki bence bu psikolojik bir sorun ben 15-16 yaşlarında mastürbasyonu kendikendime keşfetmiştim ve ilk orgazmımı yaşadığımda çok hoşuma gitmişti ama bir süre sonra utanmaya başladım bundan ailem bilse ne der vs. vs. ama devam da ediyordum yapmaya çünkü orgazm olana kadar diyorum ya çok güzel sonrasında inanlımaz bir suçluluk ve kendinden tiksinme hep bir daha yapmayacağım diyordum ama yapıyordum aradan kaç yıl geçti evlendim ama hala bu sorun devam ediyor gerçi son zamanlarda azaldı ama yine de garip bir his oluyor cinselliği ayıp günah olarak beynimize sokan ve psikolojimizi bozan toplumumuza teşekkür etmeyi bir borç bilirim!!

Sana katılıyorum canım gençlere baskı yapılmadan bu konuda aydınlatılmalı ama bu şekilde gençlerin önüne nasıl geçilebilir bilemiyorum...

Aslinda bunu nasil söyliceğimi bilmiyorum erkek arkadaşimla çok ileri gitmemek kaydiyla bişeyler yaşiyoruz 3 senedir çikiyoruz yaklaşik 6 aydir falan artik herşeyi konuşabiliyoruzda ama söle birşey oluyor bende onun hiç hoşuna gitmiyo offf napicam ben bilmiyorumunla bişeyler yaşamayi çok istiyorum ama öle bişey oluyoki sanki onun adi orgazm mi bimiyorum ama bianda herşeye doyuyorum budurum tabiki onun hoşuna gitmiyo ayrica erkek arkadaşim öle anlayişli bir insan ki bugüne kadar birkere kirmadi beni off fikirlerinizi merak ediyorum lütfen yardimedin

sanırım erken boşalma sorunun var canım :jeyyar::teytey:

ee tabi onun hosuna gitmez kizim sen orgazm oluyosun oglancaz nolcak? o sadece aziyo azmasiyla kaliyo sen sürtünmeyle elle$meyle orgasm oluyosun(biraz acik oldu pardon) yani üzme canini bosver bozulsun senin erkekarkadas:))

kız ona bozuluyor anladıgım kadarıyla, cocuk benı ellıo kaklıo oluom,
sonra cocuk ööölece kala kalıo dıyo

e olma sende hay allah bekle azcuk :))
ne dıyelım neresı kötu kı bunun işte.. hem cok oynasmaın bakalım hehe

kız ona bozuluyor anladıgım kadarıyla, cocuk benı ellıo kaklıo oluom,
sonra cocuk ööölece kala kalıo dıyo

e olma sende hay allah bekle azcuk :))
ne dıyelım neresı kötu kı bunun işte.. hem cok oynasmaın bakalım hehe

:dance::dance::dance::dance: bencede ayıp yahu ehehe naniknanik

neyse şaka bi yana önce sen biraz onla ilgilen, yada o kdr konsantre olma duruma baska seyler düşün, bölece daha gec olursun sorunda çözülmüş olur die düşünmekteyimyerimseniben

anlamıcak nevar arkaadaşlar
arkadaşım sen çok ileri gitmemek suretı ıle bıseyler yazsadıgını yazmıssın ve orgazm oldugunu yazmıssın.. erkek arkadasında memnun olmadıgınıı bellı etmiş
belkıde tam orgazm olmuosun oldugunu sanıosun
yada erken orgazm oluosun bunada cüce orgazm dıolar :lepi:

herseyın çözümü varda bence evlenınce anlarsın neyın ne oldgunu canını sıkma erkek arkadasınla otur konuş belkıde gercekden yasadıgın sey orgazm deıldır
:utangac:

yanı sen cok cabuk orgaazm oluyosun sevgılınde bıtmemesını yanı derlerya boyle seylerı uzun uzun yasamayımı ıstıyo yanı anlamadımkı kusra bakmaaa???:uhm:eger bu oyle bı problemse sevısme zamanını uzatmayı dusun yanı orgazm olacagını anladıgın anda bıraz duryasakkelime sonra devam et yanı senın soledıgınden benım anladıgım problem buysa cevapta budur

Arkadaşlar tam olarak cinsel yönde birleşen eşler bile çoğu zaman orgazm olamazken çok ileri gitmeden ön sevişme diyelim, ön sevişme esnasında nasıl orgazm olabilir ki bi insan ..
Ne demek istediğini ne anlattığını anlayabiliyorum.
Çünkü benimde o şekilde oluyor ama bu kesinlikle orgazm değil...
Bizde bazı şeyleri yaşıyoruz.Ve bende senin gibiyim... bir süre sonra hemen soğuma oluyor yani canım sevişmek istemiyor hemen yarıda kesiyorum.Hatta bazen içimi pişmanlık yada uzaklaşma gibi bi his kaplıyor içimi... Cinsel yönden ailem tarafından hiç bastırılmadım ama bu neden böyle anlamış değilim... Bu benimde sevgilimin hoşuna gitmiyor tabi ki..Aynı şey onda olsa benimde hoşuma gitmezdi..
Yalnız bir şey dikkatimi çekiyor çok hızlı bi sevişme olduğunda ve aynı zamanda kendini sıktığında çok daha çabuk doyuma ulaşıyosun ve sevişme isteğin gidiyor... Yavaş yavaş ve rahat olduğunda çok daha uzun sürüyor bu durum... Biraz açık yazdım kusura bakmayın ama benimde sorunum bu.. Yani yalnız değilsin...

bence bukonular cok titiz evlenmedin sürece ne olursa olsun cinsel anlamdabirşeyler yaşamamanı tavsiye ederim toplumumuzda bu cok yadırganan bişey hem herkesin kullandı bi kaşıgı azına sokarmısın ben sokmam erkeklerde böle düşünüyo ......

bence bukonular cok titiz evlenmedin sürece ne olursa olsun cinsel anlamdabirşeyler yaşamamanı tavsiye ederim toplumumuzda bu cok yadırganan bişey hem herkesin kullandı bi kaşıgı azına sokarmısın ben sokmam erkeklerde böle düşünüyo ......

Benzetme biraz çirkin olmamış mı?
Konumuz her önümüze gelenle birlikte olmalı mıyız, değilki...

Back
X