Doğuma Hazırlık yardım edinnn dogum yapanlar

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Eğer sigara kullanmıyorsan, bugüne kadar aldığın ilaçları antibiotik doğum kontrol hapı vs hatırlıyorsan, bariz bir hastalığın yoksa, güçlü bir vücudun varsa yani hareketliysen egzersiz yapıyorsan ya da sağlıklıysan korkmana gerek yok. Çünkü normal doğumdan sonra vücut kendini hızla toparlayacaktır. Doğanın sana verdiği ayrıcalığı kullanman lüks değildir.. Ama sezeryan vs çok gerekli durumlarda yapılması gereken bir işlem. Doktorlar işlerine geldiği için sezeryan önerir. Ancak sonraki doğumların için normal doğum yapman çok daha iyi olur. Hem sonraki doğumlarında sezeryan istediğin zaman yaparsın AMA bir kere sezeryan olduysan bir daha normal doğum yapamazsın.. Korkulacak bir durum değil bugüne kadar milyarlarca kadın normal doğum yaptı.. ve daha sağlıklılardı...

arkadaslar merhaba normal dogum yapanlar lutfen hıkayenızı paylasınız dogumdan cok korkuyorum:49:

off yaa bende korkuyorum napıcağım nasıl olcak hiç bilmiyorum.alışamadım hala bebek konusuna.garip geliyo ama eşimde çok istiyordu.neyse şükürler olsun 3sene sonunda normal yolla oldu.ALLAHA duamı ediyorum tabiki.zaten çok inandım güvendim buzamana kadar.
ama iğne batsa dayanamıyorum artık.doğuma nasıl katlanacağım bilmiyorum.:43:

Back
X