yardım edinnn lütfen

deryanafri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2011
98
0
36
İstanbul
iyi akşamlar adetime 4 gün var be test yaptım belirgin bir gölge gibi silik ikinci çizgi çıktı. 1 yıldır evliyim bebiş istiyorum ban ayardım edinnnn

iyi akşamlar adetime 4 gün var be test yaptım belirgin bir gölge gibi silik ikinci çizgi çıktı. 1 yıldır evliyim bebiş istiyorum ban ayardım edinnnn

eğer ikinci çizgi kırmızı yada pembe gölgeyse pozitiftir.ama en güzeli elinde varsa sabah 1 tane daha yap eğer yoksa kan testine gitmelisin en net kanda çıkar.
adetin kaç gün geçti.

inşallah pozitiftir ctesi yine yapıcam adetim normalde pazartesi ama acaip bulantı ve halsizlik hissediyorum şişkinlikte cabası

slm cnm inşallah hamilesindir bende 2 gün önce test yaptım hafif silik çıktı 2. çizgi adetime 1 hafta var 1 haftalık hamileyim:))) inşallah pozitif çıkar cok güzel bir duygu ben 2 gündür hem mutluyum hemde şaşkın:)

bakalım ctesi belli olur inşallah sen erken gebelik testimi yaptım ben 3 liralık testlerden yaptım ctesi erken gebelik testi yapıcam

evet o ucuz testlerden yaptım 2 çizgi çok silik cıktı bende yarın git kan testi yaptır hemen cıkar sonucu bence kesın hamılesın çünkü ben gecen ay o testlerden yapmıştım 2 cızgı hafıf bıle olsa hiç çıkmamıştı

slm cnm inşallah hamilesindir bende 2 gün önce test yaptım hafif silik çıktı 2. çizgi adetime 1 hafta var 1 haftalık hamileyim:))) inşallah pozitif çıkar cok güzel bir duygu ben 2 gündür hem mutluyum hemde şaşkın:)

1 değil, 3 haftalık hamilesin. gebelik başı son adet tarihi sayılır. hayırlı olsun. allah tamamına erdirsin.

evet bendede hiç 2. çizgide gölgelenme bile olmazdı şimdi belirgin bir gölge var ama hayal krıklığına uğramaktan korkuyorum birazdaha bekleyip en azından kendimi yıpratmamış olurum

evet bendede hiç 2. çizgide gölgelenme bile olmazdı şimdi belirgin bir gölge var ama hayal krıklığına uğramaktan korkuyorum birazdaha bekleyip en azından kendimi yıpratmamış olurum

bende cok korkuyordum hatta eşim bile inanamadı ama sen içini rahat tut bence hamilesin yarın eczaneden hemen folik asit al içmeye başla bebegin tutunabilmesi için doktor hemen başla dedi 2 gündür içiyorum bebek isteyen bayanlarda kullanıyo hiçbir zararı yok

Back
X