- Konu Sahibi deryanafri
iyi akşamlar adetime 4 gün var be test yaptım belirgin bir gölge gibi silik ikinci çizgi çıktı. 1 yıldır evliyim bebiş istiyorum ban ayardım edinnnn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi akşamlar adetime 4 gün var be test yaptım belirgin bir gölge gibi silik ikinci çizgi çıktı. 1 yıldır evliyim bebiş istiyorum ban ayardım edinnnn
inşallah pozitiftir ctesi yine yapıcam adetim normalde pazartesi ama acaip bulantı ve halsizlik hissediyorum şişkinlikte cabası
bakalım ctesi belli olur inşallah sen erken gebelik testimi yaptım ben 3 liralık testlerden yaptım ctesi erken gebelik testi yapıcam
slm cnm inşallah hamilesindir bende 2 gün önce test yaptım hafif silik çıktı 2. çizgi adetime 1 hafta var 1 haftalık hamileyim:))) inşallah pozitif çıkar cok güzel bir duygu ben 2 gündür hem mutluyum hemde şaşkın:)
evet bendede hiç 2. çizgide gölgelenme bile olmazdı şimdi belirgin bir gölge var ama hayal krıklığına uğramaktan korkuyorum birazdaha bekleyip en azından kendimi yıpratmamış olurum
bende 15 kasımda adet görmüştüm ortalama 3 haftalıktır eğer hamiş isem