Yardım Edinnn Nolurrr

eslem_26

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2015
60
5
35
Merhaba arkadaşlar yarın 40 haftalık olucam daha doğuramadın Allah rızası için bildiğiniz doğal yontemle doğumu başlatma hakkında bilginiz varmı doktorum 42 haftayı bekleriz bebek gelmezse diyor artık hergun ağlıyorum ağrıdan sızadan 2 tane çoçuğumda var ilgi bekleyen anne kalk nolur deyip duruyorlar hangi birine yanayım kafayı yemek üzereyim artık... Yuruyuş cinsel ilişki sıcak duş merdiven in çık hurma yere çomel yer sil bunların hiç biri işe yaramadı 4 gün çin yağı içtim o düzensiz kasılma başllattı sadece ama doğum başlamadı ne olur yardım edin yavrularıma çok üzülüyorum

BENİM BEBEĞİM 41 HAFTADA GELDİ ODA YUKARDA OLDUĞU İÇİN SEZERYAN OLDU BU KADAR KASMA SUNİ SANCI İÇİN KONUŞ DR UNLA ODA NORMAL DOĞUM

BANADA DR UM RAHMİN YUMUŞADIĞINDA VEREBİLİRİM DEDİ KALDIKİ MUANE SIRASINDA SUYUM GELDİ

Merhaba arkadaşlar yarın 40 haftalık olucam daha doğuramadın Allah rızası için bildiğiniz doğal yontemle doğumu başlatma hakkında bilginiz varmı doktorum 42 haftayı bekleriz bebek gelmezse diyor artık hergun ağlıyorum ağrıdan sızadan 2 tane çoçuğumda var ilgi bekleyen anne kalk nolur deyip duruyorlar hangi birine yanayım kafayı yemek üzereyim artık... Yuruyuş cinsel ilişki sıcak duş merdiven in çık hurma yere çomel yer sil bunların hiç biri işe yaramadı 4 gün çin yağı içtim o düzensiz kasılma başllattı sadece ama doğum başlamadı ne olur yardım edin yavrularıma çok üzülüyorum[/QUO

Merak ettim de.Doğum a nereye gideceksin.Sana Sur Hastanesi ne gitmeni öneririm.Bende orda doğum yaptım.Çok ilgileniyorlar.

X