Yardım edinnn

Hayeliniz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2024
43
8
1
24
Herkese merhaba 1 buçuk yıllık evliyim adetim geçen ay 10nda oldum ondan önceki ayda 12 oldum hep 2 gün geri attı bu ayda 7 sinde olmam gerekiyorken olmadım ayın 10 bekledim olmadım bugün test yaptım negatif çıktı geçen hafta perşembe gününden beri kasık bel agrısı çekiyorum benim gibi aynı durumda olan var mı? İlk defa gecikme yaşıyorum ve ara ara batmalarım devam edıyor? Geç döllenme mi olabilir mi?

Son düzenleme:
Herşey olabilir. Geç döllenme geç yumurtlama. Bel ağrısı aklımı çeldi açıkçası gebe olabilirsiniz. Biraz daha bekleyip kan testi verin

Herkese merhaba 1 buçuk yıllık evliyim adetim düzensiz söyle geçen ay 10nda oldum ondan önceki ayda 12 oldum hep 2 gün geri attı bu ayda 7 sinde olmam gerekiyorken olmadım ayın 10 bekledim olmadım 5 gün gecikmem var bugün test yaptım negatif çıktı geçen hafta perşembe gününden beri kasık bel agrısı çekiyorum benim gibi aynı durumda olan var mı? İlk defa gecikme yaşıyorum ve ara ara batmalarım devam edıyor? Geç döllenme mi olabilir mi?
son korunmasız ilişkinizden sonra 14 günü geçti mi?

Adetim düzensiz yazmışsınız sonra beş gün gecikmem var neden yazmışsınız. Regliniz düzensiz ise beş gün gecikme normal.

Biz korunmuyoruz zaten geçti düzensiz olsa bile adet mutlaka olurdum 2 gün geriye atıyor çünkü Ocak'ta 10nda oldum aralıkta da 12 snde olmuştum ilk defa böyle gecikti

10 Ocak'ta olmuştum 10 Ocak'ta geçti 4-5 gündür bel kasık agrısı cekıyorum bugün test yaptım negatif sonuc aldım ama hala olmadım regl
iyi de sadece 2 gün geçmiş. Eğer 10unu geçerse geçmiş sayılıyor. Sizin tahminlerinize göre değil ayı doldurunca sayılıyor.

iyi de sadece 2 gün geçmiş. Eğer 10unu geçerse geçmiş sayılıyor. Sizin tahminlerinize göre değil ayı doldurunca sayılıyor.

Bana göre de 2 gün geçti ewet ama kullandığım takvime göre de 5 gün diyor benim de kafam karıştı 4-5 gündür bel kasık agrısı cekiyorum bu konuları iyi bilmediğim için soruyorum zaten

Bana göre de 2 gün geçti ewet ama kullandığım takvime göre de 5 gün diyor benim de kafam karıştı 4-5 gündür bel kasık agrısı cekiyorum bu konuları iyi bilmediğim için soruyorum zaten
kasık ağrısı bel ağrısı da regl belirtileri içindedir. Siz biraz daha bekleyin. 1 hafta kadar. Olmazsanız doktora gidip bir muayene olursunuz.

kasık ağrısı bel ağrısı da regl belirtileri içindedir. Siz biraz daha bekleyin. 1 hafta kadar. Olmazsanız doktora gidip bir muayene olursunuz.
Regl olacagım zaman 1 gün önceden sadece belim agrır ve ertesi günü olurdum normalde ama dediğiniz gibi 1 hafta daha bekliyim

Back
X