Saç Rengi ve Saç Boyama Yardım Edinnn :)

Tugba_1818

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2014
28
2
3
Denizli
Arkadaşlar saçlarımı yaklaşık 9 ay önce sıcak çikolata rengine boyadım dip boyam geldi ama boyamadım aslında rengi çokta yakıştıramamıştım kendime. Şimdi tekrar boyamak istiyorum buğday tenliyim sizce hangi renk boyayabilirim? :16: :))

Bu aralar ombreler çok hoşuma gidiyor benim,buğday tenliymissin orta kumral yapıp krepeli balyaj da deniyor saniyorum,uclarina da sarının doğal , doğru ve canlı bir tonu uygulsan güzel olur bence :):) tutar tutmaz ben o işlerden pek anlamam hayal ettim güzel oldu paylaştım :):)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu aralar ombreler çok hoşuma gidiyor benim,buğday tenliymissin orta kumral yapıp krepeli balyaj da deniyor saniyorum,uclarina da sarının doğal , doğru ve canlı bir tonu uygulsan güzel olur bence :):) tutar tutmaz ben o işlerden pek anlamam hayal ettim güzel oldu paylaştım :):)

Aynen arkadasa katiliyorum obre olabilir. Bende yaptirmayi düsünüyorum

Yardımın için teşekkürler canımm :))

Back
X