Merhaba bayanlar. Nasıl desem bilmiyorum evliliğimizin 1. yılı dolacak ağustos ayında. Ben ilkgünden beri bebek istiyorum eşimse borçlarımızdan dolayıerken karar olduğunu düşünüyordu.İlk 4 aya kadar korunmadık geri çekildi ama 4. ayımızdan sonra eşimde bebek istedi ve korunmayı bıraktık yani çekilmedi. Ben hamile kalmak istiyorum duyduğum herşeyi denedim. Adetm gecikiyor ve umutlanıyorum test olumsuz çıkıyor. Çok üzülüyorum bu duruma ayrıca su an tam 1 hafta oldu geciktim hala belirtiler yok adet olmadım. Sadece kasıklarıma sancı giriyor 4-5 saniye de geçiyor sanki adet sancısı gibi. ne yapmalıyım bilmiyorum. LÜTFEN YARDIM EDİNNN !!!! :18: :26: :2:
Merhaba bayanlar. Nasıl desem bilmiyorum evliliğimizin 1. yılı dolacak ağustos ayında. Ben ilkgünden beri bebek istiyorum eşimse borçlarımızdan dolayıerken karar olduğunu düşünüyordu.İlk 4 aya kadar korunmadık geri çekildi ama 4. ayımızdan sonra eşimde bebek istedi ve korunmayı bıraktık yani çekilmedi. Ben hamile kalmak istiyorum duyduğum herşeyi denedim. Adetm gecikiyor ve umutlanıyorum test olumsuz çıkıyor. Çok üzülüyorum bu duruma ayrıca su an tam 1 hafta oldu geciktim hala belirtiler yok adet olmadım. Sadece kasıklarıma sancı giriyor 4-5 saniye de geçiyor sanki adet sancısı gibi. ne yapmalıyım bilmiyorum. LÜTFEN YARDIM EDİNNN !!!! :18: :26: :2:
kasık ağrısı gebelik belirtisi olabilir test yaptınız mı ? eğer varsa 1 haftalık gecikmede çıkma olasılığı yüksek
test yapp canım inş. hamilesindir.
ben de 1 senelik korunmamanın ardından hamile kalabildim. sen hamile kalmak için her şeyi yaptığını yazmışsın ama ben hiç bir şey yapmadım. bir kaç kez neden olmuyor diye üzüldüğüm oldu ama sonra tevekkül ettim gitti. bir senenin sonunda eşimde durumu yani olmamasını kabul etmiş olmalı ki doktora gitmiş. haberim yoktu. kendisi ile alakalı testleri yaptırmış. her şeyi normal, iyi çıkmış. ben tabi test yapıldıktan sonra öğrendim. daha sonra ben de kadın doğum doktorundan randevu alıp muayeneye gittim. smear testi yaptırdım, hormon testleri yaptırdım. benim sonuçlarım da temiz çıktı çok şükür. demek ki dedik olmaması için sebep yok. ben zaten hiç bir zaman bebek düşünerek bir ilişki yaşamadım. yumurtlama gününü önemsemedim. işte bu testlerden bir ay sonra gebe olduğumu öğrendim.. sana tavsiyem önceliğin bir kontrolden geçmek olsn eğer geçmediysen
💑💓
evett bayan arkadaşlarım çok mutluyum test yaptım rabbim sana çok şükür :) pozitif çıktı
canim kasik agrisi akinti gaz idrar bel agrisi garip belirtiler yasiyorum bende adetimde gecti ama testim negatif. Gerci ben gec yumurtladim bu ay ama senin test ne zamanpozitif cikti evde. Rabbim saglikla dogum yapmayi nasip etsin dua et olur mu.
aklımdaydı en son onu düşündüm ama test yanıtı olumlu cıktı cokk mutluyum benmde bir civcivim varrr
çok teşekkür ediyorum sizlere :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?