- Konu Sahibi yasmin_ece
kesinlikle bir hediyeyle gönlünü al canım isminizin yazılı olduğu onu soğuklarda ısıtcak bir battaniye sipariş edebilirsin ben olsam bayılırdım :) özürünü dilemiş olursun böylelikle :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bunlar olabiliyor canım yani neticede 4 yıl olmuş aranızda bi cinselik yok nebiliyim söz nişan yok... erkek bir süre sonra farklı şeyler yasamak istiyor genel olarak tabi hepsi değil.
buyüzden uzun ilişkilei sağlıklı bulmuyorum. bence biran önce bir engel yoksa ciddi adımlar atın . otur güzel güzel konuş ama sakın olaki ısrarlı bir tavır takınma. olgunlukla karsıla ne derse. artık içimde birşey kalmadı ciddi birşey düşünmüyorum derse de ses etme çık git. emin ol özleyip gelicektir. gelmezsede zaten sevilcek biri değildir
tsk ederim cnmmm anlatck kımsem yoktu çok rahatladımm:)
Bir günde soguyacağını zannetmiyorum merak etme o seni arayacak sadece sana kırılmıştır ve senin onun değerini anlamanı bekliyordur
kesinlikle bir hediyeyle gönlünü al canım isminizin yazılı olduğu onu soğuklarda ısıtcak bir battaniye sipariş edebilirsin ben olsam bayılırdım :) özürünü dilemiş olursun böylelikle :)
gerçktende değerini çok iyi anladım cnmmbidaha eskisi gibi olalım başka bişey istemem
arkadaşlr bana yardım edindört gün önce 4yıldır çıktıgım sevgilimle kavga ettik ve ben ayrıldım sonra hatamı anladım ve özür diledim başta kabul etmedi istemiorum falan dedii ama sonra tamam son kez sans veriorum bi daha kavga istemiorum dedi konnuyu kapattık öyle.iki gün devamlı benimle soguk soguk konuştu nedeni sordum senden sogudum dedi
dünya başıma yıkıldı resmen
sonra benimde ona o lafları devamlığı sölediğimi söyleyip misilleme yaptıgını beni üzmek için sölediğini anldm
: dünde msj attım cvp vermedi aradım mesgule atıp telefonu kapttı komple bu saat oldu hala telefonu kapalı:
onu çok seviorumm sizce ne yapmalıyım bana yardım edinn acaba gerçekten sevmiormu beni artık yoksa tripmi yapıor hala
(( düşüncelerine çok ihtiyacım var
inşallah döner cnmçok seviyorum dört yıl bekledim okulu bitsin die bu yaz nşanlanacaktık böle bi sebepten biterse kahrolurum kaç gündür uyku uyuamıyorum hiç böle yapmamıştı çok tuhafıma gidior
kızlar hepnize çok tesekkür ederimm içimi döktüm çok rahatladımmm çook tsklerrr
<3
hatam beni eskisi kadar sık aramıor die trip yapmam ve o gün bizim 4.yılmzdı heyecanla aradı kutlamak için. aşkım bugun ayın kaçı falan dedi bende çok siinirliydim banane falan yaptım. ayrılmakmı istıyorsun dedi evet dedim tamm istediğin olsun dedi kapattınormalde her zaman bu lafı sölerdim hiç alınmazdı bu sefer patlak verdi
kızlar dün tlfnu nu açtı ve aradı beni konuştuk arkadaşında kalmış sarj aletinı yanına almamış şarjı bitmiş. dediğinz gibi sakin konuşmya üstne gitmemeye çalıştımbana çok kırıldıgını ve zamanla eskisi gibi olabileceğimizi söledi. bana tektaş almıştı ve kavga ettiğimzde onu vermek istediğimi tkmak istemdiğimi sölemiştim en çok buna kırılmışş çocuk gibi herzaman yüzüğü çıkarıp vermk istiorsun dedi ama seviorm ondan affettim kıyamıorum dedi
(
zamanla düzelecek canım bak sana kıyamıyor yine de :) bu da sana ders olsun bir daha çocukca şeyler yapıp üzme sevdiğini yoksa inan tamamen kaybedersin