yardım edinnnnnnnnn neolur

kesinlikle bir hediyeyle gönlünü al canım isminizin yazılı olduğu onu soğuklarda ısıtcak bir battaniye sipariş edebilirsin ben olsam bayılırdım :) özürünü dilemiş olursun böylelikle :)

bunlar olabiliyor canım yani neticede 4 yıl olmuş aranızda bi cinselik yok nebiliyim söz nişan yok... erkek bir süre sonra farklı şeyler yasamak istiyor genel olarak tabi hepsi değil.
buyüzden uzun ilişkilei sağlıklı bulmuyorum. bence biran önce bir engel yoksa ciddi adımlar atın . otur güzel güzel konuş ama sakın olaki ısrarlı bir tavır takınma. olgunlukla karsıla ne derse. artık içimde birşey kalmadı ciddi birşey düşünmüyorum derse de ses etme çık git. emin ol özleyip gelicektir. gelmezsede zaten sevilcek biri değildir

aynen öle yapacgm cnm iki gün daha beklcm artık tlfonu açmaz aynı şekilde devam ederse tamamn bitercm içim kan ağlasa bile:(

kesinlikle bir hediyeyle gönlünü al canım isminizin yazılı olduğu onu soğuklarda ısıtcak bir battaniye sipariş edebilirsin ben olsam bayılırdım :) özürünü dilemiş olursun böylelikle :)

bencede hediye alabilirsin. sevdiği şeyleri biliyosundur. bence gönlünüde almış olursun. 4 yıllık ilişki emek verdiğiniz ilişki öle kolay bitmez idare edin uzaktasınız bide anladığım kadarıyla :) düzelrsiniz sıkma canınıı :)

arkadaşlr bana yardım edin:(:(:(:(:( dört gün önce 4yıldır çıktıgım sevgilimle kavga ettik ve ben ayrıldım sonra hatamı anladım ve özür diledim başta kabul etmedi istemiorum falan dedii ama sonra tamam son kez sans veriorum bi daha kavga istemiorum dedi konnuyu kapattık öyle.iki gün devamlı benimle soguk soguk konuştu nedeni sordum senden sogudum dedi:(:((: dünya başıma yıkıldı resmen :( sonra benimde ona o lafları devamlığı sölediğimi söyleyip misilleme yaptıgını beni üzmek için sölediğini anldm:(:(: dünde msj attım cvp vermedi aradım mesgule atıp telefonu kapttı komple bu saat oldu hala telefonu kapalı::(:( onu çok seviorumm sizce ne yapmalıyım bana yardım edinn acaba gerçekten sevmiormu beni artık yoksa tripmi yapıor hala:(:((( düşüncelerine çok ihtiyacım var

Erkekler terkedilmeyi gurularına yediremezler! Seni affetmiş, fakat acı çekip, burnunun sürtülmesini istiyor ki, her sinirlendiğinde terketme diye!
Ah erkekler işte! Bak sana yardımcı olmak istiyorum. Şunu sakın unutma, KACAN HERZAMAN KOVALANIR!
Mağdem seni af etti, fakat sana normal olarak soğuk davranıyorsa ve tlf ları kapayıp açmıyorsa, ONU ARAMAYCAKSIN!
Telefonunu açık olduğunu bilsen de, onu 1-2 gün arama. Erkekler böyledir, içinden ne geçirir biliyormusun? Ya bu kıza neoldu, dakika başı arayan kız, aramaz oldu der ve kafasındaki tilkiler onu rahat bırakmaz ve seni arayacaktır.
Ararsa da, telefon çalınca hemen açma! Bırak biraz çalsın, 3 den fazla çaldıktan sonra, daha o kapatmadan hemen aç :)
bu aralar çok yoğun olduğunu anlatırsın ona, çok kısa konuşursun, bir saate kadar yaklaşık tekrar arayabilirmisin diye sorarsın? :) sonra inan bana, hep o arayacaktır soracaktır :D

inşallah döner cnm :(:(:( çok seviyorum dört yıl bekledim okulu bitsin die bu yaz nşanlanacaktık böle bi sebepten biterse kahrolurum kaç gündür uyku uyuamıyorum hiç böle yapmamıştı çok tuhafıma gidior

inan bana sevgilinin bu huyunu nışanlanmadan önce gördüğün iyi olmuş. 4 sene bekledim, boşa mı diye kendine sakın kızma. üzülen sensen, kahrolan sensen değmez ozaman.
Önemli olan trip atmak değildir sevdiğine. Kusura bakma ama biraz mantıklı düşün. Normal biri aslında gelir sevdiğinin kafasını göğsüne yaslar ve adam gibi konuşmaya çalışır.
Her sinirlendiğinde insan sevdiğini hiç terk etmez, bunu zamanla alışacaksın diye konuşmalarda bulunur. Yani sorumsuz bir karektere sahip.
Demekki, sen evli olsan onunla, o seni merakta bırakacak. Sen aradığın zaman inatlığına tlf cevaplamaycak.
O yüzden hiç dert etme. Ne evlisin, nede nışanlı. Bekarlığın tadını çıkar. Benim gibi birini nerden bulacak diye düşün???? Ben onun için bulunmazım, her kızdan farklıyım diye kendini motive edeceksin. Bu arada çok sessiz sakin nazik konuştukca, onu bir kez daha kendine çekeceksin. Erkekler, başı boş, huysuz ve dır dır konuşanı sevmez ya hani.

Sen kendini çok üzüyorsun, allah bilir o neyapıyordur. arkadaşlarıyla konuşup unutuyordur. geziyordur. anladınmı? bunları düşün!!!
Senin üzüldüğün kadar üzülmüyordur!

Bencede fazla üstüne gitme. O sana kizgindir kesin.

Suanda sana trip atiyordur. üstüne gitme fazla kesin yumusicaktir.

hatam beni eskisi kadar sık aramıor die trip yapmam ve o gün bizim 4.yılmzdı heyecanla aradı kutlamak için. aşkım bugun ayın kaçı falan dedi bende çok siinirliydim banane falan yaptım. ayrılmakmı istıyorsun dedi evet dedim tamm istediğin olsun dedi kapattı:(:(:( normalde her zaman bu lafı sölerdim hiç alınmazdı bu sefer patlak verdi

bi lafi 40 kere soylersen olurmus, herzaman bu lafi soylerdim diyorsun... sence sevgilin mi hatali ?? arkadaslar fazla özur dilemissin demis ama tam yazilarini okumamislar galiba tabiki özur dileyeceksin seviyorsan umarim sen de yanlisinin farkindasindir

biraz rahat birak bence seviyorsa zaten sana döner

Telefonu kapattıysa gerçekten yaşadıklarınızdan sıkılmıştır ve kafasını dinlemek istiyordur. Konuşmak istememesine saygı duy ve ısrarcı olma biraz kendi haline bırak. Sen de sakin ol parlama eğer telefonunu açarsa ve konuşursanız. Sakince derdinin ne olduğunu ne yapmaya çalıştığını öğren ona göre tavrını koy.

bence olgun olmayi deneyin. Cocukca haraketlere gerek yok. Kac senedir berabersiniz sonucta. Ciddi de düsünüyorsunuzdur.

Bence trip atmak tabi bi iliskide olacak sey ama fazlasi zarar.

kızlar dün tlfnu nu açtı ve aradı beni konuştuk arkadaşında kalmış sarj aletinı yanına almamış şarjı bitmiş. dediğinz gibi sakin konuşmya üstne gitmemeye çalıştım:( bana çok kırıldıgını ve zamanla eskisi gibi olabileceğimizi söledi. bana tektaş almıştı ve kavga ettiğimzde onu vermek istediğimi tkmak istemdiğimi sölemiştim en çok buna kırılmışş çocuk gibi herzaman yüzüğü çıkarıp vermk istiorsun dedi ama seviorm ondan affettim kıyamıorum dedi:((

kızlar dün tlfnu nu açtı ve aradı beni konuştuk arkadaşında kalmış sarj aletinı yanına almamış şarjı bitmiş. dediğinz gibi sakin konuşmya üstne gitmemeye çalıştım:( bana çok kırıldıgını ve zamanla eskisi gibi olabileceğimizi söledi. bana tektaş almıştı ve kavga ettiğimzde onu vermek istediğimi tkmak istemdiğimi sölemiştim en çok buna kırılmışş çocuk gibi herzaman yüzüğü çıkarıp vermk istiorsun dedi ama seviorm ondan affettim kıyamıorum dedi:((

zamanla düzelecek canım bak sana kıyamıyor yine de :) bu da sana ders olsun bir daha çocukca şeyler yapıp üzme sevdiğini yoksa inan tamamen kaybedersin

Back
X