yardım..erkek arkadaşıma doğum günü hediyesi almam lazım...

zynp89

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2009
201
0
96
36
İstanbul
iyi akşamlar kızlar,
6 yıllık bir ilişkim var ve ayın 22sinde doğum günü var.sevgililer günü,doğum günü,bayram seyran derken birbirimize almadığımız hediye kalmadı.bu yılda klasik hediyler(gömlek,saat,parfüm vb.)almak istemiyorum .ben dıjıtal çerçeve yada gs forması almayı düşündüm ama karar veremedim.sizce ne almayalım,yada ne alabilirim.yardımlarınızı bekliyorum. :44:

Ben nişanlıma albüm hazırlamıştım onu hediye etmiştim internetten ahşap kitap şeklinde bi albüm alıp resimlerimizi çıkartıp albümün bi tarafına resim koyup karşı tarafına da notlar yazmıştım ve tahmin ettiğim den daha çok hoşuna gitti şimdi gözü gibi bakıyor o albüme bide biz aynı şehirlerde değiliz o yüzden daha da anlam kazanmıştı hediye sende yapabilirsin

ne bayramlarda falanda mı hediye alıyosunuz birbirinzze vayy bee kimileri doğum gününü hatırlamaz kimileri bayramları bile unutmaz

Forma bence de güzel fikir. Geçen sene doğum gününde ben eşime taraftarı olduğu takımın formasını hediye etmiştim inanılmaz sevinmişti. Hatta formanın yanında takımın eşofman takımını da almıştım uzunca bir süre üzerinden çıkarmadı :)

çok fazla fanatik değil ama,adınıda yazdırmayı düşünüyorum ve hiç böyle bi heiye almamıştım,,sağolun fikirleriniz için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…