Yardım!!..erken düşük yapanlar kanamanız kaç gün sürdü?beta hcg değeriniz peki?

fenzede

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2012
72
4
86
Arkadaşalar düşük yapalı 14 gün oldu ve hala kanamam devam ediyor. sizin de kanamanız bu kadar uzun sürmüş müydü?beta hcg değerim 10 gün önce 260 dı. şimdi 230 olmuş çok az düşüş olmamış mı? ne zaman sıfırlanacak? yoksa içerde parça kalmış olabilir mi arkadaşlar? benim yaşadıklarımı yaşan var mı? yardımcı olursanız çok sevinirim. şimdiden herkese çok teşekkürler.

canım geçmiş olsun.. düşükten sonra kürtaj oldun mu genelde doktorlar kürtajdan 10 gün sonra kontrole çağırıyorlar o zaman usg ike bakıyorlar rahim temizlenmiş mi diye.. doktora bi görün istersen

canım geçmiş olsun.. düşükten sonra kürtaj oldun mu genelde doktorlar kürtajdan 10 gün sonra kontrole çağırıyorlar o zaman usg ike bakıyorlar rahim temizlenmiş mi diye.. doktora bi görün istersen

yok canım kürtaj olmadın 6 haftalık oluduğu için gerek duymadılar. vücut kendi temizler dediler. bu gün 16. günüm hala devam ediyor kanama.doktor cumartesi kan testi istedi beta değerim düşmezse iğne yapacağını söyledi.o iğnenin de çok ağır olduğunu duydum.

düşükten sonra kanaması benim gibi uzun olupta kürtaja yada iğneye gerek duymadan yoluna devam eden kimse yok mu?

Arkadaşalar düşük yapalı 14 gün oldu ve hala kanamam devam ediyor. sizin de kanamanız bu kadar uzun sürmüş müydü?beta hcg değerim 10 gün önce 260 dı. şimdi 230 olmuş çok az düşüş olmamış mı? ne zaman sıfırlanacak? yoksa içerde parça kalmış olabilir mi arkadaşlar? benim yaşadıklarımı yaşan var mı? yardımcı olursanız çok sevinirim. şimdiden herkese çok teşekkürler.

geçmiş olsun Allah acil şifa versin inşallah şimdi durumunuz daha iyidir... benim gebeliğim kürtaj ile sonlandırıldı kendiliğinden düşmedi ama benim de kanamam çok oldu tam 20 gün... ve eğer kanamam durmasaydı tekrar kürtaj olmak zorunda kalacaktım ALlahtan buna gerek kalmadı.. doktor bana antibiotik ve rahim ile ilgili böyle minik minik bi hap verdi adını hatırlamıyorum... 2şer kutu içtim bunlardan kanamam durmadığı için ama durdu Allahtan 20 günde... 1 hafta 10 gün sonra yine lekelenmem oldu lekelerden 1 hafta sonra da adet oldum.... o süreç epey kanamalıydı hem fiziksel hem ruhsal...

benim kanamam 30_35 gun arasi surmustu
ilk 20_25 gun yogun kanamam oldu sonrasi daha hafifti
son gunlerde sadece leke seklindeydi
ama bebegimin kalbi durdugu icin ilacla dusurulmustu

arkadaşlar ikinizede teşekkür ederim. dün beta hcg yaptırdım çok şükür ki 27 ye düşmüş. eğer düşmeseydi iğne vurunacaktım. halen kanama devam ediyor ama sıfırlanınca duracağını öğrendim. Allah hepimizin ve bizim gibi olanların yardımcısı olsun..

yok canım kürtaj olmadın 6 haftalık oluduğu için gerek duymadılar. vücut kendi temizler dediler. bu gün 16. günüm hala devam ediyor kanama.doktor cumartesi kan testi istedi beta değerim düşmezse iğne yapacağını söyledi.o iğnenin de çok ağır olduğunu duydum.

Fenzede düşük nasıl oldu, kanama olurken parça mı geldi nasıl oldu acı oldu mu.. bana bi anlatırmısın rica etsem

Bnm 6. Haftalik bebegim kendiliginden dustu. Dr iki gun sonra gittigimde rahim duvarin kalinlasmis kurtajda ilk cocuk oldugu icin onermiyorum dedi ve rahimden tek kullanimlik bir ilac koydu. Rahim duvarlarin kasilip atacaksin parcalari dedi. Sonra azaldi kanamam fakat iki gundur yine artti. Bugun tam 17 gun oldu dusuk yapali. Halim kalmadi zaten kansızim. Bu durum normalmi daha ne kadar surer kanama yardimci olurmusunuz

Fenzede düşük nasıl oldu, kanama olurken parça mı geldi nasıl oldu acı oldu mu.. bana bi anlatırmısın rica etsem

ilk önce çok az lekelenme tarzı kanama oldu.doktora gittim. doktor muayene esnasında farketti parçaları.daha sonra şiddetli kanama oldu ve pıhtı şeklinde geldi.tabi pıhtılar gelirken ağrı oluyordu ama şiddetli adet ağrısı gibi.dayanılmayacak gibi değil yani.sonra çıkıp kanama oldukça geri giriyordu ağrı.kanama tam 20 gün dürdü arkadaşlar .korkacak bişey yok.ne iğne ne kürtaja gerek kalmadı.benim size tavsiyem hemen kürtaj diyen doktorlara inanmayın bi başkasına görünün biraz sabırlı olun.20-30 gün kadar.eğer daha uzun sürerse o zaman iğneye başvurun

Bnm 6. Haftalik bebegim kendiliginden dustu. Dr iki gun sonra gittigimde rahim duvarin kalinlasmis kurtajda ilk cocuk oldugu icin onermiyorum dedi ve rahimden tek kullanimlik bir ilac koydu. Rahim duvarlarin kasilip atacaksin parcalari dedi. Sonra azaldi kanamam fakat iki gundur yine artti. Bugun tam 17 gun oldu dusuk yapali. Halim kalmadi zaten kansızim. Bu durum normalmi daha ne kadar surer kanama yardimci olurmusunuz

canım benim 20 gün sürdü ve bitti çok şükür.biraz sabırlı ol bekle.eğer 30-40 günü geçerse iğneye başvur bence.betahcg sıfırlanınca duruyor.beta hcg değerini takip et. düşüş varsa hiçbişeye gerek yok.ama artış varsa yada sabit kalıyorsa o zaman doktora git.kanamadan korkma.lohusa gibi oluyorsun yani.vücut kanamayla atıyor bu olumlu bişey. ve ben bikaç sayfada benim gibi olan ve kırk günde atanları okudum.sorun olmuyor 40 günde eğer beta hcg de düşüş varsa tabi.ama aylarca sürüyorsa bu sıkıntı olduğuna işaret.içerde parça filan kalırsa aylarca sürüyor canım aman dikkat.

Bende iki hafta önce 6 haftalık bebeğimi düşürdüm önce beyaz şeffaf bi parça düştü az bi kanla (keseymiş düşen) sonra kesildi ı kan iki yada üç gün sonra yeniden başladı bir hafta sürdü ağrılı ve parçalı olarak 4 gün öncesi kesildi o kanama ama yine lekelenme oluyor du da bugün küçük k parçalı bi kan geldi az bu normal mi geçen hafta beta hcg 133 lerdeydi daha tekrarlamadım düşüp düşmediği i bilmiyorum da bi şüpheliyim yarın doktora gidicem de uyuyamam şimdi kafama takıldı varmı benim gibi böyle durumlar yaşayan?

Bende iki hafta önce 6 haftalık bebeğimi düşürdüm önce beyaz şeffaf bi parça düştü az bi kanla (keseymiş düşen) sonra kesildi ı kan iki yada üç gün sonra yeniden başladı bir hafta sürdü ağrılı ve parçalı olarak 4 gün öncesi kesildi o kanama ama yine lekelenme oluyor du da bugün küçük k parçalı bi kan geldi az bu normal mi geçen hafta beta hcg 133 lerdeydi daha tekrarlamadım düşüp düşmediği i bilmiyorum da bi şüpheliyim yarın doktora gidicem de uyuyamam şimdi kafama takıldı varmı benim gibi böyle durumlar yaşayan?
Kürtaj oldun mı düştün mü ?

Ben kürtaj oldugum halde doktorum ara kanamaların olabılır demişti .

Benim kendiliğinden düştü kürtaj olmadım doktorum rahim kendini temizlesin bi dedi kanamam varken yani bitmek üzereyken yine gittim doktora ultrasonla baktı (karından) bi sorun yok dedi ama ara ara sümüğümsü bişiler düşüyor korkuyorum. Bugün de sık sık idrara çıkma sürekli idrar hissi çıktı başıma düşükten sonra bi düzeltemedim kendimi psikolojik midir nedir :KK43:

Back
X