canım geçmiş olsun.. düşükten sonra kürtaj oldun mu genelde doktorlar kürtajdan 10 gün sonra kontrole çağırıyorlar o zaman usg ike bakıyorlar rahim temizlenmiş mi diye.. doktora bi görün istersen
Arkadaşalar düşük yapalı 14 gün oldu ve hala kanamam devam ediyor. sizin de kanamanız bu kadar uzun sürmüş müydü?beta hcg değerim 10 gün önce 260 dı. şimdi 230 olmuş çok az düşüş olmamış mı? ne zaman sıfırlanacak? yoksa içerde parça kalmış olabilir mi arkadaşlar? benim yaşadıklarımı yaşan var mı? yardımcı olursanız çok sevinirim. şimdiden herkese çok teşekkürler.
yok canım kürtaj olmadın 6 haftalık oluduğu için gerek duymadılar. vücut kendi temizler dediler. bu gün 16. günüm hala devam ediyor kanama.doktor cumartesi kan testi istedi beta değerim düşmezse iğne yapacağını söyledi.o iğnenin de çok ağır olduğunu duydum.
Fenzede düşük nasıl oldu, kanama olurken parça mı geldi nasıl oldu acı oldu mu.. bana bi anlatırmısın rica etsem
Bnm 6. Haftalik bebegim kendiliginden dustu. Dr iki gun sonra gittigimde rahim duvarin kalinlasmis kurtajda ilk cocuk oldugu icin onermiyorum dedi ve rahimden tek kullanimlik bir ilac koydu. Rahim duvarlarin kasilip atacaksin parcalari dedi. Sonra azaldi kanamam fakat iki gundur yine artti. Bugun tam 17 gun oldu dusuk yapali. Halim kalmadi zaten kansızim. Bu durum normalmi daha ne kadar surer kanama yardimci olurmusunuz
Kürtaj oldun mı düştün mü ?Bende iki hafta önce 6 haftalık bebeğimi düşürdüm önce beyaz şeffaf bi parça düştü az bi kanla (keseymiş düşen) sonra kesildi ı kan iki yada üç gün sonra yeniden başladı bir hafta sürdü ağrılı ve parçalı olarak 4 gün öncesi kesildi o kanama ama yine lekelenme oluyor du da bugün küçük k parçalı bi kan geldi az bu normal mi geçen hafta beta hcg 133 lerdeydi daha tekrarlamadım düşüp düşmediği i bilmiyorum da bi şüpheliyim yarın doktora gidicem de uyuyamam şimdi kafama takıldı varmı benim gibi böyle durumlar yaşayan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?