Erkek İnfertilitesi Yardım ! Eşim hap içemiyor

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Marla91

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2019
213
113
53
34
Arkadaşlar eşim haftaya hormon testi yaptıracak sonuca göre ilaç tedavisi olabilir de olmayabilir de. Ancak şöyle bir sorunumuz var hap içme fobisi var. İğne olayım ama hap icmeyeyim diyor. Hapları kırarak içse olur mu acaba etkisi azalir mi? Doktorumuza soracağız ama bilgisi olanlar veya bu durumu yaşayanlar cevap verebilir mi

Arkadaşlar eşim haftaya hormon testi yaptıracak sonuca göre ilaç tedavisi olabilir de olmayabilir de. Ancak şöyle bir sorunumuz var hap içme fobisi var. İğne olayım ama hap icmeyeyim diyor. Hapları kırarak içse olur mu acaba etkisi azalir mi? Doktorumuza soracağız ama bilgisi olanlar veya bu durumu yaşayanlar cevap verebilir mi
Cnm kırarak içir ne olacak içsınde

Bazı ilaçların kırılarak ya da çiğnenerek içilmesi önerilmiyor. Direk yutulması gerekiyor.

Hapı dilinin arka tarafına yapıştırsın hemen 1 bardak dolusu suyu içsin. Ben çocukluğumdan beri böyle yaparım hiç sıkıntı yaşamadım.

Bu arada geçmiş olsun

Benim eşim bütün hapları çiğneyerek içiyor

Selam benim de fobim vardı çocukluğumdan beri . Türlü türlü yöntemler denedim olmadı . Her hap kırılarak içilmez bazıları çok tehlikeli . Ben kendimce şöyle bir yöntem buldum inşallah eşinizde de işe yarar . Muz alıyorum o kaygan ya biraz çiğneyip hapı atıyorum ağzıma muzun kayganlığıyla gidiyor . Umarım işinize yarar ben de böyle içebiliyorum sadece .

Hapı ağzına atsın, suyun ilk yudumunu hapı yutmadan içsin, 2. yudumda hapı da yutsun. Bu büyük hapların prospektüslerinde de yazar. Boğaz ilk yudumda açılıyor 2. yudumda farkına bile varmıyorsun.

Back
X