Merhabalar ben yeni uye oldum bu siteye neyazicagimi nerden basliyicagimi bilemiyorum cok yalniz ve uzgunum benim gibi ayni skintilari yasayan insanlarla dertlesmek istiyorum ben13 yillik evliyim ve cocugum yok oncayil ugrastik 5 kez tup bebek denedik yapmadigim bisey kalmadi esimdede bendede sorun vardi ama bende basta sorun yoktu esim varikosel ameliyati oldu siperm sayisi 1milyon ve okadar tedaviler olmadi bende yumurta rezervi azligi ben razi oldum cocugumun olmamasina cok uzuldum bekledim bir umutla ama ne oldu ben esime doktorlar senin cocugun olmaz dediginde uzulme biz birbirimize yeteriz benim icin sen onemlisin dedim hep destekoldum o ne yapti beni 6 senedir aldatiyormus ustelik 1 kizi varmis 5 ci tup bebegi denedigimde ogrendim 2 cisi yoldaymis yikildim cok kotu gunler geciriyorum o yuzden bu siteye uye oldum esimden ayrilsamda ayrilmasamda benimde bir yavrum olsun istiyorum bana yazin insanlarla konusmaya cok ihtiyacim var kimse beni anlamiyor herkes cocugumuz yokmus diye hak veriyor esime ama suc bende hic kimseye soylemedim esimden olmadigini simdi soylesemde fark etmez zaten varmi benim gibi bana yazin saygilar