Yardim et allahim

Ranakestaneci

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2013
1
0
16
İstanbul
Merhabalar ben yeni uye oldum bu siteye neyazicagimi nerden basliyicagimi bilemiyorum cok yalniz ve uzgunum benim gibi ayni skintilari yasayan insanlarla dertlesmek istiyorum ben13 yillik evliyim ve cocugum yok oncayil ugrastik 5 kez tup bebek denedik yapmadigim bisey kalmadi esimdede bendede sorun vardi ama bende basta sorun yoktu esim varikosel ameliyati oldu siperm sayisi 1milyon ve okadar tedaviler olmadi bende yumurta rezervi azligi ben razi oldum cocugumun olmamasina cok uzuldum bekledim bir umutla ama ne oldu ben esime doktorlar senin cocugun olmaz dediginde uzulme biz birbirimize yeteriz benim icin sen onemlisin dedim hep destekoldum o ne yapti beni 6 senedir aldatiyormus ustelik 1 kizi varmis 5 ci tup bebegi denedigimde ogrendim 2 cisi yoldaymis yikildim cok kotu gunler geciriyorum o yuzden bu siteye uye oldum esimden ayrilsamda ayrilmasamda benimde bir yavrum olsun istiyorum bana yazin insanlarla konusmaya cok ihtiyacim var kimse beni anlamiyor herkes cocugumuz yokmus diye hak veriyor esime ama suc bende hic kimseye soylemedim esimden olmadigini simdi soylesemde fark etmez zaten varmi benim gibi bana yazin saygilar

Ya arkadasim nerden biliyosun senin esinin cocugu olmadi yani baska adamdan esin hazirs kondumu demek istiyosun
Neyse gercekten allah yar ve yardimcin olsun herkezin imtihani farkli bende 13 yil evliyim son uc yildir benimde yumurta azligimvar 4 cu denemede tuttu dustu bu sene kendiligimden ksldim yine dustu piskolojikmen sarsildim ustune gorumcem ikinciye hsmile son iki ayi var alt ust oturuyoruz dogunma annesini ve babasini cagirdi kabak benim basima patladi sabah aksam karni burnunda calisiyo calisyigida 4 saat yani sen hizmet et ona diyo zaten ben hormon ilac ne ararsan piskolojikmen yokum yikildim bide basimda 6 kisi bende sakin kalmak kendimi toplamak istiyorum ama cocugum yok diye kendi kizlarni gozume sokuyolar

Emin olki bende piskologa gitmeyi dusunuyorum gidicemde neler cektigimi bi allah bilir bide kardesim
Canim benim aldatilmak icin illaki cocugun olmamasi onemli degil burda 2 kisiyi taniyorum perisanlar ikisinide cocuklari var ama aldatildiklari cabadi ikisinin de diger bayanlardan cocuklari var kimisi kocadan kimiside anladiniz
KISACASI ESSEGIN CEKENINE VURURLARMIS
Allah kimseyi caresiz birakmasin
Allahin adaletine birakiyorum allah yarve yardimcimiz olsun gonlunuze gore versin en hayirlisindan ikizler ssglikli versin
Butun kucagi bos ama insallag ilerde dolu dolu anneleri opuyor kucaklarnin dolu olmasi dilegi ile

Merhabalar ben yeni uye oldum bu siteye neyazicagimi nerden basliyicagimi bilemiyorum cok yalniz ve uzgunum benim gibi ayni skintilari yasayan insanlarla dertlesmek istiyorum ben13 yillik evliyim ve cocugum yok oncayil ugrastik 5 kez tup bebek denedik yapmadigim bisey kalmadi esimdede bendede sorun vardi ama bende basta sorun yoktu esim varikosel ameliyati oldu siperm sayisi 1milyon ve okadar tedaviler olmadi bende yumurta rezervi azligi ben razi oldum cocugumun olmamasina cok uzuldum bekledim bir umutla ama ne oldu ben esime doktorlar senin cocugun olmaz dediginde uzulme biz birbirimize yeteriz benim icin sen onemlisin dedim hep destekoldum o ne yapti beni 6 senedir aldatiyormus ustelik 1 kizi varmis 5 ci tup bebegi denedigimde ogrendim 2 cisi yoldaymis yikildim cok kotu gunler geciriyorum o yuzden bu siteye uye oldum esimden ayrilsamda ayrilmasamda benimde bir yavrum olsun istiyorum bana yazin insanlarla konusmaya cok ihtiyacim var kimse beni anlamiyor herkes cocugumuz yokmus diye hak veriyor esime ama suc bende hic kimseye soylemedim esimden olmadigini simdi soylesemde fark etmez zaten varmi benim gibi bana yazin saygilar

anlamdım eşiminde çocuğu olmuyo demişsinizde nasıl olmuş 2 çocuk.:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:....
acaba eşiniz:47::47: eminmi ki o çocuklardan:emir_bebek::emir_bebek: kendinin olduğunda.....

yasadıkların zor allah yardımcın olsun bizim de böyle bir komşumuz vardı Ankarada..malesef kötü bir şey..sağlam durmaya calış çocuk allahtan geliyor biraz da elinden geleni yapmışsın bekle eşinden de ayrılabiliyorsan ayrıl hayatını yeniden kurabilirsin..tabi kabullenmek zorundaysan da bilemiyorum alllah yardımcın olsun..

3. TÜP BEBEK denememizde ogluma hamıle kaldım
azospermia hastası eskı kocama cok uzuluyordum
belkı bazı hatalarına goz yumuyordum kıyamadım
ama malesef benım kadar vıcdanlı olamadı
dogum yaptıktan sonra onu telefonla konusurken yakaladım..
sonuc... 3 senelik evlilik 19 yasında baslanan tüp bebek süreci ve hamılelık ve dogum
hep hayatında baska bırı varmıs..
en sonda asık oldu gıttı
oglunu hıc aramadı sadece bır kere 17 ay sonra 19 aylık ıken aradı suanda 3 yasına gırecek..
ne kadar kotu bhısey dıledıgınızı bılıyormusunuz..
ben cocuguma baktıkca erıyorum o kadar guzel mucadaleden sonra sonu boyle kotumu olacaktı..
5 aya yakındır yenıden evlendım cok mutluyuz o ayrı.. ama gıtmek ıstedıgınız yol yol degıl.. ayrılın nasıl olsa baskasıyla evlenırsınız
evlenmedınızmı sperm bankası dıye bısey var neden ılla bırını baba yapacaksınızkı.. ne gerek var..
ben sımdı eskı esıme dava acmaya hazırlanıyorum onu maddı ve manevı babalıktan men etmek ıcın..

canım en başta allah sabır versin diorum okadar süre evlat hasretiyle yanmak kolay değil ve 5 kez denemişsin rabbim sınavını zor yazmış ne diyceğimi bilmiyoum eşine gelince aldattığı kadından nasıl çocuğu olmuş çok ilginç .sen madem çocuk için isteklisin şuand önce karar vermen gereken şey eşinle yoluna devam edecekmisin yoksa etmeyeckmisin çünkü ondan çocuğun olupta aynı şekilde swni aldatmasına göz yumabilcekmisin bunun kararını iyi vermelisin çalışıyormusun ev hanımımısın eğer evdeysen bence işe başla çalış kafanı dağıt biraz tatil yap güzelce düşün

Merhabalar
öncelikle Allah yardımcın olsun . Bende 13 senelik evliyim yıllardır mücadele ediyorum bu yolda . Eşimin ailesi ile görüşmüyorum dışlaıyorum ama bunları kendime sorun etmiyorum . iki kez tüp yaptım ikinci de tuttu ama o da beni bıraktı karnımda öldü ...
Zor şeyler yaşadım zor günler geçirim . yine deneyeceğim tabiki mücadeleme devam edeceğim fakat bunu kendim için istemiyorum ki Eşim de benimle birlikte istiyor.
şimdi sen eşinin seni aldattığını bile bile sadece kendi duygularını tatmin etmek için çocuk sahibi olayım diyorsun .
bence yanlış ... çocuğun babasız büyüyecek bunun farkındasın dimi ?
Boşan kocandan kendine bir yol çiz ... yep yeni bir hayat kur . iki çocuğu var diyorsun ki buda bana biraz saçma geldi 1 milyon spermi var iki çocuk sahibi ilginç geldi doğrusu .
Valla kardeş allah yardımcın olsun . ama ne olursa olsun öncelikle seni kangren eden şeyden kurtul . Eşinden sana bundan sonra ne köy olur ne kasaba arada sevgi saygı bitti ise süründürmeye gerek yok acı cekersin yanlızca ...

Back
X