yardim gerek

n0b0dy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2012
295
20
118
Turkiye
kisaca anlatiim, o benden sacma bisi yuzunden ayrildi (birbirimizi 3 bucuk seneden sonra anlamadigimizi dusunuyomus beyefendi) ve bi ay ayri kaldik sonra geri geldi ve simdi yalvariyo barisalim diye. benim kafam cok akrisik tam onsuzluga alisirken o geri dondu, ve cok degistim, aklim basima geldi falan diyo ama ben ne yapicagimi bilmiyorum, yasadigimiz buyuk bi askti bence ve guzel bi gelecegimiz olabilir ve onun gibi birini bulamayacagimi dusunuyorum, ama diger yandanda tekrar ayrilirmiyiz yoksa daha iyi seyler beni bekliyo olabilir mi onsuzda dusunmuyor degilim, herkes ayri bisey soyluyor ve kalbim ve mantigim su anda suskun, ne yapicagimi bilmiyorum, fikir verin lutfennnn

bunu senden iyi kimse bilemez onunla birlikte olmanın eksi ve artı yanlarını hesapla, ikinci bir şansı hak edip etmediğini iyi düşün ve süründürmeden affetme daha iyi birinin çıkıp çıkmaması nasiptir

biz bi kiere daha ayrilmistik zaten gecen sene, o yabanci o yuzden kultursel sorunlarimiz olabilir diye aileler bakimindan ama ondan sonra ailelerle tanistik orda problem cikmicagini anladik devam ettik sonra bu cikti iste..

sacma bisey dedigimde sinavlari oldugu icin akli baya negatiflesiyo, iste birbirimizi anlamiyoruz, uyumsusuz falan demisti ki o kadar iyi zaman geciriyorduk eminim ikimizde beraberken, ben tatile gitmistim arkadaslarla dedi sen her uzaga gittiginde ben kotu hissediyorum, ama su an diyo ki bunlari astim seni istedigimi biliyorum, sensiz hayatim cok bos, baskasiyla olamam vs vs

surunuyo su an zaten, ama sanki bende surunuyorum bu kafa karisikliligiyla!

bence otur konus, ona güvenmedigini söyle,
her biseyde hemen ayrildigini söyle
hani benle anlasamadigini düsünüyordun de, simdi noldu de??
seviyorsan ve iyi biri oldugunu düsünüyorsan, bi sans daha verebilirsin,
yani canin keyfin nasil istiyorsa öyle yap
cünkü erkeklerde o an keyifleri nasil istiyorsa öyle davraniyorlar maaaalesef :)

hep seni ozledim diye msj atio, cvp yazmiyorum, napsam ya offf, konustuk daha sana guvenmiyorum dedim ama sanki zaman gectikce tekrar ona isiniyorum gormesemde, ooooooffff

hep seni ozledim diye msj atio, cvp yazmiyorum, napsam ya offf, konustuk daha sana guvenmiyorum dedim ama sanki zaman gectikce tekrar ona isiniyorum gormesemde, ooooooffff

degistigini düsünüyorsan bi sans daha verebilirsin
ama yok ben artik bunu istemiyorum diyorsan
direk hicbirdaha konusma, arama sorma, telefonlarini da acma, hatta gerekirse numarani degistir
unutmak istiyorsan yani

daha iyisini hakediyorum belki daha iyisi gelir demek mi daha iyi yoksa yasadigimiz cok guzeldi, onun icin risk almaya deger mi daha iyi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…