- 23 Şubat 2017
- 8
- 1
- 1
- 29
- Konu Sahibi gizemlibayan17
Iyi aksamlar ..Sevgilimle ayrilali 1 ay oldu ona agir sozler soyledim ama bende cok kirilmistim uzulmustum.Onun gelmesini bekledim hep ama ben dayanamayip ben gittim.Mesaj attim aradim aradim ama acmadi hicc .Bende en son okulda bekliyorum dedim geldi .ama beni cok uzdu kirdi parcalandim.Ama cok seviyorum ikimizinde hatasi var bu iliskide boyle olmasinda.Ben gittim agladim karsinda dayanamadim.Cok sert biri grurlu da benim ona dedigim o laflar cok yaralamis.1 ay once nerdeydin dedi.Simdimi aklin basina geldi bir ay once nerdeydin deid.ruyalarimdada onu gormustum hep bu surecte uzgundu kotuydu.Agladim karisinda ama beni parcaladi istemiyorm artik sevmiyorum dedi ama gercekci degildi ben inanmadim sevdigini biliyorum .Bana dediki:Buraya geldin agladin die seni affedecegimi mi sandin.Ben seni aldattmi naptm bukadar seyler diosun bana nasil sevmiosun dedim sevgi hemen bitmez dedim.Dibime yaklasti hele bi aldatsaydin seni mahvederdim hastanelik wdeedim dedi.Ben ona ayrilikren agir sozler kalp kiran sozler dedim benden mesaj beklemiss hep.ona ayrilirken ben mutlu olucam sen bana ettinginle kal.Allahindan bul dedim .Bunlar cok koymus .Ama ozmnlarda bende aci cektim .Onu seviyorum cok.Onun ayana gidip agladim ya hosuna da gitti hissettim .Sevdini de biliorum ama beni acitmak istedi bunu da biliyorum cunku biraz kinci biri cok ofkeli bana.Ofkesini kustu .bana yazma etme bida gelme buraya dedi.Yazma arama vs dedi ya kendini engellertirme bana dedi.Ben tabi gece bir mesaj attim uzun bisey sonra beni heryerden engellemis.Kavga ettimiz zamanlardada hep engellerdi.Sevmese direk hissederim.Ama ben tabi cok uzuldum konustumuzda bana dediklerine .Beni cok seviyordu cok severek isteyerek gelmisti .Ben onu geri kazanmak istiyorum napabilirim.Seviyorum vazgecmek istemiyorum savasmak istiyorum .Yardim edin napabilirim.