Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar 27. haftadayım. Göğüslerim ilk 3 hatta 4 ay şişti, büyüdü, gerildi, kaşındı... Şimdi ise yumuşak, içi boşalmış gibi
Bu normal mi? Sizde nasıl? Endişeliyim, çook...
Arkadaşlar 27. haftadayım. Göğüslerim ilk 3 hatta 4 ay şişti, büyüdü, gerildi, kaşındı... Şimdi ise yumuşak, içi boşalmış gibi
Bu normal mi? Sizde nasıl? Endişeliyim, çook...
Aynı sorun bendede var gibi,ilk başta çok büyüdü gerildi,şişti son 10 gündür sanki yumuşadı içi boşaldı südyenlerim büyük gelmeye başladı sanki,geçen cuma kontrolüm vardı,kontrolden 1 hafta önce vücudumda ödem olıştu ve tansiyon problemim çıkmıştı,magnezyum verdi doktor,ödemim geçti,kontroldede doktora söyledim acaba göğüslerimde ödemmiydi acaba sanki küçüldüler dedim aman yapma deme böyle şeyler dedi ama orada kaldı konu:44:
internetten daha önce bakmıştım herkes doktora danışılması gerektiğini belirtmişti ama doktor çok üstünde durmadı,tansiyonuma vs.yöneldi,umarım bizim için bir sıkınntı yaratmaz,sende bu konu ile ilgili bilgi sahibi olursan mutlaka paylaş