• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım! Göz Kanlanması

Flzozlm

💙👼🏼
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2010
791
946
323
Kızlar 2 gündür gözlerim çok fena kanlanmış durumda..
ilk gün geçicidir diye doktora gitmedim, bugünde geçer diye gitmedim ama şuan çok fena kanlandı neredeyse beyazı görünmeyecek ve çok fena batıyo
Lens kullanıyorum ondan oldu belkide
Ama şimdi pratik bir şekilde acısını kanlanmasını geçircek bir yöntem önerecek olan var mı ? :26::26::25::25:

Canım bir ara haberlerde de gösteriyorlardı bilmiyorum gördün mü...
Bu tarz bir salgın vardı.
Göz kanlanıyor ve sulanıyor, iltihap tarzı bir şey akıyor.
Eğer artış varsa doktora gitmelisin.
Ve kesinlikle normal havlu kullanma, kağıt havlu kullan.
Ellerinle de ovuşturma gözlerini.
Sulanırsa temiz peçete ile sil.
Allah acil şifalar versin.

Lensleri çıkardınız umarım. Şu an için çay banyosu belki biraz rahatlatabilir. Yani, cay hazırlatın, kahve fincanına koyun, ılınınca gözünüze dayayıp, gözünüzü açıp kapatıp çay banyosu yapın 1-2 dakika. Tekrar lens takmayın ve biran önce de doktora gidin.

Birşey daha, açık eczane bulabiliyorsanız, borik asitli falan bazı solisyonlar oluyor, bir sorun eczacıya, o da faydalı olabilir, ama doktoru ihmal etmeyin.

Geçmiş olsun.

Son düzenleme:
canım benimde gözüm mikrop kapmıştı avonun göz kalemleri yüzünden tek gözüm küçülmüştü kan toplamıştı bide gözümden beyaz şeyler akıyodu. Doktor damla verdi 1 gün içinde geçirdi. Doktorum demişti ki gözünü ıhlamur suyu ile yıka sil iyi gelir. İstersen bi dene ben hiç kullanmadım. Doktorumun tavsiyesi...

ahhhh ahhhh defalarca yaşadım aynı sorunu çok iyi biliriiimmm..

gözünde beyaz nokta var mı peki?

evet evet mikrop kapmış kesin o..ben pek iyi bilirim..

yani elbette doktora gitmelisin çünkü lensten oluyo o.. mesela kızarıklık için Fuchitalmic die bi kren var göze günde bi kere sürüosun.. gece yatmadan önce fiyatı da uygun çok..

sonra eğer beyaz nokta varsa ki ona doktorlar "marjinal keratit "diyorlar :9::9::9: (baya öğrendim artıkın) okacin,Fml,Dexa gbi ilaçlar var onlar baya iyi geliyor..

ama alternatif tıp dersen bişi diyemicem.. geçmiş olsun :)

canım bu genelde bahar aylarında tozdan dolayı mikrobik duruma işaret.baya duyuyorum çevremde de..aynı sorunu 3 gün yaşadım ve dün ilaçlarımı aldım...bir de iğne yaptılar alerji için....geçmiş olsun...

head & shoulders kullananların %94 dü göz kanlanmasından şikayetcidir bende oldu sorun doktora gittim damla verdi mikrop vs gelmiş olabilir dedi geçmedi neyse şampaun aklıma sonra geldi araştırma yaptım türk forumlarında kimsenin haberi yok neyse yabancı forumlara baktım şoook !!! google ye : head and shoulders eye irritation yazıp görsellere göz atmanızı tavsiye ederim :)

Back
X