Kızlar bir buçuk aylık evliyim hamile olmak istemiyorum dogum kontrol hapi kullaniyorum hapimi kullanmayi bir gun unuttum yaklasik bir bucuk hafta olcak benim dunden beri acaip migde bulantisi ve migde agrim var kendimi cok kotu hiasediyorum kuvvetim yok halsizim. Hamile olma ihtimalim olabilir mi sadece bir gun kullanmadim :'(
Kullanma kılavuzuna bakarsanız orada öyle bir ihtimal olduğu yazıyor zaten ve ek bir korunma yöntemi öneriliyor sonraki 1 hafta boyunca.
Bence belirtileriniz psikolojik. Kafanızdan atmaya bakın.
Hamileysem ki eger tabikide hayirlisi budur dicem.. Ama hazir degildim kizlar hic hamile olabilcegmi dusunmedim taki dun mgde bulantim ve bu halsizlik olana kadar baya kotuyum ne yesm mgdem bulanyor. Bu kadar kisa zaman da olur mu onu da bilmiyorum. Hapi fazla da almadim unutunca
Kızlar hapi unutali bi hafta gibi bi sure oldu en fazla bir bucuk hafta adet gunume daha var ama ben bu halimden dolayi supheleniyorum ilac kullanmaya devam edersem hamile olmam durumunda cocuga zarar verir
Kullanma talimatında unutulduğunda iki tane alınmalı yazıyor. Hatta başka başka şeyler de var ama ben kullanmadığım için tam bilmiyorum. Neden talimatlara uymadınız ki?