Yardim hamilelik belirtisi olabilir mi

Minemacar

Miaka
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2015
1.864
894
Merhaba kizlar daha adetime 7 gun falan var ama nasil bi bel agrim var ara sira kasiklarima iniyo bide devamli wc cikiyorum karnimdada sislik var ama adet oldugum zaman hic belim agrimazdi off ins hamileyimdir ya

canım benimde yaklaşık senin kadar var adetimin gelme gününe ve şişlik bendede mevcut ama erken hamilelik belirtisimi bilemem bazen hamileliğe çok odaklandğımızda psikolojik olarak şartlanıyoruz ve bedenimiz bize oyunlar oynuyor arkadaşım beklicez mecbur

canım benimde yaklaşık senin kadar var adetimin gelme gününe ve şişlik bendede mevcut ama erken hamilelik belirtisimi bilemem bazen hamileliğe çok odaklandğımızda psikolojik olarak şartlanıyoruz ve bedenimiz bize oyunlar oynuyor arkadaşım beklicez mecbur
Ay insallah arkadasim ya ins hamileyizdir bu ay cok umutluyum ama yine husrana ugramaktan korkuyorum daha cok var adete 7 gun falan belli olmaz simdiden daha diyorum ama ne bilim ya

ilk hamileliğin mi olacak?
benim bir kızım var ona hamile olduğumu öğrenmeden bat dan 5 gün önce erken testlerden yapmıştım negatif çıkmıştı bat gelmeden öğrenmek çok zor belki kan testi ile..

ilk hamileliğin mi olacak?
benim bir kızım var ona hamile olduğumu öğrenmeden bat dan 5 gün önce erken testlerden yapmıştım negatif çıkmıştı bat gelmeden öğrenmek çok zor belki kan testi ile..
Evet ilk hamileligim olcak daha 2 aydir deniyoruz bebek calismalarina ama 2 ayda piskoljim bozuldu valla bu 3 ay olcak

Evet ilk hamileligim olcak daha 2 aydir deniyoruz bebek calismalarina ama 2 ayda piskoljim bozuldu valla bu 3 ay olcak
oooo :) 2 ayda psikolojini niye bozuyorsunn canımm aylarca deneyen arkadşlarımız var demekki zamanı gelmemiş daha öyle düşün rahat ool kafanı rahat tutmaya çalış sürekli bu konu üzerine yoğunlaşmamaya çalış o zaman daha kolay olur stres de büyük etken biliyorsun inşallah olacak merak etme :KK200:

oooo :) 2 ayda psikolojini niye bozuyorsunn canımm aylarca deneyen arkadşlarımız var demekki zamanı gelmemiş daha öyle düşün rahat ool kafanı rahat tutmaya çalış sürekli bu konu üzerine yoğunlaşmamaya çalış o zaman daha kolay olur stres de büyük etken biliyorsun inşallah olacak merak etme :KK200:
Ya evet öyleymis ama ne bilim iste cok istedim bu 2 ay nedense :) bu ayda olmasa takmiycam kafama simdi aklom hep hastaligimda 5 temuzu iple cekiiyorum

Erken test yaptırmayın değer düşük çıkarsa yükselene kadar on kez yaptırıp sizi endişelendirirler adetiniz geçsin idrar testi yapıp iki hafta geçince gidin hem kalp sesini hemde keseyi görürsünüz

X