Yardım, hamileyim grip ya da bahar nezlesi oldum.

Hopeandwhite

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2015
247
112
103
Arkadaşlar hamileyim grip ya da bahar nezlesi oldum ayırt etmek zor ve çok kötüyüm. Affedersiniz burun akıntısı geniz akıntısı gece öksürükle balgam Nasıl rahatlarım? Bebiş için korkuyorum yardım edin lütfen.

geceleri yatmadan bi tatlı kaşığı çörek otu al bence ama çörek otunun hamilelere etkisini bilmiyorum bir doktora danış tatlım

Ihlamur için.limonlu ılık suda iyi geliyor.
Burnunuz tıkanırsa tuzlu su yapıp çekin rahat nefes alırsınız.
Geçmiş olsun.

Oksuruge bal iyi gelirmis oyle duymustum yiyin hem bebisede iyi gelir. C vitamin takviyesi yaparsiniz bu aylarda olabilir birde usutmemeye bakin ayaklar saglam olsun olmadi doktora gidersiniz cok gecmis olsun

öksürük için gün-gece bol bol içine bal katılmış sıcağa yakın su.. ben herhangi bir bitki çayı ya da ot çöp önermem neyin bebeğe nasıl etki edeceğini bilemeyiz çünkü. bir de gribal bi durum varsa parol alabilirsin. hamilelikte bu ilaca izin var. sonuçta uzaması sana da bebeğe de zarar.. bol bol da dinlen yat uyu..

Haklısın teşekkür ederim.

bende hamile iken bi kez feci hasta olmuştum bitkisel şeyleri kullanırken dıkat et... yarım çay bardağı suyun üstüne yarım çay bardağına yakın sirke koy ve agzını gargara yap bu suyla enfeksiyonların çoğu ağızda çoğalır bu yuzden abdestede agızdan başlanır... şifa diliyorum...

Bahar alerjiniz var miydi normalde?ondan da olabilir, ben cok fenaydim gecen sene bu zamanlar

Teşekkür ederim atlatabildin mi peki? Korkuyorumda.

Evet normalde polen alerjim var. O yüzden ayırt edemiyorum en iyisi kulak burun Boğaza gitmek sanırım.
Evet canim, ben alerjimi cok net ayirt edebilmisim cunku her sene ayni zamanlarda oluyor ve ayni burun akintisi bogaz agrisiydi
Acile gitmistim orada kadin dogumcumu arayip ilac sormustu nobetci doktor, cok nadir bulunan bir hayvansal hap var hamilelere veriyorlarmis ondan kullanmistim,sana da onu verirler muhtemelen, cok gecmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…