Yardim hukukcular avukatlar

Mudsuz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2016
329
54
28
30
Oncede yazdim ama bi netice alamadim lutfen yardim edin yalvaririm kizim 2 yasinda hakim yatili verdi yazin 1 ay 15 tatilde 7 gun ve hafta sonlari cok kucuk daha yardim edin varmi bi caresi nolur yardim edin

Anlamadım konunuzu hakim kimi kime yatılı verdi çocuğunuzu babasına mı verdi avukatsız mı boşandınız
Avukatli bosandim defalarca para pul istemem kkzim yatili gitmesin daha cok kucuk dedim avikat tamam deyip parayi aldi ama hakim yatili verdi kizimi bakin daha babayi bilmiyo tanimiyo yapamaz mahvolur yavrum geceleri anne sutu aliyo

Üst mahkemeye taşırız demedi mi avukatınız emen çocugu nasıl vermiş bu kadar uzun anlam veremedim burdan kimse size yardım olamaz birebir bir avukatla görüşün dosyayı okumadan akıl vermek olmaz

Üst mahkemeye taşırız demedi mi avukatınız emen çocugu nasıl vermiş bu kadar uzun anlam veremedim burdan kimse size yardım olamaz birebir bir avukatla görüşün dosyayı okumadan akıl vermek olmaz
Dedim napabilirz die bisey cikmaz dio napacami sasirdim

Velayet bende zaten yatili kararina uzuluyorum daha cok kucuk
Babanın sadece görüşme günü oluyor. 4 5 yaşına kadar yatılı vermiyorlar diye biliyorum aynı şey benimde başıma gelebilir boşanma aşamasındayım bebeğim 1 yaşında Allah yardımcınız olsun

Babanın sadece görüşme günü oluyor. 4 5 yaşına kadar yatılı vermiyorlar diye biliyorum aynı şey benimde başıma gelebilir boşanma aşamasındayım bebeğim 1 yaşında Allah yardımcınız olsun
Nasıl yapmışlar bunu ya. İsterseniz başka Bi avukata sorun belki bozdurursunuz kararı

Amin malesef verdi 2 yasindaki cocugu nasi verdi bende bilmiyorum

Çocuğun menfati düşünüldüğü için verilmiştir.
Ya maddi gücünüz veya hayat düzeniniz yok ya da çocukda istismar gibi birşeye mi rastlandı ?
Eşiniz velayeti verdiyse size normalde almanız gerekirdi zaten burda başka bir durum var. Mahkemede gerekçeli kararı 10 gün içinde çıkarır zaten neden verdiği yazar.
Güzelce baştan anlatın herşeyi avukat olan arkadaşlarımız yol göstersin size.

Eşimin kuzeni bosandi, cocuk kiza şiddette uyguladi,alkolde aliyordu. Boşanmaları anlasmali oldu sanirin o zaman 2.5 yaşındaydı heralde cocuk o da bayramda ve yazin 1 ay babaya verildi. Yazin 1 ay almıyor ama bayramlarda çocuk babasında ve yil icinde hafta sonları aliyor. Mahkeme çocuğunda babayla görüşmesi icin veriyor sanirim. Baba görmeli elbette bende bu yatılı kalma işine cok tuhaf oluyorum. Kadin bayramlarda ayri kalıyor . Yalniz cocuk babasina gidince cok mutlu çünkü o babasi ve kalmak istiyor çocuğa kötülüğü yok

Bakın arkadaşlar eksiksiz anlatiyorum mahkeme velayeti bana verdi zaten velayet bende cocuguma gayet iyi bakiyorum odasi herseyi mevcut konu yatili vermesi 2 yasindaki cocugu yatili verdi hakim her hafta sonu 15 tatilde 1 hafta yazinda 1 ay konu bu

Back
X