Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Avukatli bosandim defalarca para pul istemem kkzim yatili gitmesin daha cok kucuk dedim avikat tamam deyip parayi aldi ama hakim yatili verdi kizimi bakin daha babayi bilmiyo tanimiyo yapamaz mahvolur yavrum geceleri anne sutu aliyoAnlamadım konunuzu hakim kimi kime yatılı verdi çocuğunuzu babasına mı verdi avukatsız mı boşandınız
Bana bi akil verin yalvaririm nolurAnlamadım konunuzu hakim kimi kime yatılı verdi çocuğunuzu babasına mı verdi avukatsız mı boşandınız
Dedim napabilirz die bisey cikmaz dio napacami sasirdimÜst mahkemeye taşırız demedi mi avukatınız emen çocugu nasıl vermiş bu kadar uzun anlam veremedim burdan kimse size yardım olamaz birebir bir avukatla görüşün dosyayı okumadan akıl vermek olmaz
2 yasini 2 ay gecti henuz cok kucukÇocuk kaç yaşında
Ne yapacagimi sasirdim kaldimÇocuk kaç yaşında
Neye göre verdi Bi gerekçesi olmalı. Yoksa o yaştaki bebeğin velayeti normalde annededir2 yasini 2 ay gecti henuz cok kucuk
Velayet bende zaten yatili kararina uzuluyorum daha cok kucukNeye göre verdi Bi gerekçesi olmalı. Yoksa o yaştaki bebeğin velayeti normalde annededir
Babanın sadece görüşme günü oluyor. 4 5 yaşına kadar yatılı vermiyorlar diye biliyorum aynı şey benimde başıma gelebilir boşanma aşamasındayım bebeğim 1 yaşında Allah yardımcınız olsunVelayet bende zaten yatili kararina uzuluyorum daha cok kucuk
Nasıl yapmışlar bunu ya. İsterseniz başka Bi avukata sorun belki bozdurursunuz kararıBabanın sadece görüşme günü oluyor. 4 5 yaşına kadar yatılı vermiyorlar diye biliyorum aynı şey benimde başıma gelebilir boşanma aşamasındayım bebeğim 1 yaşında Allah yardımcınız olsun
Amin malesef verdi 2 yasindaki cocugu nasi verdi bende bilmiyorumBabanın sadece görüşme günü oluyor. 4 5 yaşına kadar yatılı vermiyorlar diye biliyorum aynı şey benimde başıma gelebilir boşanma aşamasındayım bebeğim 1 yaşında Allah yardımcınız olsun
Anne sütü hala aldığını söyleyip iptal ettirin benceAmin malesef verdi 2 yasindaki cocugu nasi verdi bende bilmiyorum
Bilmiyorum ki avukatima sordum bisey cikmaz dediAnne sütü hala aldığını söyleyip iptal ettirin bence