Dirsek kirigi

Annem iki kez ayni ayagindan ameliyat oldu, ilk doktoru kac kere kontrole gitmemize ragmen hic fizik tedavi onermedi, sonra ayni ayaktan 2.kez ameliyat olurken farkli doktora götürdük, o doktor niye fizik tedaviye gitmediniz diye kizdi, doktorun onermedigini soyledigimizde de cok sasirdi. Annemin ayaginda da platin arti vidalar vardi. Siz baska bir doktora ya da ayni doktora gidip ozellikle fizik tedaviyi sorun belki unutmustur doktoru.

Biraz gozlemliycem bakalim ayni devam ederse telefon edip soracagim

Dirsek kemiğim kıkırdaktan ayrılmıştı. Kıkırdağında bir parçası kırılmıstı. Alçıdan çıkınca hiç hareket ettiremeyecek gibiydim kolum kaskatıydı. Doktor egzersiz vermişti ilk başta tamamen açamıyordum ve başımda beklenmediği müddetçe hareketleri de yarım yamalak yapmıştım. 20 seneden fazla oluyor. Dirseğim sağliklı çok şükür. Hareketinde bir kısıtlama yok. Sizede çok geçmiş olsun.

Dirsek kemiğim kıkırdaktan ayrılmıştı. Kıkırdağında bir parçası kırılmıstı. Alçıdan çıkınca hiç hareket ettiremeyecek gibiydim kolum kaskatıydı. Doktor egzersiz vermişti ilk başta tamamen açamıyordum ve başımda beklenmediği müddetçe hareketleri de yarım yamalak yapmıştım. 20 seneden fazla oluyor. Dirseğim sağliklı çok şükür. Hareketinde bir kısıtlama yok. Sizede çok geçmiş olsun.
InsAllah oglumada sifa olur oda iyi olur

Back
X