Avukatli bosandim defalarca para pul istemem kkzim yatili gitmesin daha cok kucuk dedim avikat tamam deyip parayi aldi ama hakim yatili verdi kizimi bakin daha babayi bilmiyo tanimiyo yapamaz mahvolur yavrum geceleri anne sutu aliyo
Konu sahibi çok duygusal düşünüyorsun. İnan ki kızın babasından ilk birkaç gün ağlasa bile sonra çok mutlu olacak. Kizlar babalarına aşık olurlar.
Kızın küçük, doğru. Ama o onun babası.
Birlikte zaman geçirmek her ikisine de iyi gelir. Eğer adam çocuğu görmezse bir süre sonra ister istemez arasında bağ olmayan, sadece her ay para ödediği bir çocuk olur. Ama adam çocukla zaman geçirir, ona emek verir , onunla güler,onunla ilgilenirse biri süre sonra görmek için can attığı, biricik kızı olur.
Benim yurtdışından bir arkadaşım vardı. Onda da 3-4 yaş çocukları velayet annedeydi ama yıllardır baba iki ayda iki hafta alırdı cocuklari. Anne durumdan memnun olmadığı için karşı dava açıp süreyi azaltmaya çalışıyordu ama çocuklar babalarıyla beraberken öyle mutlular ki, gözlerinden okunuyor yani
Bence olayı dramatize etme.
Sen anneysen o da babası.
Sen nasıl sevdin onu zamanında, şimdi de kızının onu tanimasi,onu sevmesi için fırsat ver. Kendi koruma iç güdün yüzünden çocuğun babasından mahrum kalmasın.
Hem bir süre yalnız kalıp rahat rahat uyumak,kendine zaman ayırmak seni de rahatlatır. Rahatlayinca daha mutlu bir anne olursun,ilişkinize de yansır.
Ha, baktın babası iyi bakamıyor,kızın oraya mutlulukla gitmiyor. O zaman 'kizim istemiyor' diye dava acarsiniz, pedagog kizinizla konuşur falan...
Ama baba-kiz bağının oluşmasına engel olmayın. Benim mesela dünyada en kıymet verdiğim kişi babam. Annem ve babam ben küçükken boşansa ve babamı tanıma şansından mahrum kalsaydım, haftada birkaç saat sadece 'oylesine' zaman geçirseydim kesinlikle çok eksik kalirdim