- Konu Sahibi kristaloda
Bu on beş önce oldu anlam verememistim bende adetim geçti bir hafta doktora gittiğimde 5 haftalikdi[/QUOTE
Adetten 15 gun once mi oldu yani leke
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu on beş önce oldu anlam verememistim bende adetim geçti bir hafta doktora gittiğimde 5 haftalikdi[/QUOTE
Adetten 15 gun once mi oldu yani leke
Selam kızlar bende de aynısı oldu. İlişki sonrası. Pembe akıntı. Minik parça parça kan geldi. Ayrıca yumurtlama gününden beri de kasık ve bel ağrım geçmedisizce nedeni nedir?
Ağrı da var mıydı tatlım?
Bu Gebelik var mı yok mu şüphesi insanı kalpten götürürKasik agrilarim olmustu adet agrisi gibi. Ama adet agrisiyla gebelik sancisi benzermis. O yizden gebeyim sanmistim
Ağrı da var mıydı tatlım?
Bu Gebelik var mı yok mu şüphesi insanı kalpten götürür
Daha 8 gün var yaa adet günüme sen be zamandır istiyorsun bebis?Ama gebe olan da oliyo cnm bu beli8rtilerle bekleyip gormek en iyisi
Oyy oyy ben nerelere gidemAynem paranoyak olmustum neyse ki erken adet oldum . Siyirmadan anladim gebe olmadigimi![]()
Daha 8 gün var yaa adet günüme sen be zamandır istiyorsun bebis?
Bende 9 aydır evliyim. Yeni başladık ama bende pco var tedaviyle hamile kalicam gibi. Rabbim inşallah o durumlara gerek göstermez.
Evet dua edelim cnmInsallah cnm dua edelim