YARDIM!!! İlişkiden sonra pembe akıntı????

Ben ovulasyon testi kullanıyordum catlamadan bir gün sonra gün asiri ilişki oldu her ayın beşinde adet olurum 20 sinde ilişki sonrası pembe akıntı gördüm o ay gebe olduğumu öğrendim ogluma

Selam kızlar bende de aynısı oldu. İlişki sonrası. Pembe akıntı. Minik parça parça kan geldi. Ayrıca yumurtlama gününden beri de kasık ve bel ağrım geçmedi :KK57: sizce nedeni nedir?

Selam kızlar bende de aynısı oldu. İlişki sonrası. Pembe akıntı. Minik parça parça kan geldi. Ayrıca yumurtlama gününden beri de kasık ve bel ağrım geçmedi :KK57: sizce nedeni nedir?

Canim ben de oyle oldum. Yumurtlama gunlerimiz gectikten sinra iliski sirasinda pembe leke geldi.heyecanlanmistim acaba bebek mi diye.ama degilmis ne yazikki lekeden 3 4 gun sonra erken adet oldum:110:

Daha 8 gün var yaa adet günüme sen be zamandır istiyorsun bebis?

11 aylik evliyim daha once 3 ay denedik olmadi kist varmis tedavi gordum.bittikten sonra da 2 aydir deniyoruz olmuyo bu 3. Ayimiz bu ay yeni basladik calismalara insallah tutar. Sen kac aydir istiyosun cnm

Bende 9 aydır evliyim. Yeni başladık ama bende pco var tedaviyle hamile kalicam gibi. Rabbim inşallah o durumlara gerek göstermez.

Back
X