Yardım !! İstanbul-Avrupa yakasında Hastane Önerisi

* Özel okmeydanı ile başladım Osman batur ve Bilge hastanesi Selçuk çiçek e gittim ikisinde de problem oldu değiştirmek istiyorum.

Şişli Hospitalium Ali Torun a gideyim dedim bu kez de randevu aldığım gün doktor izne çıktı bu hastane hakkında bilgisi olan var mı ?

sanırım hastane de bir tane de bayan doktor var ?

yada avrupa yakasında olup önerebileceğiniz yer var mı ?

Mrb cnm... özel okmeydanıyla alakalı nasıl bi sıkntı yaşadn, orda dogum yapmak ya da yapmamak arasında kararsızım bana cok yardimci olcaksın...

yani avrupa yakasında benim önerebileceğim 2 hastane var oda: Yenibosna Özel Nisa Hastanesi ve Bağcılar Medipol Mega Hastanesi canım Kadın Doğum bölümü süper donanımlı onlarda. Özel Okmeydanını da çok duymuştum ama nasıldır bilemem canım ben nerdeyse hepsine gittim Devletten özele kadar ama benim içimin rahat ettiği böyle tam güven duyduğum Hastane Nisa Hastanesi oldu seninde gidip görmen lazım canım nerde kendini emin ellerde hissediyorsan oraya devam etmelisin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…