yardım!!!!. istanbuldaki rahim filmi fiyatları

Jalopi

başlangıç: 72.4 güncel: hedef: 60
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2011
10.147
3.985
173
devlette çekinecektim ama bir daha ki aya attılar hastanenin çalışma sisteminden dolayı. özelde uygun fiyata iyi bir yer bulursam düşünüyorum. nerde ve kaça çektiriniz. yardım lütfen..........

kızlar nolur yardım. adetimin son günü. yarın temizleniyorum. adetten sonra 3 gün için de çekilmesi gerekiyormuş. düzgün bir yer bulayım da çekineyim.

neden kimse yok. kaynından çocuk yapmaya çalışanların topicleri dolup taşıo. ben burda cidden yardıma ihtiyacım var neden kimse yok ya

bende burda protesto yapcam ya. yazıp durcam

Fiyatı makul gelir mı bilmem ama findikzade de radyotom radyomari tavsiye ederim. Hic canin yanmıyor gayet rahat tek basına gidip çektirir gelirsin

radyatomu duydum da çok ya.300 falan

cnm benim drum siğortada dışarıya sevk etmişti beni siğorta karşıladıgı için özel bi merkezde ücret ödememiştim sadece anestezi istediğim için 200 tl ödemiştim.

cnm benim drum siğortada dışarıya sevk etmişti beni siğorta karşıladıgı için özel bi merkezde ücret ödememiştim sadece anestezi istediğim için 200 tl ödemiştim.

nerede yaptırdın. bende ssk lıyım

nerede yaptırdın. bende ssk lıyım

cnm özeline cvp yazdım.birde bursa ssk da hsg varmı yokmu bilmiyorum belki bursadaki ssk da hsg olmadıgı için dışarıya sevk etmiş olabilirler.senin yaşadıgın şehirdeki ssk da hsg varsa dışarıya sevk etmeye bilir. ama özel hastaneri arayıp hsg için ssk geçiyomu diye anlaşmalı bir merkez bulabilirsin.

aldım mesajını. Ben istanbuldayım. Burda bi yer bakıyorum. Neyse hayırlısı.

devlette ya da özelde , nerde çekindi iseniz şu hsg filmi için yardımcı olun lütfennnnn..........

devlette çekinecektim ama bir daha ki aya attılar hastanenin çalışma sisteminden dolayı. özelde uygun fiyata iyi bir yer bulursam düşünüyorum. nerde ve kaça çektiriniz. yardım lütfen..........

kızlar nolur yardım. adetimin son günü. yarın temizleniyorum. adetten sonra 3 gün için de çekilmesi gerekiyormuş. düzgün bir yer bulayım da çekineyim.

Ben şubat ayında Radyotom & Radyomar'da HSG çektirmiştim.Doktorum önermişti bu radyoloji merkezini.

Kullandıkları cihaz gelişmiş olduğu için en ufak bir acı duymadım.
Oysa çektirmeden önce yaptığım araştırmalarda acı duyulabileceğinden söz ediyordu.

Ücreti de yanlış anımsamıyorsam; 350-400 gibi bir rakamdı.

internet sitesinden sorularınıza net cevaplar bulabilirsiniz.
Gitmeden önce randevu almanız gerekiyor.

Umarım cevap yazmakta geç kalmamışımdır.Keşke bu araştırmayı önceden yapsaydınız.

mrb geçmiş olsun öncelikle, ben sultanbeyli de saygı hastanesinde çektirmiştim,150 tl fiyatı emekli sandığına bağlıyım bende.5 dakıkada cekmişti doktor, hiç acı duymadım tabı bu kişiden kişiyr değişir belkı ama dayanılmayacak bir işlem değil korkma yanı,çok kısa sürüyor zaten.Orayı tavsiye ederim,benim sonuçlarım da temız cıktı gayet memnun kaldım.inşallh okursun belkı yardımcı olmuşumdur..

başka konuya da yazdım da buralara yazayım bilgi amaçlı. düşünenler faydalansın diye...
rahim filmimi çektirdim. okmeydanı eğitim ve araştırma hastanesinde.

ilaç ve kullanılan aletleri kendimiz alıyoruz. ilaç çok tutmadı. fakat medikalden aldıklarım pahalıydı. zorunlu olan parçalar 5 tl tuttu. zorunlu olmayan b alet vardı. fakat acısız olması için o gerekliymiş. acıyı göze alamadığımdan aldım. fakat 80 tl idi. bunu duyunca oo özelde yaptırsam daha iyiydi dedim. medikalcide öle düşünmeyin son teknoloji cihaz bu hastanede dedi. ne kadar doğru bilemiyorum.

neyse gergindim baya. eşim yanımdaydı önce o rahatlattı az. sonra çeken görevliyle konuşmaya çalıştım. gerginim dedim. o da sağolsun konuştu benle. acı kişiden kişiye göre değişiyor dedi. senden önceki bayanın tüpleri tıkalıydı acıdı dedi. vs.. işte.

ben ilaç vermelerinden değilde aletten korkuyordum. ama tam tersi oldu. alet yerleştirirken hiç acımadı. ilç verirkende önce hiç acımadı. sonra hafif bir sızı. sonunda ağrı oldu. adet ağrısı gibiydi benim iççin tam anlamıyla. ama benim adetin ilk günü çok ağrır. işlemin sonunda ağrıdı ve 5 dakika devam etti. aynı adet ağrısı gibi bacaklarımda ağrıdı. ama öle düşündüğüm kadar kötü değildi. çok basit bişi de değil tabiki ama dayanılmıcak bişi de değil.

1 banyo 4 gün ilişki yasak dedi. 5 günde antibiyotik kullanacakmışım enfeksiyon olmasın diye.

haa bu arada tüplerim açıkmış. gayet açık dedi. ve o an biraz üzüldüm açıksası. yani şöyle düşündüm ben hiç yumurta tedavisi görmedim. önce onu görüp ondan sonra mı hsg olmalıydı acaba diye.

neyse açık olmasına çok şükür tabi. ama ben kendimi tüplerim tıkalı ondan olmuyor ve hsg den sonra açılırda hamile kalırım diye inanadırdığım için biraz hayal kırıklığına uğradım galba. saçmalıyorum dimi :) geçen ay maydanoz süt buharı yapmıştım onun etkisi oldumu acaba.

birde ben bu hsg yi daha farklı sanıyordum. koca bi aletle içerden çekim yapcaklar sandım. çekim normal bir film gibi üstten oldu. çekim aleti yukarda yani. ilaç için vajinal muayene gibi oluyor ve ilaç veriliyor. o anda çekim yapıyor üstten.

canımı acutan şey ilaç oldu benim sadece. çok uzattım. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…