yardım ıstıyorum acil

papatyamesilammm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2012
24
0
36
Balıkesir
sımdı konu esımın ailesı beni istemiyorlar esimde ne derlerse 7 senedir onu yapıyor
ben kızsada bende ruh halı degısıkıgı halsızlık hayattan soguma esimin bana karsı davranısları annesının benı
devamlı azarlaması artık bizde bırsey olduguna ınandım ve yardım istiyorum hocaya gıtmek istiyorum ama korkuyorum
baktırmak istiyorum vars
a bozdurmak napmalıyım balikesirde varmı bildıgınız temız ahlaklı bır hoca

hacıyla hocayla oluyorsa bu işlerrr

millette ne dert kalırdı ne tasa...

her derdı olan gıderdı hocaya bozdurumu ,kırdırdmıı ne halt ederse ederdı sonraa ohh gel keyfım gell..

arkadasım yapma yaa kacıncı yüzyılda yaşıyorsunn yapmaa hala ınanıyormusun böyle seylere...

ALLAH'a sıgınn.

dua herseyın ılacıdırr...

gerekırse bır psıkologa gıdınn...

hacıymış hocaymışşş töbee yarabbım:47:

Ahh ahh hangı zamanda yasıyorsunuz bılmem kı hala hacıdan hocadan medet umuyorsunuz. Herseyden once ıletısım kurmaya calısın esınızle. Baktınız olmuyor bır danısmana gıdın. Davranısların cogu etkı-tepkıyle sekıllenır. Kendınızı de elestırın.

Dua edin. Bu güzel aylarda aracısız tüm kalbinizle dua edin.
Bunun dışında bir uzman desteği alın eğer imkanınız varsa.

en makbul olani kendi kendinize edeceginiz duadir..ve gideceginiz en iyi yerde evlilik danismanligi olacaktir..

dua edıyorum dınımızde sonucta bu var dınımde nası inanmayım hastayım devamlı evımde huzurum kalmadı
esimm degıstı durduk yeremı sebebsız yanı bılemıyorum sıkıntılı hallerım cevremde yapacak ınsan var o yuzden dusunuyorum

debresyonda o dediğin belirtileri yapar, bendede var son zamanlarda halsizlik, iç daralması, hasta haller ama aklıma şimdiye kadar büyü gelmedi, kesinlikle debresyondur diyorum, sende öyle de ve bir çıkar yol aramaya başla, erkeklere evlenince bir haller oluyor, aileleriyle karıları arasında sıkışıp kalıyorlar ve çoğunlukla aileleri ağır basıyor, biz kötü oluyoruz ve gözlerine batıyoruz, hoca işlerine hiç bulaşma derim sana

dua edıyorum dınımızde sonucta bu var dınımde nası inanmayım hastayım devamlı evımde huzurum kalmadı
esimm degıstı durduk yeremı sebebsız yanı bılemıyorum sıkıntılı hallerım cevremde yapacak ınsan var o yuzden dusunuyorum

Bak canım dinimizde bu var ama yapanında yaptıranında yapmaya teşebbüs edeninde yardımcı olanında malesef yeri yok.. Heleki böyle mubarek günlerde bunu aklına getirmen çok yanlış.. Yer gök dua üzerine durur onun için sen duanı et al abdestini oku kuranını tut orucunu bak nasıl için ferahlıyor ve zamanla hayırlısı ne ise o şekilde yola giriyor herşey. Böyle düşünerek malesef birşey elde edemezsin.

Son düzenleme:
Ne var hocalarda..Bu tepki ne böyle.!
Benim annem ölümden dönmüs büyü yüzünden..Aylarca hastanede tedavi görmüs..Yardımına kosan Allah'ın izniyle bir hocaydı..
Bende de vardı..Bunları saka mı sanıyorsunuz..Buyuk laflar etmeyin Allah o hallere düsürmesin..
O durumda doktorların dedigi tek laf "Tıbben yapacak birsey yok.! " Yasayan bilir..
Arkadasın durumu bu kadar ciddi degil ama olanı inkar etmeyin..Hocalar canım memleketimin tv de gösterdigi kadar assaglık yaratıklar degil..
Yabancılar papazlarını yükseltir bizimkiler alır yerin dibine sokar..
Hersey Allah'ın izniyle olur ama vesile lazım bazen.

Son düzenleme:
Back
X