- Konu Sahibi ankara0607
-
Ne yapabiliriz diye size mi soruyor ? Ne alık avukatlar var ya
kızım sana mı sordum. sana ne. ne öyle alık falan. avukat zaten işe yaramıyor.iyi oku. ben sadece paylaşmak istedim. nedense bir sen çıktın DENGESİZ olarak.
işi sabit bi işmi???eğer öyleyse işyerini şikayet edeceksin sigortasız eleman çalıştırdığı için ..ordan çözülecek arkadaşımında başına gelmişti avukatı işyerine zabıta göndermişti orda sigortasız çalıştığı ispatlanmıştı...iki çocuk annesiyim.çocuklarımın velayeti 2007 den itibaren bende. 250 tl nafaka bağlandı ama daha kuruş alamadım. babaları vermemek için sigortalı bile çalışmıyor. eve gönderdiğim tebligatlar geri geliyor. burda böyle biri kalmıyor diye ki ev kadının ailesine ait. arabası var arkadaşının üzerine kayıt ettirmiş. avukatım ise bana soruyor ne yapabiliriz diye. yani onda da iş yok. lütfen bana yardıncı olurmusunuz..?
işi sabit bi işmi???eğer öyleyse işyerini şikayet edeceksin sigortasız eleman çalıştırdığı için ..ordanı çözülecek arkadaşımında başına gelmişti avukatıer işyerine zabıta göndermişti orda orda sigortasız çalıştığı spatlanmıştı...
iyi de kız sana kötü bişi dememiş ki :26:
kızım sana mı sordum. sana ne. ne öyle alık falan. avukat zaten işe yaramıyor.iyi oku. ben sadece paylaşmak istedim. nedense bir sen çıktın DENGESİZ olarak.
Pardon haklısınız ben buraya yazarak dengesizlik ettim ..
iki çocuk annesiyim.çocuklarımın velayeti 2007 den itibaren bende. 250 tl nafaka bağlandı ama daha kuruş alamadım. babaları vermemek için sigortalı bile çalışmıyor. eve gönderdiğim tebligatlar geri geliyor. burda böyle biri kalmıyor diye ki ev kadının ailesine ait. arabası var arkadaşının üzerine kayıt ettirmiş. avukatım ise bana soruyor ne yapabiliriz diye. yani onda da iş yok. lütfen bana yardıncı olurmusunuz..?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?