• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardım istiyorum kızlarrr..

blueangel1771

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2008
883
1
96
37
İzmir
Meraba arkadaşlar..7 aylık evliyim.eşimin 12 şubat doğum günü.evli olarak geçireceğimz ilk doğum günü ve 8 şubat ill çıkam günümüz,10 şubat nişan yıldönümümüz,12 şubat doğum günü,14 şubat ise malum sevgliler günü.bn eşimin doğum gününü evde güzl bişiler yapark kutlamayı düşünüyorum.bikaç yıldır evlilikti nişandı derken koşuşturmacadan doğru düzgün bişiler yapamadım ona.oyüzden bu seferki çok güzl olsun,onu şaşırtmak ve mutlu etmk istiyorum.neler yapabilir fikirlerinize ihtiyacım var.yardımcı olursanız çok sevinicem.:1hug:

guzel bi yemek sofrası hazırlayın....
çok sık olun..kalpli bi hediye...
odayı sevimli süslü bi hale getirin...
guzel bi dans müzigi..
guzel ask filmi en son nasıl olur duygusal bi film..
şimdiili bunlar geldi aklıma...

guzel bi yemek sofrası hazırlayın....
çok sık olun..kalpli bi hediye...
odayı sevimli süslü bi hale getirin...
guzel bi dans müzigi..
guzel ask filmi en son nasıl olur duygusal bi film..
şimdiili bunlar geldi aklıma...

hm bnde şöle düşünmüştüm kalpli balon siparişi verdm azönce.onlarla odayı süslücem.dedğinz gibide şık giyinicem ve şık bir sofra kurucam.girişe holede mumlarla kalp şekli yapıcm girişte bunla karşılaşsın die.hediyesinide sevdği şeyler koyup içine güzl bir kutu yapıp kargo yapıcm gündz işteyken kargosunu alıcak.ama işte başka ne yapablrm değişk bişiler daha olsn istiorumbilmiyorumkismile

başka ne olabilir....guzel bi film en sonda ask filmi kendi duygularını ona anlatıcagın.....onu nasıl sevdgini.
dur düşünüorum ama başka farklı....aslında resimli ve konuşmalı bi video nasıl olur...izleticegin..

başka ne olabilir....guzel bi film en sonda ask filmi kendi duygularını ona anlatıcagın.....onu nasıl sevdgini.
dur düşünüorum ama başka farklı....aslında resimli ve konuşmalı bi video nasıl olur...izleticegin..

film güzl fikir.video için bişi diyemem.ha müzikli şöle bizim fotolardan oluşan bi slayt diosan olabilir.ama kendim konuşamammm çok utanırım ben :kedi:

Canım neden utanıosun kıı..eŞın yaaa...
Yaparsın bence 1 .2 kelıme en son mÜzkılı flan olabılır..
Mutlulugunuz daım olsun Şeker...

bütün şubatı doldurmuşsunuz vallaa :dance:

bak şey de yapabilirsin bi yerde görmüştüm çok hoşuma gitmişti
evde diyelim anılarınızın olduğu şeyleri bul
işte diyelim kargoyla gelen kutunun içine bi yazı yaz ilk kez seni seviyorum dediğim yere bak de
tavla oynarken diyelim ilk kez seni seviyorum demiştiniz o zaman tavlanın içinde de başka bi not olsun ilk izlediğimiz dvd fln diye yazsın orda da sonra dvdyi açsın orda başka bi not çıksın fln
böyle türetebilirsin
kaç yaşına giriyorsa o kadar sayıda bulmaca hazırlarsın
hatta o notların baş harflerinden fln da bi yazı çıksın
hem çok eğlenceli olur hem unutulmaz olur :)
hem uğraşman fln çok anlamlı bence ben çok etkilenirdim :)
ben de evde görüşebildiğimiz bi ortam olduğu zaman yapıcam sevgilime
hatta bunun dışarıda versiyonunu yapabilirim :)

tabi yemek fln da yiyin sonra erkeğin kalbi midesinden geçiyor ya :)

bütün şubatı doldurmuşsunuz vallaa :dance:

bak şey de yapabilirsin bi yerde görmüştüm çok hoşuma gitmişti
evde diyelim anılarınızın olduğu şeyleri bul
işte diyelim kargoyla gelen kutunun içine bi yazı yaz ilk kez seni seviyorum dediğim yere bak de
tavla oynarken diyelim ilk kez seni seviyorum demiştiniz o zaman tavlanın içinde de başka bi not olsun ilk izlediğimiz dvd fln diye yazsın orda da sonra dvdyi açsın orda başka bi not çıksın fln
böyle türetebilirsin
kaç yaşına giriyorsa o kadar sayıda bulmaca hazırlarsın
hatta o notların baş harflerinden fln da bi yazı çıksın
hem çok eğlenceli olur hem unutulmaz olur :)
hem uğraşman fln çok anlamlı bence ben çok etkilenirdim :)
ben de evde görüşebildiğimiz bi ortam olduğu zaman yapıcam sevgilime
hatta bunun dışarıda versiyonunu yapabilirim :)

tabi yemek fln da yiyin sonra erkeğin kalbi midesinden geçiyor ya :)

süper fikirler üretmişsin arkdaşım çok sağol walla. evet gerçktn tüm şubat dolu kaydirigubbakcemile3 bulmaca fikrini tuttum yapıcam inşallh.etrafa not koymaya gelincede olabilir ama nerde ilk neyaptğmızı unutttummm kii kafamçokkarıştı

Back
X